Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

У цьому розділі можна ознайомитись з новинами Томашпільської селищної ради.

Дата: від до Скинути

19 ТРАВНЯ – ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ ПОЛІТИЧНИХ РЕПРЕСІЙ

19 ТРАВНЯ – ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ ПОЛІТИЧНИХ РЕПРЕСІЙ

Щорічно у третю неділю травня, згідно Указу Президента України від 21-го травня 2007-го року, відзначається День пам’яті жертв політичних репресій. Його метою є належне вшанування пам’яті жертв політичних репресій, привернення уваги суспільства до трагічних подій в історії України, викликаних насильницьким впровадженням комуністичної ідеології та відродження національної пам’яті, утвердження нетерпимості до будь-яких проявів насильства проти людяності.

08:00 19.05.2024

Використання засобів захисту рослин на присадибних ділянках

Використання засобів захисту рослин на присадибних ділянках

На присадибних ділянках в повному обсязі проводяться активні роботи з вирощування городніх рослин. Частина цих робіт пов'язана із використанням засобів захисту рослин для боротьби із шкідниками, хворобами та бур'янами.

09:17 15.05.2024

15 травня – Міжнародний день сім’ї

15 травня – Міжнародний день сім’ї

Шановні жителі та гості нашої громади! Від щирого серця вітаємо вас з Міжнародним днем сім’ї! Це свято символізує вічні родинні цінності, любов і підтримку рідних людей. Адже для кожного із нас щаслива, міцна і дружна родина – це надійний тил і фортеця, де ми у повній мірі відчуваємо захист і душевний спокій. І зараз ми, як ніколи, особливо розуміємо, що немає у світі більшого щастя, як бути поруч зі своїми рідними.

07:45 15.05.2024

Розпочалась реєстрація на серію онлайн-семінарів для майбутніх та діючих підприємців  (реєстрація до 24.05)

Розпочалась реєстрація на серію онлайн-семінарів для майбутніх та діючих підприємців (реєстрація до 24.05)

В межах системної підтримки розвитку мікро- та малого бізнесу в громадах області, Агенція регіонального розвитку Вінницької області запускає серію онлайн-семінарів для майбутніх та діючих підприємців з громад Вінниччини.

13:51 14.05.2024

На Вінниччині впроваджується режим обмежень в дорожньому русі

На Вінниччині впроваджується режим обмежень в дорожньому русі

Відповідно до розпорядження Голови Вінницької обласної адміністрації від 11.03.2021 №194 "Про заходи щодо збереження автомобільних доріг загального користування", в період з червня по вересень з настанням погодно-кліматичних умов, за яких експлуатація великовагових та/або велико-габаритних транспортних засобів може призвести до значного пошкодження та руйнування автомобільних доріг загального користування (денна пора доби за температури повітря вище +28), впроваджується режим обмежень в дорожньому русі автомобільними дорогами загального користування області великовагових та/або великогабаритних транспортних засобів фактичною масою понад 24 тонни і навантаженням на вісь 7 тонн з 9-00 год до 22-00 год, крім транспортних засобів, що здійснюють перевезення небезпечних, швидкопсувних вантажів, живих тварин і птиці, а також перевезення, пов’язані із запобіганням або ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій.

09:48 14.05.2024

12 травня – Всесвітній день медичних сестер

12 травня – Всесвітній день медичних сестер

Шановні медичні працівники! У цей день щиро вітаємо усіх медсестер, медбратів, фельдшерів, акушерок, лаборантів. Прийміть щирі вітання та безмежну вдячність за ваші чуйні серця, за врятовані життя, за повернуте здоров'я!

08:00 12.05.2024

12 ТРАВНЯ – ДЕНЬ МАТЕРІ

12 ТРАВНЯ – ДЕНЬ МАТЕРІ

Дорогі матері, жінки, бабусі! Прийміть найсердечніші вітання із прекрасним святом – Днем матері! У час війни, горя і болю, усі ми святкуємо цей день з особливими відчуттями. Велика любов до матері України надихає сьогодні мільйони українців на героїчну боротьбу, вселяє силу і прагнення до Перемоги.

07:05 12.05.2024

Проханням ощадливо використовувати електроенергію

Проханням ощадливо використовувати електроенергію

Шановні жителі Томашпільської територіальної громади! У зв'язку з останніми подіями, що призвели до важкої ситуації в енергосистемі України звертаємося до вас з проханням ощадливо використовувати електроенергію та максимально зменшити використання енергоємних приладів у наступні години : з 19:00 до 23:00.

15:16 10.05.2024

Конкурс «Мистецтво безпеки праці»

Конкурс «Мистецтво безпеки праці»

Державна служба України з питань праці оголосила конкурс «Мистецтво безпеки праці» (далі – Конкурс), який об'єднує творчість, інновації та пристрасть до створення безпечного робочого середовища. Спільно з організаціями роботодавців та профспілок, запрошуємо жителів області стати частиною цього руху. Заявки на участь подаються онлайн за посиланням – https://theartofsafety.dsp.gov.ua:4444/.

15:04 10.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь