Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Вогонь скорботи в серці на віки

Вогонь скорботи в серці на віки

Сьогодні, 22 червня, представники трудових колективів, організацій, установ Томашполя, жителі селища  зібралися на  святому для кожного томашпільчанина місці – Меморіалі слави, щоб згадати події вісімдесятирічної давності, події, які в значній мірі змінили хід історії, події початку війни, яку розв’язала нацистська Німеччина проти Радянського Союзу у 1941 році.    Кожен раз в цей День ми згадуємо. Згадуємо про тих, хто так і не повернувся з полів битв найкривавішої із світових воєн. Про тих, хто кров’ю і потом відборював нашу перемогу. Про тих, хто першим прийняв на себе  страшний удар фашистської навали, і про тих, чиї життя були покалічені і зруйновані війною, голодом, розрухою. А згадати є що.

16:20 22.06.2021

 Чергове  засідання виконкому селищної ради відбулося

 Чергове  засідання виконкому селищної ради відбулося

 Чергове  засідання виконкому селищної ради відбулося 18 червня 2021 р. В ньому  взяли участь 22 члени виконавчого комітету з 26, були присутні  запрошені:  Наталія Щербата, начальник фінансового управління селищної ради,  Андрій Щербатий, директор КНП «Томашпільський ЦПМСД» селищної ради, Оксана Будаговська, т.в.о. медичного директора, начальник відділу соціального захисту селищної ради Тетяна Балюконіс,  Оксана Ярош, начальник служби у справах дітей селищної ради,   Павло Кушнір, начальник відділу соціально – економічного розвитку, ЖКГ та земельних відносин, директор комунального підприємства Вадим Немировський, в.о.начальника Томашпільського ККП Наталя Дурбак, спеціаліст відділу карантинних рослин Держпродспоживслужби Людмила Куліш, начальник відділу юридичного і кадрового забезпечення селищної ради Андрій Щербатий, головний бухгалтер Комаргородського вищого професійного училища Віталій Затула. Вів засідання селищний голова Валерій Немировський.   

14:51 18.06.2021

Дорогі медичні працівники, шановні ветерани медичної служби!

Дорогі медичні працівники, шановні ветерани медичної служби!

Прийміть найщиріші вітання із професійним святом. Ви представляєте одну з найшляхетніших професій, адже оберігаєте найбільший дар Господній – людське життя! У цьому жертовному, щоденному служінні часто не маєте права на спокій, відпочинок, власні емоції чи навіть страх. Вдень і вночі ви були і ви є  поруч, аби встигнути допомогти хворому! І сьогодні, коли у світі вирує пандемія коронавірусу, як і в будь – який інший  надважкий час ви на цілодобовій сторожі людського життя. Кожен із вас професійно, кваліфіковано виконує важливу функцію лікування та порятунку українців: чи то на прийомі в поліклініці, чи в операційній. Нехай же Господь за вашу мужність, самовідданість і сумлінність пошле міцне здоров'я та сили. Дякуємо вам за все, ангели-охоронці в білих халатах!

11:16 18.06.2021

Шановні фермери, працівники галузі сільського господарства!

Шановні фермери, працівники галузі сільського господарства!

Так склалося традиційно, що у червні аграрії святкують День фермера! Враховуючи значення фермерських господарств для розвитку  сільського господарства України, внесок у вирішення питань продовольчої безпеки держави, цей день запроваджений Указом Президента України  і  відзначається з 2020 року 19 червня.

11:12 18.06.2021

 Шановні користувачі, орендарі та власники земельних ділянок, що розташовані на території Томашпільської об?єднаної територіальної громади!

 Шановні користувачі, орендарі та власники земельних ділянок, що розташовані на території Томашпільської об?єднаної територіальної громади!

Томашпільська територіальна громада повідомляє вас про обов’язковість сплати земельного податку та орендної плати. Так, відповідно п. 14.1.72. Податкового кодексу України (ПКУ) земельний податок – це обов'язковий платіж, що справляється з власників земельних ділянок, а також постійних землекористувачів, окрім пільгових категорій населення визначених п. 281.1.ПКУ.

16:29 17.06.2021

Білі халати- то ангелів крила, що оберігають нас

Білі халати- то ангелів крила, що оберігають нас

Представники однієї з найдревніших у світі професії = медичні працівники Томашпільської громади - зібралися в селищному Будинку культури напередодні, щоб відзначити  своє професійне свято. Найщиріші слова подяки людям у білих халатах  всім присутнім у залі і тим, що залишилися на своїх постах, виконуючи професійні обов’язки, висловив селищний голова Валерій Немировський. 

15:44 17.06.2021

Лікуєтеся в стаціонарному відділенні? Отримайте безкоштовну путівку в санаторій!

Лікуєтеся в стаціонарному відділенні? Отримайте безкоштовну путівку в санаторій!

Кожна застрахована особа (офіційно працевлаштована, в тому числі і ФОП,із заробітної плати якої сплачується ЄСВ(єдиний соціальний внесок) у Пенсійний Фонд) має право на отримання відновного лікування в санаторно-курортному закладі після перенесених захворювань і травм за рекомендацією лікуючого лікаря та за наявності висновку лікарсько-консультативної комісії, що призначаєтьсяпісля закінчення гострого періоду захворювання в разі наявності обмежень життєдіяльності і надається відповідно до профілів медичної реабілітації.Ця соціальна послуга є повноцінним продовженням стаціонарного лікування, сприяє  найшвидшому відновленню здоров'я, поверненню до праці, уникненню випадків інвалідності.

13:38 17.06.2021

Співпраця задля забезпечення надходжень до місцевого бюджету громади

Співпраця задля забезпечення надходжень до місцевого бюджету громади

Днями уповноважена особа ГУ ДПС у Вінницькій області Людмила  Сузанська  провела зустріч з Томашпільським селищним головою Валерієм Немировським, на якій обговорили  спільні зусилля з виконання дохідної частини бюджету громади, зокрема щодо загальної фінансової ситуації, дотримання податкової дисципліни суб’єктами господарювання та перспективи виконання дохідної частини бюджету громади. У засіданні “круглого столу” взяли участь начальник відділу земельних ресурсів Томашпільської селищної ради Павло Кушнір,  начальник фінансового відділу селищної ради Наталія Щербата, фахівці податкової служби Галина Крисюк, Сергій  Табан, Єлизавета Петербургська. 

08:45 17.06.2021

Пісня в серці назавжди

Пісня в серці назавжди

З дипломом    лауреата ІІІ премії у номінації  «Пісенний фольклор»  V Всеукраїнського фестивалю – конкурсу фольклорних колективів на приз Гната Танцюри повернулася наша «Вербиченька» з Гайсина, де 12 червня проходило свято народної пісні. А Софійка Перець, юна солістка ансамблю, отримала на ньому диплом лауреата І премії в номінації «Сольний народний спів» та Подяку відділу культури, молоді та спорту Гайсинської міської ради за участь у дефіле «Український національний костюм – у просторі  і часі».

14:11 15.06.2021

До уваги громадян! Змінили особисті реєстраційні дані - повідомте податкову

До уваги громадян! Змінили особисті реєстраційні дані - повідомте податкову

ГУ ДПС у Вінницькій області нагадує громадянам про те, що всі фізичні особи є платниками податків та зборів. Інформація про отримані доходи, нараховані/сплачені податки та інші відомості накопичується в особових картках платників податків.

11:46 15.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь