Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Всупереч рокам  - змагалися й відпочивали

Всупереч рокам - змагалися й відпочивали

«Шановні жителі Томашпільської територіальної громади, кому 55+ !!! Запрошуємо вас узяти участь у святі «А вже осінь прийшла у мій сад», приуроченому Міжнародному дню людей поважного віку». Такими словами розпочиналося оголошення, яким відділ освіти, спорту, культури і туризму та Центр надання соціальних послуг запрошували людей, кому за 55 років, на зустріч з колегами і друзями, з новими і старими знайомими. І не просто на зустріч, а на цікаве спілкування, на зустріч з піснею молодих років, на знайомство з новими видами рукомесництва тощо. На заклик відгукнулися небайдужі, активні, співучі, талановиті, енергійні, запальні, веселі, дружні володарі поважних років з Вил і Ракової, Яланця і Великої Русави, Комаргорода,  Рожнятівки і Томашполя,  а також слухачі університету третього віку з Томашполя.

14:11 04.10.2021

Планове відключення електоренергії

Планове відключення електоренергії

Томашпільські електромережі повідомляють громадян про те, що у зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт на підстанціях та повітряних лініях електропередач, буде здійснюватися вимкнення електроенергії з 09.00 год до 16.45 год:

10:55 04.10.2021

започатковано проект «Гаряча лінія підтримки батьків після пологів»

започатковано проект «Гаряча лінія підтримки батьків після пологів»

Громадською організацією підтримки вагітності та материнства «ЛАДА»започатковано проект «Гаряча лінія підтримки батьків після пологів» (далі - Проект). У рамках Проекту кожна родина з села, селища абоміста, яка маєновонародженудитину, можезателефонувати на телефон «Гарячалініяпідтримки батьків після пологів»й отримативідповіді на запитання в таких сферах: - після пологове відновлення жінки (ендокринологія; гінекологія);

15:50 01.10.2021

Співпраця з фермерськими господарствами

Співпраця з фермерськими господарствами

Нещодавно, уповноваженою особою ГУ ДПС у Вінницькій області Людмилою Сузанською, за участі керівників структурних підрозділів ГУ ДПС у області Тетяни Жебричук, Галини Крисюк, Світлани Буги і Сергія Табана,  проведено зустрічі з керівниками та представниками фермерських господарств “Нива”, “Садівник”, “Гороховий А.В.”, “Горохова Г.Т.”,  “Добрий господар”, “Добрий господар 2”, “Дагор”, ПП “Мік-Агро”, “Відродження”, які здійснюють свою діяльність на території Томашпільської ТГ. 

15:19 01.10.2021

Святиться завжди вчителя ім’я

Святиться завжди вчителя ім’я

Прекрасної осінньої пори, в першу неділю жовтня, в Україну приходить учительське свято. Це час, коли шелестить падолист і снує у полі мереживо бабиного літа, перед вікнами будинків пломеніють чорнобривці, жоржини та айстри, немов би дарують весь жар своєї любові нашим вчителям.

14:09 01.10.2021

3 жовтня – День працівників освіти

3 жовтня – День працівників освіти

Шановні педагоги, працівники освітніх закладів Томашпільщини, ветерани педагогічної праці!    Щороку на початку жовтня ми вшановуємо вас, тих, хто вибрав своїм покликанням одну з найбільш важливих і потрібних професій на землі - професію вчителя!Учитель - це більше, ніж професія, вчитель - це покликання. 

14:00 01.10.2021

1жовтня – Міжнародний день людей похилого віку, День ветерана

1жовтня – Міжнародний день людей похилого віку, День ветерана

Шановні жителі Томашпільщини, представники старшого покоління! Щиро  вітаю вас з Міжнародним днем людей поважного віку та Днем ветерана. Нзько схиляю голову  перед Вами за той величезний вклад у розвиток нашої громади, який кожен з Вас вніс  за роки сумлінної праці, за доброту, людяність і мудрість, якими Ви щедро ділилися з наступними поколіннями нашої країни.

13:54 01.10.2021

30 вересня - День усиновлення

30 вересня - День усиновлення

     Шановні томашпільчани, громадяни нашої територальної громади!  В останній день вересня Україна відзначає дуже щире, тепле, людяне  свято - День усиновлення, яке заслуговує на повагу і пошану оточуючих. Це дійсно свято людяності, милосердя, великодушності, яке невипадково збігається з християнським святом Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Це надзвичайно тепле свято для всієї української громади і, насамперед, для батьків і дітей, які волею долі стали однією родиною.

09:41 30.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь