Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Шановні працівники споживчої кооперації, ветерани, пайовики!

Шановні працівники споживчої кооперації, ветерани, пайовики!

Вітаю вас із професійним святом – Міжнародним днем кооперації, який щорічно відзначається в першу суботу липня.   В останні роки споживча кооперація працює в нових ринкових умовах і намагається сповна виконувати своє головне завдання, історично притаманну їй місію – вірно служити людям праці і державі. Своєю діяльністю, шановні кооператори, ви сприяєте впровадженню економічних і соціальних реформ, розвиткові підприємницької ініціативи, задоволенню потреб людей у якісних товарах і послугах, створюєте умови для підвищення добробуту населення.

15:08 02.07.2021

Шановні працівники органів правопорядку, ветерани служби!

Шановні працівники органів правопорядку, ветерани служби!

Згідно з Указом Президента України від 4 липня 2018 року в нашій державі відзначається День національної поліції України. Цим Указом держава окреслила й головні завдання Національної поліції – реалізація державної політики в сферах забезпечення охорони прав людини, інтересів держави і суспільства, протидії злочинності, підтримки громадської безпеки і порядку, надання в межах, визначених законом, послуг з допомоги особам, які з особистих, економічних, соціальних причин або через надзвичайні ситуації потребують такої допомоги.

14:52 02.07.2021

Паломники знову в дорозі

Паломники знову в дорозі

За доброю традицією 1 липня від Томашпільського костьолу Божої Матері з гори Кармель після пастирського благословення, даного отцем Радославом, вирушили паломники до Летичева, де зберігається ікона Летичівської Божої Матері – захисниці Поділля і Волині.    Цього року кількість учасників ходи зменшено у зв’язку з епідемією коронавірусу, але це не впливає на суть заходу, який покликаний нести духовність, сповідувати високі моральні принципи в житті кожної людини, збагачувати серця вірян милосердям, любов’ю і вірою. П’ять днів з піснеспівами, читанням, службою Божою в храмах ітимуть паломники до місця святині, щоб там усім разом поклонитися Божій Матері, попросити в неї заступництва і захисту. Віриться, що щира молитва кожного буде почута і Мати Божа візьме під свою опіку всіх, хто працює, особливо на ниві волонтерства, підтримає в хвилини неспокою та життєвих труднощів, зміцнить віру, надію і любов.

14:37 01.07.2021

Прощавай, школо! Здрастуй, доросле життя!

Прощавай, школо! Здрастуй, доросле життя!

Хвилюючі незабутні звуки шкільного вальсу … Усміхнені дівчата, одягнені у вишукані сукні, і хлопці в парадних костюмах… Схвильовані, але не подають виду татусі і лагідні зі сльозинкою очі матусь… Це картинка  випускного вечора, яким традиційно завершується навчальний рік у школах. Випуск 2021 року був нетрадиційним, як і сам навчальний рік, на який  випали складні випробування через всесвітню епідемію коронавірусу. Та все ж випускникам Томашпільської школи – гімназії  це не завадило добре підготуватися і показати гарні результати  на зовнішньому незалежному оцінюванні. Саме про успіхи учнів 11-их класів говорив у своєму виступі на урочистостях директор школи Павло Антонишин, вручаючи свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти з відзнакою та золоті медалі Ірині Сергушовій, Анні Ставнійчук, Анастасії Щербатій, Юлії Підгорній, срібну медаль – Андріані Конофольській та  Віталіні Фірко, про те, що більше 190 балів набрали окремі учні школи під час здачі ЗНО, коли відзначав успіхи випускників не лише у здобутті знань, але й спортивних досягнень.

14:12 01.07.2021

З ювілеєм тебе, Конституціє України!

З ювілеєм тебе, Конституціє України!

25 років тому в ніч з 27 на 28 червня 1996 року Верховна Рада України прийняла головний документ держави – Конституцію  незалежної соборної демократичної України. Ця подія стала важливою віхою в новітній історії Української держави, адже на фундаментальних засадах Основного Закону : верховенстві права, юридичній силі, політичній, економічній та ідеологічній багатоманітності – грунтується сьогодення України, її майбутнє.

13:59 01.07.2021

Чергова 9 сесія Томашпільської селищної ради відбулася

Чергова 9 сесія Томашпільської селищної ради відбулася

Розпорядженням селищного голови №180 від 22 червня 2021 р. скликано чергову 9 сесію селищної ради 8 скликання. У її роботі 25 червня 2021 р. взяли участь 23 депутати із 26 та запрошені: заступник селищного голови Віталій Годний, заступник начальника Тульчинського райвідділення поліції Сергій Капелюшний, начальник фінансового управління селищної ради Наталія Щербата, начальник відділу соціально-економічного  розвитку, ЖКГ та земельних ресурсів Павло Кушнір, начальник відділу освіти, спорту, культури та туризму Ігор Ярош, керівники комунальних установ та організацій селищної ради, старости сіл територіальної громади.

13:50 01.07.2021

Шановні томашпільчани! Шановні гості  томашпільської громади !

Шановні томашпільчани! Шановні гості томашпільської громади !

25 років тому 28 червня 1996 року увійшло в історію України як День великого загальнонаціонального єднання та верховенства національних інтересів, як День Конституції. Відтоді Основний Закон України став реальною і дієвою основою  розбудови нашої молодої незалежної держави як повноправної учасниці світового співтовариства.

08:27 25.06.2021

Шановні молоді жителі Томашпільської територіальної громади!

Шановні молоді жителі Томашпільської територіальної громади!

 Юність і молодість – безцінний дар природи. Його треба приймати з вдячністю, намагатися використати всі переваги цієї прекрасної миті життя. Це час дерзань, пошуків, відкриттів, реалізації найсміливіших сподівань. Саме ви, нинішні школярі, студенти, молоді робітники, науковці, приватні підприємці, будете скоро визначати шляхи розвитку країни і рідного краю. Будьте активними, здобувайте знання, наполегливо працюйте над собою, будуйте великі плани на майбутнє, адже це пора, коли ви вступаєте в самостійне життя, ухвалюєте перші свої рішення, це пора, коли навіть маленька перемога стає запорукою життєвого успіху. Тож хай ваші енергія і завзяття, оптимізм і наполегливість знаходять втілення у бізнесі, політиці, у науці та на виробництві, у спорті та мистецтві.  З  нагоди свята бажаю усім молодим творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб втілити в життя все, до чого прагне ваш розум, душа та тіло. Будьте здоровим, успішними, розумними, працюйте для блага своєї держави, для щастя нашого народу, а отже, й для щастя кожного з вас. І залишайтесь довго-довго молодими!

08:23 25.06.2021

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки детального плану території для розташування тимчасової мобільної асфальтобетонної установки на земельній ділянці загальною площею 2,0 га(кадастровий номер: 0523982600:01:000:0177), яка розташована на території Томашпільської селищної ради (за межами населеного пункту) Тульчинського району Вінницької області.

14:37 23.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь