Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

До нових зустрічей, «Офф – РОУД Томашпіль»!

До нових зустрічей, «Офф – РОУД Томашпіль»!

Протягом трьох днів (11 – 13 червня)  тривав у Томашполі в урочищі «Кадуба» автомотофестиваль «Офф-РОУД Томашпіль». Протягом трьох днів адреналіном, енергією та оптимізмом змогли зарядитися як безпосередні учасники перегонів (а їх було близько сотні), так і вболівальники, дорослі й діти, гості й жителі селища, спостерігаючи за тим, що відбувається на непростих, досить жорстких трасах.

10:22 15.06.2021

Томашпільські новини спорту

Томашпільські новини спорту

Суботній день 12  червня 2021 року видався напрочуд активним в Томашполі  щодо спортивних заходів. Так на  комплексному ігровому майданчику із штучним покриттям в Томашпільській школі-гімназії проходив міжрайонний турнір із мініфутболу на Кубок мера Томашполя. В ньому взяли участь 8 юнацьких команд 2013 року народження, а саме: «Янг - бойз» та СФА – 13  з Вінниці, ДЮСШ з Мог.-Подільського, «Патріот» з Тульчина, ДЮСШ з Піщанки, «Мрія» з Вапнярки, «Олімп» з Крижополя, «Фортуна» з Томашполя.

15:57 14.06.2021

10-й конкурс «Кращі практики місцевого самоврядування» стартував

10-й конкурс «Кращі практики місцевого самоврядування» стартував

Міністерство розвитку громад та територій України проводить у 2021 році конкурс «Кращі практики місцевого самоврядування». Конкурс оголошено 20 травня 2021 року під час вебінару «Успішно реалізовані громадські ініціативи та проекти - індикатор взаємодії влади та громади», який організовано Міністерством розвитку громад та територій України разом з Комітетом Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування за підтримки Програми Ради Європи «Децентралізація і реформа публічної адміністрації в Україні.

08:54 10.06.2021

Аналіз виконання бюджету Томашпільської селищної територіальної громади за 5 місяців 2021 року

Аналіз виконання бюджету Томашпільської селищної територіальної громади за 5 місяців 2021 року

Станом на 1 червня 2021 року до загального фонду бюджету Томашпільської селищної територіальної громади надійшло 36 747 974 грн. власних доходів (без врахування міжбюджетних трансфертів), що становить 120,7 % виконання до уточненого плану на 5 місяців в сумі 30 455 676 грн. та 40,8 % виконання до уточненого плану на рік в сумі 90 045 790 грн. В порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження доходів загального фонду бюджету в абсолютній сумі збільшились на                       16 748 384 грн., або на 83,7, а у співставних умовах надходження збільшились на 7 169 256 грн., або на 24,2 %.

16:08 09.06.2021

Розпочато прийом он-лайн заявок на участь у конкурсі бізнес-планів для підприємців-початківців

Розпочато прийом он-лайн заявок на участь у конкурсі бізнес-планів для підприємців-початківців

Відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації від 17 квітня 2018 року №315 «Про затвердження  Положення про організацію та проведення конкурсу бізнес-планів для підприємців-початківців (стартапи)» та в рамках  виконання заходів Регіональної програми розвитку малого і середнього підприємництва на 2021-2027 рокиз 25травня  2021 рокуоголошено про початок  конкурсу бізнес-планів для підприємців-початківців.

11:11 09.06.2021

Податкова служба Вінниччини запрошує на звірку

Податкова служба Вінниччини запрошує на звірку

ГУ ДПС у Вінницькій області запрошує платників податків регіону пройти звірку зі сплати податків. Така процедура дозволить громадянам переконатися у відсутності заборгованості перед бюджетом, а у разі її наявності  – запобігти подальшому накопиченню, вчасно сплативши борг. 

13:16 08.06.2021

Все найкраще – дітям

Все найкраще – дітям

Робочий візит до нашої громади  депутата Верховної Ради  України Лариси Білозір розпочався з приємної місії – відкриття універсального дитячого ігрового майданчика, про встановлення якого давно зверталися до народної обраниці  батьки та колектив ЗДО «Сонечко» смт Томашполя. Його відкриття з нетерпінням чекала дітвора і дорослі, адже він розрахований не лише на ігри, але й на оздоровлення дітей. Розмістився майданчик у затишному місці на території дитячого закладу.

16:35 07.06.2021

Олімпійський день бігу в Томашполі

Олімпійський день бігу в Томашполі

З початком літа приходить до нас популярне  в усьому світі свято - Міжнародний день олімпійського бігу. Запроваджене воно ще у 1948 році рішенням Міжнародного Олімпійського Комітету.  Мета  - влаштовувати різні спортивні свята, здебільшого бігові, для того, щоб залучати максимальну кількість учасників, спонукати їх до активних занять фізкультурою та спортом, поширюючи таким чином олімпійську концепцію «Спорт для всіх», виховувати молодь за допомогою спорту в дусі взаєморозуміння, миру і дружби, популяризувати здоровий спосіб життя.  

13:57 07.06.2021

Захисту прав дитини -  постійна увага

Захисту прав дитини - постійна увага

У понеділок на засіданні селищної комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Томашпільської  селищної ради, яке провів  перший заступник селищного голови Віталій Годний, розглядалися питання про стан утримання і  виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються в сім’ях опікунів та про затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей – сиріт  та дітей позбавлених батьківського піклування. 

11:47 07.06.2021

ГУ ДПС у Вінницькій області інформує

ГУ ДПС у Вінницькій області інформує

Платникам єдиного податку ІІ-IV груп про РРО ГУ ДПС у Вінницькій області нагадує платникам єдиного податку ІІ-IV груп про норми Податкового кодексу України в частині обов’язку застосування РРО або ПРРО. Зокрема при здійсненні торгівлі через мережу Інтернет. Така категорія платників, при реалізації товарів, в тому числі через мережу Інтернет у разі відправлення товарів поштою за умови післяплати із використанням послуги «накладений платіж», не застосовує РРО та/або ПРРО лише за умови, що обсяг доходу протягом календарного року не перевищує 220 розмірів мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 01 січня податкового (звітного) року. Слід пам’ятати, що звільнення від обов’язку використовувати РРО або ПРРО не поширюється на осіб, які здійснюють реалізацію: технічно складних побутових товарів, що підлягають гарантійному ремонту; лікарських засобів, виробів медичного призначення та надання платних послуг у сфері охорони здоров’я; ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів, дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення та напівдорогоцінного каміння. 

08:12 04.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь