Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

26 вересня – Всеукраїнський день дошкілля

26 вересня – Всеукраїнський день дошкілля

Шановні працівники дошкільної освіти, ветерани дошкілля! Широ і сердечно вітаю вас із професійним святом – Всеукраїнським днем дошкілля. В цей день уся країна вітає тих, хто за покликом душі, віддаючи тепло свого серця,  допомагає наймолодшим її громадянам пізнавати світ.

08:17 27.09.2021

Інформація Держпродспоживслужби

Інформація Держпродспоживслужби

За інформацією Держпродспоживслужби в дитячих садочках Томашпільської ОТГ було відібрано 17 проб питної води, з яких  4 не відповідали нормативним значенням по мікробіологічним показникам (загальним коліформам та/або загальному мікробному числу). По санітарно-хімічним показникам не відповідала 1 проба (водневий показник рН).

10:55 24.09.2021

Засідання виконкому селищної ради відбулося

Засідання виконкому селищної ради відбулося

 У засіданні виконкому Томашпільської селищної ради, яке відбулося 23 вересня 2021 року, взяли участь 24 члени виконкому із 26 та запрошені. На засіданні головував селищний голова Валерій Немировський. Було розглянуто 29 питання порядку денного. 

14:53 23.09.2021

Відповіді на поширені запитання щодо е-лікарняних

Відповіді на поширені запитання щодо е-лікарняних

Уже з першого жовтня електронні лікарняні повністю замінять своїх паперових попередників. Упродовж наступних двох тижнів інформаційні системи, протоколи обміну даними і правила створення медичних висновків доопрацюють – аби врахувати помилки і нюанси, до яких виникали питання у лікарів, працівників і роботодавців під час тестового періоду.  Тож у жовтні деякі норми, що діють зараз, будуть модернізовані. Наприклад, зміниться термін формування медвисновку і номер е-лікарняного.

10:07 23.09.2021

Потреба у видатках на лікарняні, декретні, страхові виплати і медико-соціальні послуги перевищила надходження на 2,3 млрд грн у серпні

Потреба у видатках на лікарняні, декретні, страхові виплати і медико-соціальні послуги перевищила надходження на 2,3 млрд грн у серпні

За підсумками серпня 2021 року на рахунок Фонду соціального страхування України надійшло 2,427 мільярда гривень частки ЄСВ. Потреба у видатках на допомоги і страхові виплати за цей же період склала 4,69 млрд гривень із врахуванням заборгованості з фінансування лікарняних, декретних і допомог на поховання, що накопичилась на початок місяця. 

10:04 23.09.2021

Томашпільські електромережі повідомляють

Томашпільські електромережі повідомляють

Томашпільські електромережі повідомляють громадян про те, що у зв’язку із проведенням  планових ремонтних робіт на підстанціях та ПЛЕ буде здійснено відключення електроенергії: 

12:03 20.09.2021

Вшанували професіоналів

Вшанували професіоналів

  Не той мужній, хто лізе на небезпеку, не почуваючи страху, а той, хто може придушити найдужчий страх і думати про небезпеку, не скоряючись страху. Ці слова чи не найбільше стосуються людей, які традиційно щороку 17 вересня відзначають своє професійне свято -  День рятувальника України.

11:51 20.09.2021

19 вересня – День працівника лісу

19 вересня – День працівника лісу

Шановні працівники лісу, добрі, мудрі охоронці лісових багатств! Традиційно в третю неділю вересня  в Україні відзначається День працівника лісу, ваше професійне свято. У цей день ми вшановуємо вас, людей , що обрали на все життя професію лісівника, хто ростить ліси, по – синівськи дбає про природу рідного краю, примножує своєю невтомною  працею багатства України, поліпшує екологічний стан довкілля, забезпечує надійний захист земельних угідь.

13:40 17.09.2021

Американський білий метелик

Американський білий метелик

Мабуть,  багатьом мешканцям нашого краю доводилось бачити на деревах павутинні утворення з  гусеницями  оксамитово-коричневого кольору з лимонно – жовтими смугами по боках,  вкритих довгими густими волосками. Це гнізда небезпечного карантинного шкідника – американського білого метелика (АБМ), який пошкоджує понад 300 видів плодових , декоративних , лісових та інших культур. 

11:39 17.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь