Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Про скликання позачергової 15 сесії 8 скликання Томашпільської селищної ради

Про скликання позачергової 15 сесії 8 скликання Томашпільської селищної ради

Відповідно до розпорядження селищного голови від 25 жовтня 2021 року №274 "Про скликання 15 позачергової сесії Томашпільської селищної ради" 29 жовтня 2021 року відбудеться засідання 15 сесії селищної ради в залі засідань селищної ради за адресою площа Тараса Шевченка 4. Початок о 14 год.

16:47 26.10.2021

Томашпільські електромережі повідомляють

Томашпільські електромережі повідомляють

у зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт на підстанціях та повітряних лініях електропередач, буде здійснюватися вимкнення електроенергії з 09.00 год до 16.45 год:

15:20 26.10.2021

ЮРИДИЧНІ ПОРАДИ ДЛЯ САДІВНИКІВ

ЮРИДИЧНІ ПОРАДИ ДЛЯ САДІВНИКІВ

Придбання садивного матеріалу суб’єктами господарювання, як правило, здійснюється з метою його використання для закладення багаторічних насаджень, комерційного вирощування та реалізації плодово-ягідної продукції на внутрішньому та зовнішньому ринках.

14:23 25.10.2021

Вітали учасника АТО

Вітали учасника АТО

З нагоди Дня захисника і захисниці України Почесною грамотою  Вінницької обласної державної адміністрації та Вінницької обласної ради від Томашпільської громади нагороджено Анатолія Володимировича Кабака, учасника АТО удостоєного відзнакою Президента України.

11:32 23.10.2021

В Україні суттєво збільшено штрафи за спалювання листя, трави та відходів

В Україні суттєво збільшено штрафи за спалювання листя, трави та відходів

17 березня 2021 року вступив в силу новий Закон України про посилення відповідальності за порушення вимог пожежної безпеки, а саме були внесені зміни в ст. 77 та 77/1 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Тепер такі правопорушення тягнуть за собою накладення штрафу

13:25 22.10.2021

Обережно: чадний газ!

Обережно: чадний газ!

АТ «Вінницягаз» нагадує: найбільшу кількість отруєнь чадним газом спричиняє порушення тяги в димових та вентиляційних каналах. Від їх справності та належної роботи залежить Ваша безпека, життя та здоров`я! Чадний газ не має ні запаху, ні кольору, ні смаку, надзвичайно отруйний, смертельно небезпечний.

09:01 22.10.2021

Вітаємо ювілярку!

Вітаємо ювілярку!

Вчора, 20 жовтня 2021 р.,  90-річний ювілей відзначала жителька с. Липівка Ганна Тимофіївна  Никитюк. Вітали ювілярку з поважним святом рідні, сусіди, знайомі. Від імені територіальної громади привітали Ганну  Тимофіївну і Томашпільський селищний голова Валерій Немировський, директор Центру надання соціальних послуг селищної ради Людмила Поперечна, завідувачка відділення соціальної допомоги вдома Алла Барчишена. Селищний голова  вручив ювілярці подарунок і квіти, побажав здоров’я та ще багато років прожити при здоровї, в мирі і спокої.

11:05 21.10.2021

Міністерство цифрової трансформації України інформує

Міністерство цифрової трансформації України інформує

Мінцифри відповідно до Положення про Міністерство цифрової трансформації України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18 вересня 2019 року № 856, є головним органом у системі центральних органів виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізацію державної політики, зокрема, у сфері надання електронних та адміністративних послуг, та відповідно до покладених на нього завдань, здійснює заходи щодо створення та забезпечення функціонування Національної веб-платформи центрів надання адміністративних послуг (далі - Платформа Центрів Дія).

08:45 21.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь