Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету Томашпільської селищної ради

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету Томашпільської селищної ради

27 серпня під головуванням селищного голови Валерія Немировського відбулось чергове засідання виконавчого комітету Томашпільської селищної ради. На розгляд членів виконавчого комітету було винесено 39 нагальних питань. Перед початком роботи Валерій Федорович привітав із днем народження серпневих іменинників: старосту Горишківського старостинського округу Василя Григорця та старосту Пилипи-Борівського старостинського округу Сергія Бабина.

16:13 27.08.2024

В ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ У ТОМАШПОЛІ ВШАНУВАЛИ ПАМ’ЯТЬ ЗАГИБЛИХ ВОЇНІВ-ЗЕМЛЯКІВ, ПРИДІЛИЛИ УВАГУ ЇХ РОДИНАМ

В ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ У ТОМАШПОЛІ ВШАНУВАЛИ ПАМ’ЯТЬ ЗАГИБЛИХ ВОЇНІВ-ЗЕМЛЯКІВ, ПРИДІЛИЛИ УВАГУ ЇХ РОДИНАМ

Сьогодні на календарі незалежності України - 33-й серпень. Вік нашої Батьківщини – саме у розквіті сил. Радіти б та пишатися її неповторною красою, гартом та величчю. Однак це найурочистіше державне свято нині перемішане з болем і втратами. Бо ненависний російський агресор вже цілих десять років тримає нашу країну у стані оборони своєї цілісності і суверенітету, а з лютого 2022 року – у стані повномасштабної війни. За цей час у жорстокій борні Україна втратила тисячі своїх вірних Синів і Доньок. На превеликий жаль серед їх числа є імена й 53-х хоробрих Захисників-Героїв із нашої громади. Їх імена - назавжди з гордістю та скорботою у наших серцях

16:33 24.08.2024

24 серпня – День Незалежності України

24 серпня – День Незалежності України

Дорогі жителі та гості Томашпільської територіальної громади! Прийміть вітання з нашим найбільшим національним святом – Днем Незалежності України! Відзначення цієї дати стало можливим завдяки багатьом поколінням українців, які упродовж століть боролися за право жити та бути господарями на рідній землі. На жаль, нині Україна продовжує відстоювати свою свободу і незалежність, проливаючи кров найкращих синів і дочок у жорстокій війні з окупантом. Серед воїнів, що захищають Батьківщину під синьо-жовтим стягом, є багато й наших земляків. Шануємо кожного із них, щиро дякуємо за відвагу та захист. Дякуємо кожному, хто працює, лікує, навчає, волонтерить, донатить, допомагає наближати Перемогу.

07:26 24.08.2024

Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді

Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді

У 2024 році Конкурс проводитиметься у 7 номінаціях: «Рівні права і можливості жінок і чоловіків»; «Політична освіта та політична культура»; «Відбудова та відновлення системи освіти в умовах воєнного стану»; «Публічна служба моєї мрії»; «Відновлення України на цінностях прав людини»; «Інструменти ефективності в державних установах»; «Молодь у системі публічного управління: новітні підходи та перспективи». Участь у Конкурсі можуть брати (одноосібно або творчими колективами) молоді люди віком від 14 до 35 років. Термін проведення Конкурсу: до ЗО вересня 2024 року - прийом творчих робіт, жовтень 2024 року - розгляд та оцінка робіт, листопад 2024 року - визначення та нагородження переможців і призерів.

11:39 23.08.2024

«Виходь на світло!» -  стартувала нова інформаційна кампанія Держпраці

«Виходь на світло!» - стартувала нова інформаційна кампанія Держпраці

Незадекларована праця може здаватися вигідною, адже дозволяє уникати податків і соціальних виплат. Проте це несе серйозні ризики як для працівників, так і для роботодавців. Працівники втрачають соціальний захист, пенсійне забезпечення та стабільність на робочому місці, а роботодавці ризикують великими штрафами та погіршенням репутації.

11:29 23.08.2024

Вінницька філія ТОВ «Газорозподільні мережі України»  повідомляє про тимчасову зупинку газопостачання

Вінницька філія ТОВ «Газорозподільні мережі України» повідомляє про тимчасову зупинку газопостачання

У зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт на газорозподільних мережах, з 8 год. 2 вересня до 17 год. 5 вересня 2024 року буде тимчасово припинено подачу газу споживачам с-ще. Томашпіль по вул. . Грушевського, Захисників України, Затишна.

11:00 23.08.2024

День Державного Прапора України відзначили у Томашполі

День Державного Прапора України відзначили у Томашполі

23 серпня Томашпільшина у єдності з усією Україною вшанувала один із державних символів – Державний Прапор України. Символ нашої української ідентичності, незалежності, символ боротьби за волю. Після Всеукраїнської хвилини мовчання на центральній площі селища за участі керівництва територіальної громади, представників органів місцевого самоврядування, виконавчих органів, підприємств та організацій громади відбулося урочисте підняття Державного прапора України. Під звуки Державного Гімну синьо-жовтий стяг високо здійнявся у небо, наповнивши гордістю серця усіх присутніх. Право підняти Державний прапор України надали військовослужбовцям Олександру Васильківському та Олександру Горобцю.

10:44 23.08.2024

23 серпня – День Державного Прапора України

23 серпня – День Державного Прапора України

Шановні жителі та гості Томашпільської громади! Прийміть щирі вітання з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України! Державний Прапор – один з найголовніших символів для кожного українця. Наш народ ніс його через покоління національно-визвольної боротьби, через революції і Майдани, через геноцид та війни. Він є символом суверенітету і незалежності. Символом, дорогим і значущим для всіх поколінь українців в усьому світі.

07:28 23.08.2024

До уваги суб’єктів господарювання та громадян, які подорожують до країн – членів Євросоюзу!

До уваги суб’єктів господарювання та громадян, які подорожують до країн – членів Євросоюзу!

Держпродспоживслужба звертає увагу на дотримання вимог Європейської комісії щодо ввезення на територію країн-членів рослин, рослинних продуктів та інших об'єктів у супроводі фітосанітарних сертифікатів. Нині українці досить часто подорожують до країн-членів Євросоюзу - на навчання, роботу, до родини, на відпочинок чи з інших причин. Іноді, під час прикордонного контролю громадяни стикаються з ситуацією коли в них вилучають фрукти, овочі чи інші рослини, які заборонено ввозити до Євросоюзу без фітосанітарного сертифікату.

13:13 21.08.2024

Інструкції  щодо підготовки  бюджетної пропозиції

Інструкції щодо підготовки бюджетної пропозиції

Відповідно до вимог статті 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР та до абзацу другого частини першої статті 75-1 Бюджетного кодексу України, наказу Міністерства фінансів України від 06.10.2023 року  № 534 «Про затвердження Інструкції щодо підготовки бюджетної пропозиції», наказу Міністерства фінансів України від 30 серпня 2021 року № 488 «Про затвердження Порядку обміну інформацією між Міністерством фінансів України та учасниками бюджетного процесу на місцевому рівні» таз метою визначення організаційно-методологічних засад складання бюджетних пропозицій на середньостроковий період

14:35 20.08.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь