Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Перебої з електроенергією нестрашні

Перебої з електроенергією нестрашні

  Напередодні нового року Томашпільська селищна рада для забезпечення безперебійного енергопостачання об’єктів соціального значення виділила кошти в сумі 230 тис.грн.  на придбання 9 генераторів електричного струму для котелень Томашпільської школи-гімназії та Антонівської ЗОШ І – ІІІ ступенів (2 шт.), для забезпечення сталого водопостачання – для КП «Томашпільводоканал» (2 шт.),  для Томашпільського комунального підприємства (2 шт.), для КНП « Томашпільський ЦПМСД»  ( 2 шт.), для селищної ради (1 шт.).  Генератори доставлені до пунктів призначення, готові до використання при нештатних ситуаціях.

11:27 29.12.2021

Новорічні дива тривають

Новорічні дива тривають

Цими днями до Томашпільської селищної ради завітав начальник управління соціального захисту Тульчинської райдержадміністрації Микола Богач, щоб привітати та вручити новорічно - різдвяні подарунки найбільш незахищеній категорії дітей Томашпільської територіальної громади. Разом із селищним головою Валерієм Немировським, начальником відділу соціального забезпечення Томашпільської селищної ради Тетяною Балюконіс він привітав дітей з Новоріччям та Різдвом Христовим, побажав здоров’я, успіхів у навчанні, щастя, радості в житті та здійснення найзаповітніших мрій і вручив солодощі. На згадку про таку приємну зустріч у переддень Нового року і зроблено спільне фото.

11:24 29.12.2021

Новини спорту

Новини спорту

26 грудня в  спортивному  залі  Томашпільської  спортивної  школи відбувся Новорічний  турнір  із  футзалу серед  чоловічих команд , за підсумками   якого  перше місце  виборола  команда ФК  "Томашпіль "  ( тренер  Євген  Шкурак),  друге  - команда " Вапнярка " Вапнярської  ТГ  (тренер  Олександр Волошин), третє - команда  Ю - 19 Томашпільської  спортивної  школи ( тренер Анатолій  Чоловський). Команді - переможниці  вручено   пам, який кубок  та грамоту  від  селищного голови  Валерія Немировського, командам - призерам - грамоти.

11:07 29.12.2021

Підсумки роботи Томашпільської селищної ради за 2021 рік  (Звіт  селищного голови Валерія Немировського на 18-й позачерговій сесії)

Підсумки роботи Томашпільської селищної ради за 2021 рік (Звіт селищного голови Валерія Немировського на 18-й позачерговій сесії)

Перш ніж зачитати звіт селищний голова Валерій Немировський сказав: - Цей звіт - це звіт про роботу, зроблену не мною особисто, це зроблено старостами старостинських округів, нашим депутатським корпусом, виконавчим комітетом селищної ради, нашими агроформуваннями і приватними підприємцями, небайдужими томашпільчанами. Це ми зробили разом, і ця інформація  до вашого відома і до відома громадян нашої територіальної громади.

15:27 24.12.2021

Головний фінансовий план громади (бюджет) на 2022 рік прийнято

Головний фінансовий план громади (бюджет) на 2022 рік прийнято

Як і планувалося, 18 позачергова сесія Томашпільської селищної ради розпочалася 23 грудня і на неї зареєструвалися   21 депутат із 26 – ти обраних. Також у сесії взяли участь запрошені:  перший заступник селищного голови Віталій Годний,  начальник фінансового управління селищної ради Наталія Щербата, начальник відділу соціально-економічного  розвитку, ЖКГ та земельних ресурсів Павло Кушнір, начальник відділу освіти, спорту, культури і туризму Ігор Ярош,  керівники та бухгалтери комунальних служб, закладів охорони здоров’я, старости  старостинських округів.

14:46 24.12.2021

Томашпільські електромережі повідомляють

Томашпільські електромережі повідомляють

у зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт на підстанціях та повітряних лініях електропередач, буде здійснюватися вимкнення електроенергії з 9.00 год до 17.00 год:

12:42 24.12.2021

Про скликання позачергової 18 сесії 8 скликання Томашпільської селищної ради

Про скликання позачергової 18 сесії 8 скликання Томашпільської селищної ради

Відповідно до розпорядження селищного голови від 21 грудня 2021 року №320 "Про скликання 18 позачергової сесії Томашпільської селищної ради" 23 грудня 2021 року відбудеться засідання 18 сесії селищної ради в залі засідань селищної ради за адресою площа Тараса Шевченка 4. Початок о 9 год.

11:30 22.12.2021

Шановні енергетики нашої територіальної громади, ветерани праці енергетичної галузі!

Шановні енергетики нашої територіальної громади, ветерани праці енергетичної галузі!

  Щороку 22 грудня в день зимового сонцестояння в Україні святкується День енергетика. Символічно, що це свято співпадає з найкоротшим днем і найдовшою ніччю в році, коли робота енергетиків найбільш помітна. Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята!

09:02 22.12.2021

Щоб пам'ять жила вічно

Щоб пам'ять жила вічно

Шляхетну пам’ятну акцію провели учаники АТО/ООС Томашпільської громади: напередодні новорічно – різдвяних свят біля меморіального знака «Борцям за свободу і незалежність України» в пам'ять про земляків – воїнів-побратимів, що загинули в боротьбі з російським агресором на сході України, та померли  після повернення з АТО, вони посадили 10 туй  -  саме стільки наших земляків відійшли у вічність. А ще про них нагадуватиме срібляста ялиночка, яку атовці посадили та прикрасили новорічними гірляндами.

16:32 20.12.2021

Вітаємо з ювілеєм!

Вітаємо з ювілеєм!

В день, 20 грудня, до оселі Ганни Михайлівни Кузик, жительки села Ракова, зачастили гості. Воно й не дивно, адже вона відзначала своє 90-річчя. … Роки, роки. Збігли, як вода у річечці, що струменить у верболозах раківської долини. І позначені вони гіркими спогадами про нелегке сирітське дитинство, бо разом із сестричкою росли без батька, який загинув у другу світову війну. Хоча були й щасливі роки, бо дбала про них матуся-вдова, бо була молодість, жага до життя, веселий співучий характер, що додавало сили й енергії.

16:28 20.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь