Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

СЕЗОННІ ОБМЕЖЕННЯ РУХУ

СЕЗОННІ ОБМЕЖЕННЯ РУХУ

На території Вінниччини, у зв’язку із підвищенням температурного режиму, введено обмеження руху для  велекого вагового транспорту Відповідно до п. 2.4 «ПОРЯДКУ тимчасового обмеження або заборони руху транспортних засобів та інших самохідних машин і механізмів на окремих ділянках автомобільних доріг загального користування», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 червня 2007 р. № 879,

13:17 26.07.2021

Як убезпечитися від придбання контрафактного чи фальсифікованого насіння

Як убезпечитися від придбання контрафактного чи фальсифікованого насіння

Використання для посіву контрафактного та фальсифікованого насіння може спричинити втрату до 25% урожаю. Купуючи контрафактне чи фальсифіковане насіння, аграрії стикаються з такими проблемами, як погані сходи або взагалі їхня відсутність, низька врожайність, низька якість врожаю, різнобій сорту, хвороби, повідомляє пресслужба Держпродспоживслужби. У свою чергу крупні компанії-оригінатори, прагнучи вберегти свій імідж, докладають максимум зусиль у захист від підробок, використовуючи такі ступені захисту: - тривимірне зображення-голограма (зі зразком можна ознайомитись на сайті компанії. Будь-які відхилення можуть свідчити про підробку);

15:44 23.07.2021

У Томашполі піднято Олімпійський прапор України

У Томашполі піднято Олімпійський прапор України

Ранок п’ятниці 23 липня в Томашполі розпочався з приємної події –  на центральній площі селища відбулося підняття Олімпійського  прапора України з нагоди відкриття в Токіо ХХХІІ-их Олімпійських ігор.  Ця подія - знаменна і знакова для всього світу - відбувається на рік пізніше через пандемію коронавірусу. Її чекали спортсмени, тренери, всі прихильники спорту планети. І саме в цей день на Олімпійському  стадіоні в Токіо спалахне олімпійський вогонь, буде піднято прапор з символічними 5-ма кільцями, що мають синій, жовтий, чорний, зелений і червоний кольори – символи 5 – ти континентів, пролунають гасла  сітіус, альтус, фортіус, тобто швидше, вище, сильніше.

14:41 23.07.2021

Правам дитини належна увага

Правам дитини належна увага

Сьогодні, 22 липня 2021 р.,  на засіданні комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Томашпільської селищної ради, що проходив  під головуванням першого заступника голови селищної ради Віталія Годного розглядалися важливі питання стосовно стану утримання та виховання дітей у нашій територіальній громаді. Так про стан утримання та виховання дітей, позбавлених батьківського піклування, в сім’ях опікунів та піклувальників, жителів Томашпільської територіальної громади інформувала членів, присутніх на засіданні комісії, начальник служби у справах дітей селищної ради Оксана Ярош.  

16:10 22.07.2021

НОВИНИ СПОРТУ

НОВИНИ СПОРТУ

Минулими вихідними у м. Могилів – Подільський проходив відкритий чемпіонат Вінницької області з шахів за   участю 21 команди, до складу яких входили найсильніші спортсмени області та України. Команду Томашпільської територіальної громади представляли на турнірі Володимир Павловський, Павло Барчишин, Василь Поштар та Олександр Гіроль. І хоч наші шахісти не посіли призових місць, але обіграли декілька сильних команд.

15:50 21.07.2021

УВАГА: АКЦІЯ!

УВАГА: АКЦІЯ!

Центр надання соціальних послуг селищної ради оголошує акцію для Банку одягу «Підготуй школярика до 1 вересня». Якщо у вас є речі, з яких виросла ваша малеча: шкільна форма, рюкзачки, портфелики, шкільне приладдя тощо (речі мають бути в гарному вигляді, чисті, випрасувані) – просимо здати їх до Банку  одягу, зробивши таким чином добру справу.  Звертатися за тел. 098 - 950 – 21 – 29.

16:33 20.07.2021

Звертайтеся – і вам допоможуть

Звертайтеся – і вам допоможуть

 Серед послуг, які надає Центр надання соціальних послуг селищної ради, є і адресна натуральна допомога. Вона передбачає надання матеріальної допомоги у вигляді речей, взуття, предметів домашнього вжитку, продуктових та/або  овочевих наборів, продуктів харчування тощо. Цією допомогою можуть скористатися насамперед підопічні Центру. За потреби тим, кого обслуговує Центр, в межах соціальної послуги надаються й  послуги перукаря чи швачки. А щоб надавати такі послуги, при Центрі створено Банк одягу і речей. Тут можна підібрати необхідне: як  речі для немовлят,  малюків,  так і для дітей старшого віку, і для дорослих.

16:15 20.07.2021

Головне управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області наголошує

Головне управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області наголошує

На території Вінницької області відмічено випадки порушення суб’єктами господарювання вимог чинних нормативних актів з питань поводження з пестицидами і агрохімікатами, особливо в частині недотримання вимог «Державних санітарних правил авіаційного застосування пестицидів і агрохімікатів у народному господарстві України» (ДСП 382-96).

13:40 20.07.2021

Позачергова  10  сесія Томашпільської селищної ради відбулася

Позачергова 10 сесія Томашпільської селищної ради відбулася

Розпорядженням селищного голови № 193 від14 липня 2021 р. скликано позачергову 10 сесію селищної ради 8 скликання. У її роботі 16 липня 2021 р. взяли участь 16 депутатів із 26 та запрошені:  старший уповноважений Тульчинського відділення СБУ у Вінницькій області Олександр Білошкап, заступник селищного голови Віталій Годний,  начальник фінансового управління селищної ради Наталія Щербата, начальник відділу соціально-економічного  розвитку, ЖКГ та земельних ресурсів Павло Кушнір, директор комунального підприємства «Томашпільводоканал» Наталія Пшенична, старости сіл територіальної громади.  Головував на сесії селищний голова Валерій Немировський. 

15:32 16.07.2021

Коли за діло береться  навіть маленька громада

Коли за діло береться навіть маленька громада

Не впізнати  сьогодні маленьку вуличку в смт. Томашпіль, що носить горде імя великого українця, майстра слова Миколи Гоголя. Зміни, що сталися з нею, - результат праці, натхнення і завзяття, активного ставлення до життя небайдужих людей.

14:06 16.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь