Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Вітаємо ювілярку!

Вітаємо ювілярку!

Вчора, в ювілейний день народження нашої держави, свій 90-річний ювілей відзначала жителька смт. Томашпіль Марія Петрівна Вигодянська. Вітали ювілярку з поважним святом рідні, сусіди, знайомі. Від імені територіальної громади привітав Марію Петрівну і селищний голова Валерій Немировський,  вручив їй подарунок і квіти, побажав здоров’я та ще багато років прожити в оточенні рідних людей.

09:10 25.08.2021

Як діяти працівнику, якщо йому відкрили е - лікарняний?

Як діяти працівнику, якщо йому відкрили е - лікарняний?

Поступово Україна переходить на автоматичне формування е-лікарняних замість видачі паперових листків непрацездатності. Уже з вересня всі заклади охорони здоров'я мають повністю перейти на формування медичних висновків про тимчасову непрацездатність. Як діяти працівнику, якщо йому відкрили е - лікарняний? ? Якщо працівник є застрахованою особою, то в разі оформлення лікарем медичного висновку про тимчасову втрату працездатності для нього автоматично сформується е-лікарняний. Також е-лікарняний автоматично відкриється в разі оформлення медичного висновку для дитини застрахованої особи, яка потребує догляду.

14:07 20.08.2021

Шановні томашпільчани, жителі  та гості Томашпільської громади!

Шановні томашпільчани, жителі та гості Томашпільської громади!

Запрошуємо вас на свято «Хай квітне щаслива моя Україна», приурочене Дню Незалежності України та Дню Державного Прапора України, яке відбудеться 22 серпня 2021 року в смт. Томашпіль на центральній площі селища  та на стадіоні «Колос».    У програмі свята:

16:29 19.08.2021

БЛАГОДІЙНИЙ ПРОЕКТ ДО 30-РІЧЧЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ “КРАЇНА ДОБРИХ СЕРДЕЦЬ”

БЛАГОДІЙНИЙ ПРОЕКТ ДО 30-РІЧЧЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ “КРАЇНА ДОБРИХ СЕРДЕЦЬ”

В рамках Всеукраїнського благодійного проекту до 30-річчя Незалежності України «Країна добрих сердець» буде проведено конкурс малюнків на асфальті на тему співзвучну з назвою проекту, який покликаний привернути увагу до родини українців Руслана та Анни Кудрявських, що вже понад 10 місяців ведуть боротьбу з страшною хворобою єдиного синочка Єгорчика. Тому звертаємося до Вас за допомогою та просимо долучитися до проекту оскільки на лікування маленького Єгорчика потрібно 1870000 доларів, силами волонтерів та небайдужих людей станом на сьогодні зібрано 1066666 доларів, потрібно зібрати ще 803334 долари, щоб малюк отримав шанс на життя, зробив свій перший крок.

15:43 19.08.2021

Виїзний прийом громадян у Томашполі

Виїзний прийом громадян у Томашполі

Відповідно до розпорядження голови Тульчинської райдержадміністрації з метою створення необхідних умов для реалізації конституційного права на звернення, проведення прямого діалогу з громадянами, кваліфікованого, об’єктивного і оперативного вирішення порушених ними питань 18 серпня 2021 року виїзний прийом громадян у приміщенні Томашпільської селищної ради провів голова Тульчинської райдержадміністрації Олександр Гаврилюк.

15:16 18.08.2021

Кількість нещасних випадків на виробництві збільшилась через професійні хвороби на COVID-19

Кількість нещасних випадків на виробництві збільшилась через професійні хвороби на COVID-19

В 2021 році рівень виробничого травматизму зростає в зв’язку з поширенням на території України COVID-19. Лабораторно підтверджені випадки інфікування COVID-19 медичних працівників та інших працівників, що пов’язані з виконанням професійних обов’язків в умовах підвищеного ризику зараження на COVID-19 розслідуються, як випадки гострого професійного захворювання, відповідно до вимог «Порядку розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві», затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 17.04.2019 року №337.

11:56 18.08.2021

Служба зайнятості закликає до легалізації трудових відносин!

Служба зайнятості закликає до легалізації трудових відносин!

Офіційне оформлення трудових відносин з працівниками – прямий обов’язок працедавців. Незважаючи на роз’яснення в засобах масової інформації та вимоги чинного законодавства, працевлаштування у правовому полі для багатьох сьогодні є серйозною проблемою.          Легальна зайнятість передбачає не тільки використання робочої сили на законних підставах, а й виплату найманому персоналу «білої» заробітної плати. Інколи факт працевлаштування завуальовують укладенням цивільно-правових договорів. Слід пам’ятати, що такий вид трудової діяльності застосовується зазвичай для виконання конкретного обсягу роботи, що спрямована на певний результат, і у разі досягнення цієї мети, договір вважається виконаним і дія його припиняється.

16:29 17.08.2021

Про скликання позачергової 11 сесії 8 скликання Томашпільської селищної ради

Про скликання позачергової 11 сесії 8 скликання Томашпільської селищної ради

Відповідно до розпорядження селищного голови від 16 серпня 2021 року №210 "Про скликання 11 позачергової сесії Томашпільської селищної ради" 19 серпня 2021 року відбудеться засідання 11 сесії селищної ради в залі засідань селищної ради за адресою площа Тараса Шевченка 4. Початок о 10 год.

14:54 17.08.2021

УВАГА! ВИЇЗНИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН!

УВАГА! ВИЇЗНИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН!

       Відповідно до розпорядження голови Тульчинської районної державної адміністрації від 18.06.2021 року № 90, з метою створення необхідних умов для реалізації конституційного права громадян на звернення, проведення прямого діалогу з громадянами, кваліфікованого, об’єктивного і оперативного вирішення порушених ними питань:

11:16 16.08.2021

Дитячий майданчик знову сяє яскравими фарбами

Дитячий майданчик знову сяє яскравими фарбами

Дитячий ігровий майданчик у центрі Томашполя – улюблене місце для відпочину та ігор місцевих дітей. Однак, під дією природних явищ та активного користування, пофарбовані поверхні майданчика втрачають свій естетичний вигляд.

11:57 13.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь