Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Томашпільські електромережі повідомляють

Томашпільські електромережі повідомляють

У зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт на підстанціях та повітряних лініях електропередач, буде здійснюватися вимкнення електроенергії з 09.30 год до 15.30 год:

14:53 02.02.2022

Новини спорту

Новини спорту

28 січня 2022 року в Крижополі відбулися змагання з малого баскетболу 3х3 серед юнацьких та дівочих команд 2005 - 2006 років народження за програмою гімназіади. В змаганнях взяли участь команди 6-ти територіальних громад  Тульчинського району. Нашу громаду представляли команди Комаргородської ЗОШ І – ІІІ ступенів (тренер Юрій Сокольвяк). Команда дівчат виборола  бронзові нагороди, а команда юнаків посіла 5 місце.

14:48 01.02.2022

Громадам Вінниччини передають кисневі концентратори

Громадам Вінниччини передають кисневі концентратори

28 січня на позачерговій 17 сесії обласної Ради 8 скликання депутати погодили рішення про безоплатну передачу зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Вінницької області у власність територіальних громад медичного обладнання.  502 кисневі концентратори, загальною вартістю 15 млн 160,4  тис. грн, передадуть 16 територіальним громадам:

12:04 31.01.2022

Відзнаку за «Заслуги перед Вінниччиною» отримають 8 жителів області

Відзнаку за «Заслуги перед Вінниччиною» отримають 8 жителів області

Обласною відзнакою за«Заслуги перед Вінниччиною» нагородять 8 жителів Вінницької області. Відповідне рішення ухвалили депутати на 16-ій сесії обласної Ради.  Нагородження буде приурочене до 90-річчя Вінниччини, яке відзначається цьогоріч.  «За вагомийособистийвнесок у розвитокВінниччини та з нагодивідзначення 90-річчя утворенняВінницькоїобласті», – значиться у рішенні обласної Ради. 

11:48 31.01.2022

Легалізація зайнятості – актуальне питання сьогодення

Легалізація зайнятості – актуальне питання сьогодення

Легалізація зайнятості – актуальне питання сьогодення «Тіньова» зайнятість є актуальним питанням сьогодення, адже лише від офіційно нарахованої заробітної плати та сплачених внесків залежить набуття страхового стажу працівником, що в майбутньому вплине на соціальні виплати. Офіційне працевлаштування гарантує працівнику право отримання грошової винагороди за виконану роботу та право на відпустку чи лист непрацездатності.

11:46 31.01.2022

Вітаємо ювіляра

Вітаємо ювіляра

 24 січня 2022 року своє поважне 90-річчя відзначав Григорій Петрович Краківський - житель с. Яланець, шанована в рідному селі людина, талановитий учитель математики Яланецької ЗОШ І – ІІІ ступенів, який виховав не одне покоління  сільської молоді, прекрасний чоловік, батько і дідусь.

15:50 28.01.2022

Вічна пам'ять герою

Вічна пам'ять герою

Сьогодні виповнюється 4 роки, як 28 січня 2018 року перестало битися серце учасника бойових дій на сході України, воїна-АТОвця  Володимира Олександровича Шулікова (1984 року народження), що проживав останнім часом в с. Олександрівка (Благодатне) Тульчинського району Вінницької області. Вічна пам'ять герою – захиснику, що так зарання приєднався до небесного воїнства, віддавши до краплі своє військове уміння і синівську любов матері Вітчизні, оберігаючи наш мирний труд і мирне життя на вільній землі. Царство Небесне  тобі і вічний спокій!

14:28 28.01.2022

КРУТИ! Мужність, посвята і вірність, що міцніша за смерть

КРУТИ! Мужність, посвята і вірність, що міцніша за смерть

Указом Президента України № 15/07 від 15.01. 2007 року 29 січня  відзначається  в Україні на державному рівні як  «День пам’яті Героїв Крут». В   масштабах  всесвітньої  історії   битва під Крутами  зовсім  невеличка.  Вона  не  є  зразком військового мистецтва. Просто це – символ нескореного духу нашої нації.    Нехай пам'ять про наших героїв, що загинули під Крутами, буде вічною. І нехай їхня смерть і їхній подвиг буде для нас прикладом, як треба любити і захищати  свою Батьківщину.

12:07 28.01.2022

Пам’ятка для суб’єктів господарювання (юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців), які здійснюють реалізацію окремих продовольчих товарів

Пам’ятка для суб’єктів господарювання (юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців), які здійснюють реалізацію окремих продовольчих товарів

На сьогодні Кабінетом Міністрів Кабінетом Міністрів України прийнято ряд постанов щодо запровадження державного регулювання цін на окремі продовольчі товари шляхом декларування зміни роздрібних цін та встановлення граничного рівня торгівельної надбавки на період карантину.

17:02 27.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь