Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Відділ соціального захисту Томашпільської селищної ради інформує!

Відділ соціального захисту Томашпільської селищної ради інформує!

30.11.2021 року за адресою: пл. Тараса Шевченка, буд. 6, (в приміщенні бувшого управління агропромислового розвитку) з 9.00 год. буде працювати виїздна  медико – технічна бригада приватного підприємства «ОРТОПЕДСЕРВІСЦЕНТР».  Будуть проводитися заміри та прийматися замовлення на ортопедичне взуття, ортези, корсети, протези та інші протезно-ортопедичні вироби. 

13:23 24.11.2021

Томашпільські електромережі повідомляють

Томашпільські електромережі повідомляють

у зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт на підстанціях та повітряних лініях електропередач, буде здійснюватися вимкнення електроенергії з 9.00 год до 16.45 год:

12:19 24.11.2021

95- річний ювілей

95- річний ювілей

20 листопада 2021 року свій поважний 95- річний ювілей відзначила  жителька Яланця Зінєва Анастасія Пилипівна.

11:29 24.11.2021

Красою правди у святім двобої понад Майданом сонця лик сія…

Красою правди у святім двобої понад Майданом сонця лик сія…

21 листопада в Україні відзначався День Гідності і Свободи. В цей день віддаємо шану громадянському подвигу, патріотизму й мужності людей, які в кінці листопада 2013 року виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір нашої держави, які довели, що наш народ є господарем на своїй землі.

11:24 24.11.2021

Засідання виконкому селищної ради відбулося

Засідання виконкому селищної ради відбулося

У засіданні виконкому Томашпільської селищної ради, яке відбулося 23 листопада 2021 року, взяли участь 20 членів виконкому із 26 та запрошені. На засіданні головував селищний голова Валерій Немировський. Було розглянуто 31 питання порядку денного. Перед початком засідання селищний голова та всі присутні привітали  старосту Вилянського старостинського округу, члена виконкому селищної ради Тетяну Олійник з днем народження.

08:24 24.11.2021

Відповіді на деякі питання щодо роботи з е-лікарняними

Відповіді на деякі питання щодо роботи з е-лікарняними

Як подати заяву-розрахунок, якщо в ПІБ працівника в е-лікарняному є помилка, за якими даними визначати страховий стаж, як оплачувати лікарняні по догляду за дитиною тривалістю понад 14 днів і чи можна продовжити е-лікарняний паперовим?

14:51 23.11.2021

21 листопада – День Гідності і Свободи

21 листопада – День Гідності і Свободи

Шановні земляки, жителі Томашпільської територіальної громади,                            воїни – учасники АТО/ООС, волонтери!    21 листопада ми відзначаємо День Гідності і Свободи. В цей день віддаємо шану громадянському подвигу, патріотизму й мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і  європейський вибір нашої держави, які довели, що наш народ є господарем на своїй землі.

13:48 19.11.2021

21 листопада – День Гідності і Свободи

21 листопада – День Гідності і Свободи

  Сьогоднішній день – День Гідності і Свободи – це вшанування тих подій в історії сучасної України, які змінили життя багатьох українців, їх бачення світу, своєї держави і самого себе. В підвалинах української державності – століття боротьби наших предків, що вибухнули в  іменах Шевченка і Франка, це титанічна робота великих просвітителів народного духу, а також  сама незламна і нескорена душа українського народу.

08:47 19.11.2021

Шановні працівники сільського господарства Томашпільської  територіальної  громади, ветерани галузі!

Шановні працівники сільського господарства Томашпільської територіальної громади, ветерани галузі!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята, яке традиційно відзначається в Україні в третю неділю листопада.    Це свято всіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ. Це свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання.

08:31 19.11.2021

З роси й води Вам , шановна ювілярко!

З роси й води Вам , шановна ювілярко!

Здається, ще зовсім недавно Ганна Петрівна Левко, жителька села Яришівка, разом з подругами поспішала у колгоспні поля, доглядала, ростила, збирала все те, що давало людям хліб і до хліба. А вже налетіли-набігли роки, пригнули тендітні жіночі плечі, білим сріблом запорошили скроні… Та й років тих набігло немало – небагато – цілих 90! Саме таку ювілейну дату – 90 років з дня народження  відзначала ГаннаПетрівна 17 листопада цього року.

08:28 19.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь