Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

НОВИНИ СПОРТУ

НОВИНИ СПОРТУ

У суботу та неділю 9 і 10 жовтня 2021 року на базі Томашпільського спорткомплексу проходив традиційний відкритий чемпіонат Вінницької області з гандболу серед  чоловічих команд «Кубок мера». Участь у ньому взяли 4 команди: збірна команда м. Вінниці, ГК «Хмільник» ( м. Хмільник), ГК «Вінницька міська ДЮСШ № 3» і ГК «Олімпік» смт. Томашпіль. Суддівство змагань здійснювали представники команд, головний суддя  - Василь Поштар.

17:03 11.10.2021

Аналіз виконання бюджету Томашпільської селищної територіальної громади за 9 місяців 2021 року

Аналіз виконання бюджету Томашпільської селищної територіальної громади за 9 місяців 2021 року

Станом на 1 жовтня 2021 року до загального фонду бюджету Томашпільської селищної територіальної громади надійшло 79 769 378 грн. власних доходів (без врахування міжбюджетних трансфертів), що становить 111,0 % виконання до уточненого плану на 9 місяців в сумі 71 868 931 грн. та 77,0 % виконання до уточненого плану на рік в сумі 103 581 458 грн. В порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження доходів загального фонду бюджету в абсолютній сумі збільшились на 37 766 813 грн., або на 89,9 %, а у співставних умовах надходження збільшились на 15 482 001 грн., або на 24,1 %.

13:38 11.10.2021

Він народився з вогником в душі, простий сільський дмитрашківський хлопчина

Він народився з вогником в душі, простий сільський дмитрашківський хлопчина

 Свято хорового співу знову зібрало минулої п’ятниці шанувальників цього виду мистецтва на 9-тий обласний фестиваль-конкурс ім. П.І. Муравського в с. Дмитрашківка Піщанської територіальної громади Тульчинського району – родовому гніздечку видатного хорового диригента і педагога, народного артиста України, лауреата Шевченківської премії, Героя України Павла Івановича Муравського.   Участь у фестивалі-конкурсі разом з хоровими колективами з Гайсина, Ольгополя, Піщанки, Дмитрашківки взяла й  народна аматорська хорова капела «Відлуння» КУ «Центр культури і дозвілля» Томашпільської селищної ради (диригент Марія Дейдиш).

11:17 11.10.2021

Томашпільські електромережі  повідомляють

Томашпільські електромережі повідомляють

у зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт на підстанціях та повітряних лініях електропередач, буде здійснюватися вимкнення електроенергії з 09.00 год до 15.00 год:

10:44 11.10.2021

8 жовтня – День юриста

8 жовтня – День юриста

Шановні юристи,  ветерани юриспруденції! Прийміть сердечні вітання з нагоди професійного свята – Дня юриста, яке об’єднує усіх, хто стоїть в обороні конституційних прав та свобод наших громадян, сприяє розбудові демократичної, правової Української держави – держави для людей. Бути юристом почесно і відповідально. Сьогодні немає такої сфери діяльності, державного органу чи підприємства, які б обходилися без консультації юриста. Щодня до правників за порадою та допомогою звертаються тисячі громадян. Рівнем вашого професіоналізму та принциповості визначаються не лише стан правової культури суспільства, а і його стабільність, моральний мікроклімат.

08:19 08.10.2021

Е-лікарняні стають підставою для нарахування допомоги через 7 днів після дати свого закриття

Е-лікарняні стають підставою для нарахування допомоги через 7 днів після дати свого закриття

З першого жовтня Україна повністю перейшла на електронні лікарняні. Після завершення перехідного періоду до правил створення медичних висновків і роботи з е-лікарняними було внесено ряд змін – їх напрацювали, аналізуючи зворотній зв’язок від усіх учасників процесу, наявні пропозиції, зауваження і кейси. Це дозволило оптимізувати кожну з ланок і мінімізувати можливі помилки.

17:02 06.10.2021

Просвітницька робота з школярами триває

Просвітницька робота з школярами триває

Відповідно до плану заходів стосовно проведення інформаційних компаній щодо обізнаності населення з питань протидії торгівлі людьми, на території Томашпільської територіальної громади завідувачем відділення соціальних служб КУ «Центру надання соціальних послуг» Мирославою Хохловою та фахівцем із соціальної роботи Інною Добрянською спільно із суб’єктами соціальної роботи - начальником відділу правопросвітництва  та надання безоплатної правової допомоги Томашпільського  МЦ з надання БВПД  Альвіною Пилипчук та інспектором  ЮПСП Тульчинського райвідділу поліції ГУ НП у Вінницькій області  капітаном поліції  Іваном Малим   6  жовтня  2021 року на базі Вапнярківської та Кислицької шкіл проведено групові заходи на тему «Що таке торгівля людьми».

16:55 06.10.2021

Увага грип!

Увага грип!

Шановні мешканці області! В зв'язку з поширенням грипу на території області   ПАМ'ЯТАЙТЕ: Грип - гостре інфекційне захворювання. Збудником захворювання є вірус, а   джере¬лом - хворі на грип. Збудник захворювання проникає в організм людини повітряно-крапельним шляхом, через заражені предмети загального користування, сто¬ловий посуд та ін. Характер клінічного протікання хвороби:  захворювання починається з ознобу, головного болю, загального недомагання, відчуття розбитості, високої температури. З'являється нежить і кашель, біль в очах, носо¬ві кровотечі, зміни зі сторони серцево-судинної системи.

13:34 05.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь