Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

У громадах Вінницької області завершився перший етап конкурсу «Комфортні громади»

У громадах Вінницької області завершився перший етап конкурсу «Комфортні громади»

На Вінниччині завершився перший етап конкурсу «Комфортні громади» на 2021-2022 рік. Загалом для участі у ньому було подано 173 проєкти.  Після схвалення на місцевому рівні 141 проєкт від 58 територіальних громад перейшов на другий обласний етап. До 14 січня вони мають пройти аналіз на відповідність технічним вимогам та комплектність. Після оцінювання фахівцями-експертами проєкти передадуть Експертній раді, яка й визначить переможців.

10:28 13.01.2022

Депутат працює на своєму виборчому окрузі

Депутат працює на своєму виборчому окрузі

Приємна й гарна подія відбулася сьогодні     в день проведення   позачергової 19 сесії селищної ради: до нашої територіальної громади завітала народна депутатка Верховної Ради України Лариса Білозір. Вона зустрілася з селищним головою Валерієм Немировським, з депутатами,  працівниками апарату селищної ради, прозвітувала про свою роботу  у Верховній Раді України та на виборчому окрузі у минулому році.    

15:22 12.01.2022

Сесійний рік стартував успішно

Сесійний рік стартував успішно

Перша в 2022 році сесія – 19-та  позачергова сесія Томашпільської селищної ради відбулася 12 січня і на неї зареєструвалися   17 депутатів із 26 – ти обраних. Також у сесії взяли участь запрошені:  перший заступник селищного голови Віталій Годний, заступник селищного голови Іван Німерчук, начальник фінансового управління селищної ради Наталія Щербата, заступник начальника відділу соціально-економічного  розвитку, ЖКГ та земельних ресурсів Вячеслав Калинчук, Андрій Щербатий, начальник відділу юридичного та кадрового забезпечення, директор Центру надання соціальних послуг селищної ради Людмила Поперечна.

15:19 12.01.2022

Про скликання позачергової 19 сесії 8 скликання Томашпільської селищної ради

Про скликання позачергової 19 сесії 8 скликання Томашпільської селищної ради

Відповідно до розпорядження селищного голови від 11 січня 2022 року №11 "Про скликання 19 позачергової сесії Томашпільської селищної ради" 12 січня 2022 року відбудеться засідання 19 сесії селищної ради в залі засідань селищної ради за адресою площа Тараса Шевченка 4. Початок о 9 год.

14:22 10.01.2022

Томашпільські електромережі повідомляють

Томашпільські електромережі повідомляють

У зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт на підстанціях та повітряних лініях електропередач, буде здійснюватися вимкнення електроенергії з 10.00 год до 12.00 год:

10:53 06.01.2022

Державна податкова служба у Вінницькій області інформує

Державна податкова служба у Вінницькій області інформує

Внесено зміни до Податкового кодексу України в частині оподаткування спрощеної системи оподаткування Крижопільська ДПІ ГУ ДПС у Вінницькій області інформує, що Законом України від 30.11.2021 № 1914 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень» внесено зміни в частині оподаткування спрощеної системи оподаткування. 

10:23 06.01.2022

Дорогі томашпільчани, гості нашої територіальної громади!

Дорогі томашпільчани, гості нашої територіальної громади!

Від щирого серця вітаю Вас із Святим вечором та Різдвом Христовим! Скільки б не було в нашому календарі свят, а народження Христа завжди буде особливим. З ним ми пов’язуємо наші надії та сподівання на краще життя, здійснення задумів і мрій, очікуємо дива… Хай незгасаюче світло Різдвяної зірки, світло любові, примирення стануть для нас, дорогі земляки, джерелом життєвої наснаги, оптимізму, впевненості в добрих намірах і справах, піднімуть наш національний дух, славлять нашу рідну землю і всю Україну!

10:04 06.01.2022

Томашпільські електромережі повідомляють

Томашпільські електромережі повідомляють

У зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт на підстанціях та повітряних лініях електропередач, буде здійснюватися вимкнення електроенергії з 9.00 год до 16.00 год:

08:08 06.01.2022

Вітаємо з ювілеєм

Вітаємо з ювілеєм

У новорічну ніч 1 січня ( за ст.ст) 1927 року в родині Павла Сауляка, жителя с. Ракова, народилося немовлятко – донечка, яку назвали Маланкою. На тяжкі  1932 – 1933 роки, коли голод косив українське село,  припало її дитинство, не менш важкими були й роки другої світової війни, на які випала її юність. Як тільки червона армія визволила наш край від фашистів у березні 1944 року, отримала Маланка повістку про мобілізацію. Тоді хлопців – її ровесників забирали на бойовий фронт, а дівчат – на трудовий, на Донбас, відбудовувати шахти . Там у Горлівці на шахті № 105 працювала Маланка в забої, доставляла вагонеткою вугілля до штреку.  Майже 2 роки тривала її «служба», врешті повернулася додому.

16:16 05.01.2022

До 1 лютого роботодавці- ЮРИДИЧНІ ОСОБИ мають подати звіт про квоти  за 2021 рік

До 1 лютого роботодавці- ЮРИДИЧНІ ОСОБИ мають подати звіт про квоти за 2021 рік

Звіт про квоти подається щодо прийняття на роботу громадян, які мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню. Їх перелік наведено у ст. 14 Закону про зайнятість. Це річний звіт і за 2021 рік його слід подати до 01.02.2022р. Нагадаємо, що квота - норматив працевлаштування громадян, зазначених у частині першій статті 14 Закону  про зайнятість (крім осіб з інвалідністю), у розмірі:

16:41 04.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь