Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Інформаційні заходи з роз’яснення  Законів України щодо протидії торгівлі людьми  тривають

Інформаційні заходи з роз’яснення Законів України щодо протидії торгівлі людьми тривають

Відповідно до плану заходів стосовно проведення інформаційних кампаній щодо обізнаності населення з питань протидії торгівлі людьми, на території  Томашпільської територіальної громади завідувачем відділення соціальних служб  КУ «Центру надання соціальних послуг » Мирославою Хохловою та фахівцем із соціальної роботи Наталією Івановою  спільно із  суб’єктами соціальної роботи - начальником відділу правопросвітництва  та надання безоплатної правової допомоги Томашпільського МЦ з надання БВПД  Альвіною Пилипчук та інспектором ЮПСП Тульчинського райвідділу поліції ГУ НП у Вінницькій області  капітаном  поліції Іваном  Малим   6 вересня 2021 року  на базі  Нетребівської та Яланецької  шкіл    проведено групові  заходи на тему «Що таке торгівля людьми».

16:08 06.09.2021

Святково й урочисто відзначив Томашпіль свій 405-ий день народження

Святково й урочисто відзначив Томашпіль свій 405-ий день народження

Святково й урочисто відзначав Томашпіль свій 405-ий день народження, а Томашпільська територіальна громада – своє п’ятиріччя. На центральному стадіоні «Колос» учасники  свята, гості мали змогу ознайомитися з виставковими експозиціями, які представлені народними умільцями  - різьбярами та вишивальницями, майстрами пензля і ножиць, талановитими квітникарями, іншими майстрами рукотворних див – від усіх старостинських округів громади та селища. Очі розбігалися від розмаїття всього  представленого на виставці нашими талановитими земляками.

11:56 06.09.2021

АТ «Вінницягаз» повідомляє

АТ «Вінницягаз» повідомляє

Томашпільська дільниця Тульчинського відділення АТ «Вінницягаз» повідомляє, що у зв’язку з проведенням модернізації газових мереж буде тимчасово припинено газопостачання в с.Жолоби, с.Горишківка, с.Вапнярки з 06.09.20 21 по 09.09.2021

11:06 02.09.2021

Пресслужба виконавчої дирекції  Фонду соціального страхування України ПОВІДОМЛЯЄ

Пресслужба виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України ПОВІДОМЛЯЄ

           Е-лікарняні стають підставою для призначення допомоги після зміни статусу на «готово до сплати» Щодня в Україні зростає кількість медичних висновків про тимчасову непрацездатність, які лікарі створюють для пацієнтів замість видачі звичних паперових лікарняних. Сьогодні за даними НСЗУ сформовано вже майже 177 тисяч медвисновків, 92,9% з яких – у разі захворювання або травми загального характеру.

10:13 02.09.2021

День знань у Томашпільській громаді

День знань у Томашпільській громаді

Сьогодні у  всіх навчальних освітніх закладах України розпочався новий навчальний рік.     1 вересня завжди особливо хвилюючий день, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.     Особливим і дуже важливим у житті цей день є для першокласників, які, тримаючись за батьківські руки, вперше ступають на незвіданий шлях пізнання. Не менш важливим цей день є і для одинадцятикласників, майбутніх випускників, яким доведеться вже незабаром обирати свій професійний шлях.       Перше вересня - це свято всенародне. Свято вчителів і вихователів, свято батьків, дідусів і бабусь, які разом зі своїми дітьми та онуками знову прийшли до школи.     Перше вересня єднає нас усіх, бо кожен колись у цей день переступив поріг рідної школи, відкрив першу книжку, написав перше слово. Тому з такими трепетними почуттями і хвилюванням  приходимо в цей день – День знань -  до школи.   Свято першого дзвоника відбулося сьогодні в усіх школах нашої Томашпільської територіальної громади. Він покликав за парти майже 2190 учнів, а навчатимуть їх у цьому навчальному році  більше 340 учителів та вихователів, яким  довірено найбільше багатство нашої країни - діти.

14:05 01.09.2021

1 вересня - День знань

1 вересня - День знань

               Шановні учні, педагоги, батьки!      Сьогодні у  всіх навчальних закладах України розпочинається новий навчальний рік.     1 вересня завжди особливо хвилюючий день, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.      Особливим і дуже важливим у житті цей день є для першокласників, які, тримаючись за батьківські руки, вперше ступають на незвіданий шлях пізнання. Не менш важливим цей день є і для одинадцятикласників, майбутніх випускників, яким доведеться вже незабаром обирати свій професійний шлях.

08:16 01.09.2021

Дорогі маленькі громадяни нашої громади, Ваші батьки!

Дорогі маленькі громадяни нашої громади, Ваші батьки!

Запрошуємо вас на святкування Дня Міста для участі в параді візочків «Ми майбутнє твоє, Томашпілля!», яке відбудеться 3 вересня в Томашполі на стадіоні «Колос» о 16.30 год.  Дуже сподіваємося, що ви приймете запрошення і повідомите нас заздалегідь про присутність на святі Вас і Вашої дитини.  Будь ласка, зателефонуйте у зручний для Вас час, щоб обговорити подробиці. Тел. 097-766-52-65 або 068-513-37-50.  Чекаємо на  Вас!!!                                                 Організаційний комітет 

11:01 31.08.2021

Шановні томашпільчани, жителі  та гості Томашпільської громади!

Шановні томашпільчани, жителі та гості Томашпільської громади!

 Запрошуємо вас на урочистості до Дня селища Томашпіль та п’ятої річниці  Томашпільської  територіальної громади,  які відбудуться  03 вересня  2021 року в смт. Томашпіль на стадіоні «Колос».    У програмі свята: 1.    Огляд виставки «Талантами славний наш край Томашпільський »; 2.    Урочисте внесення Герба і Прапора Томашполя ; 3.    Марш – парад учасників свята; 4.    Нагородження Почесними відзнаками; 5.    Вшанування «золотих » пар; 6.    Святковий концерт за участю аматорів сцени; 7.    Атракціони; 8.    Феєрверк та фаєршоу. Початок урочистостей о 16.00 год. на центральному стадіоні. Чекаємо на вас!                                                               Організаційний комітет

10:39 31.08.2021

Позачергова  12  сесія Томашпільської селищної ради відбулася

Позачергова 12 сесія Томашпільської селищної ради відбулася

   Розпорядженням селищного голови № 226 від 26 серпня 2021 р. скликано позачергову 12 сесію селищної ради 8 скликання. У її роботі 30 серпня 2021 р. взяли участь 19 депутатів із 26 та запрошені:  перший заступник селищного голови Віталій Годний,  начальник фінансового управління селищної ради Наталія Щербата, начальник відділу соціально-економічного  розвитку, ЖКГ та земельних ресурсів Павло Кушнір, начальник відділу освіти, спорту, культури і туризму Ігор Ярош, директор Центру надання соціальних послуг Людмила Поперечна, старости сіл територіальної громади.  Головував на сесії селищний голова Валерій Немировський. 

13:53 30.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь