Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

У цьому розділі можна ознайомитись з новинами Томашпільської селищної ради.

Дата: від до Скинути

27 липня – День медичного працівника України

27 липня – День медичного працівника України

Шановні медичні працівники громади, ветерани  галузі охорони здоров’я! З нагоди вашого професійного свята прийміть найщиріші вітання та безмежну вдячність за ваші чуйні серця, врятовані життя, повернуте здоров’я!  Роль працівників усіх ланок медичної галузі завжди була і залишається надважливою і необхідною у житті суспільства. Адже наше здоров’я у повній мірі залежить від вашої професійності, порядності та душевної доброти. Ви представляєте одну із найшляхетніших професій, оберігаєте найбільший Господній дар – людське життя! Хоча в цьому жертовному, щоденному служінні часто не маєте права на ні на власний спокій, ні на відпочинок, емоції чи, навіть, страх. І вдень, і вночі ви завжди поруч, - рятуєте, допомагаєте, лікуєте.

07:05 27.07.2024

Томашпільську громаду відвідала Народна депутатка Лариса Білозір

Томашпільську громаду відвідала Народна депутатка Лариса Білозір

В неділю, 21 липня, в Томашпільській громаді працювала народна депутатка Лариса Білозір. Метою її приїзду стали зустрічі з ініціаторами проєктів-переможців у конкурсі «Твори добро» від ГО Ми-Вінничани та Благодійного Фонду «МХП-Громаді» - жителями Комаргорода та Стіни.

14:06 26.07.2024

МЕДИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ТОМАШПІЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРИВІТАЛИ НАПЕРЕДОДНІ ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА

МЕДИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ТОМАШПІЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРИВІТАЛИ НАПЕРЕДОДНІ ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА

Нелегко нині поєднувати поняття свята та війни, але це точно не стосується вшанування людей такої надважливої і почесної професії як - МЕДПРАЦІВНИК. Адже ці люди у будь-яку пору дня і ночі поспішають на допомогу, рятують, допомагають у найскрутніший час, діагностують, лікують, а іноді, по волі Божій, стають й останньою надією для тих, хто  опинилися на межі життя і смерті. За що їм низький уклін, велика шана і вдячність.

17:45 25.07.2024

ВІДБУЛОСЬ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ТОМАШПІЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ВІДБУЛОСЬ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ТОМАШПІЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

25 липня у великій залі адмінприміщення селищної ради під головуванням очільника громади Валерія Немировського відбулось чергове засідання виконавчого комітету Томашпільської селищної ради. На порядок денний було винесено 34 нагальних питання. Перед початком розгляду питань селищний голова привітав із днем народження липневих іменинників: члена виконкому, старосту Рожнятівського старостинського округу Олену Вонсач та керуючу справами виконавчого комітету Інну Шклярук. Подякував іменинницям за сумлінну роботу, побажав здоров’я, мирного неба, успіхів у роботі та кожній вручив букет квітів.

16:55 25.07.2024

До уваги експортерів сої, кукурудзи та ячменю

До уваги експортерів сої, кукурудзи та ячменю

До уваги експортерів сої та кукурудзи до Китайської Народної Республіки! Експорт рослинної продукції до Китайської Народної Республіки здійснюється відповідно до  статті 46 Закону України "Про карантин рослин"  та з урахуванням вимог Протоколів фітосанітарних та інспекційних вимог щодо експорту рослинної продукції (ячменю, сої, кукурудзи) з України до Китаю між Міністерством аграрної політики та продовольства України та Генеральною адміністрацією нагляду за якістю, інспекції та карантину КНР.

14:03 22.07.2024

ПАЛАНЧАНИ В ОСТАННЮ ДОРОГУ ПРОВЕЛИ ВОЇНА-ЗЕМЛЯКА, ЯКИЙ БІЛЬШЕ РОКУ ВВАЖАВСЯ БЕЗВІСТИ ЗНИКЛИМ

ПАЛАНЧАНИ В ОСТАННЮ ДОРОГУ ПРОВЕЛИ ВОЇНА-ЗЕМЛЯКА, ЯКИЙ БІЛЬШЕ РОКУ ВВАЖАВСЯ БЕЗВІСТИ ЗНИКЛИМ

Рік і  чотири місяці родина Вилянських із села Паланка не знала, що сталося із їхнім сином, чиловіком, татусем, - військовослужбовцем Збройних Сил України Володимиром Анатолійовичем Вилянським. Останній раз він телефонував рідним із фронту у березні минулого року. Потім з військової частини повідомили, що воїн вважається безвісти зниклим. З тих пір мама, дружина, донька і син жили в стані постійного пошуку, нестерпного болю, порожнечі, безпорадності, відчаю і водночас - великої надії. Рідні щодень слізно молили Бога про допомогу, де могли відпитували, давали запити, шукали через Інтернет-мережу, стукали в усі інстанції і двері в надії, що Володимир живий, і ось-ось знайдеться. Але…. Їх остання надія згасла 15 липня цього року. Родині прийшло підтвердження про загибель їх найріднішої серцю людини.

17:07 21.07.2024

В ОСТАННЮ ДОРОГУ ГРОМАДА ПРОВЕЛА ВОЇНА-ЗАХИСНИКА ОЛЕКСАНДРА ПАСТУХОВА

В ОСТАННЮ ДОРОГУ ГРОМАДА ПРОВЕЛА ВОЇНА-ЗАХИСНИКА ОЛЕКСАНДРА ПАСТУХОВА

Вже третій рік наш народ переживає одну з найтрагічніших сторінок своєї історії, яка густо окроплена кров’ю Героїв, слізьми відчаю та болю від передчасних непоправних втрат. Щохвилини серце крається від жалю за усіх загиблих у цій страшній, кривавій та лютій війні. Болить душа за усі скалічені війною долі...

18:54 20.07.2024

19 липня – День тренера

19 липня – День тренера

Шановні тренери та ветерани спорту Томашпільської територіальної громади! Спорт - це не лише спосіб зберегти здоров'я та підтримувати фізичну форму, а й джерело натхнення, самовдосконалення та командного духу. І величезну вагу у цьому процесі відіграє роль тренера. Ваша кропітка праця  є надзвичайно важливою, адже ви робите значний внесок у розвиток нашого суспільства.

08:36 19.07.2024

16 липня – День бухгалтера

16 липня – День бухгалтера

Шановні працівники бухгалтерських служб нашої громади! Щиро вітаємо вас із професійним святом! Важко уявити нині будь-яку галузь економіки чи соціально-культурної сфери, де б не використовувалась ваша праця, ваш досвід та професійні знання. Бухгалтер - не просто професія, це справжнє покликання, яке дозволяє розвивати економіку у правильному руслі не лише нашої громади, а й всієї держави в цілому. Завдяки вашій кропіткій та виваженій праці злагоджено функціонують наші установи, підприємства й організації, а їх трудові колективи отримують у встановлений термін заробітну плату.

07:45 16.07.2024

15 липня – День Української державності

15 липня – День Української державності

Шановні жителі та гості Томашпільської громади! Щиро вітаємо вас із Днем української державності, який було започатковано 24 серпня 2021 року Президентом України Володимиром Зеленським. Цього року Україна вперше відзначає це молоде державне свято 15 липня, у День Хрещення Київської Русі-України та вшанування пам’яті видатного державотворця, Святого рівноапостольного князя Київського Володимира Великого за новоюліанським церковним календарем.

07:45 15.07.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь