Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Державна податкова служба у Вінницькій області інформує

Державна податкова служба у Вінницькій області інформує

«Незалежникам» про подання декларації ГУ ДПС у Вінницькій області звертає увагу, що фізичні особи, які здійснюють незалежну професійну діяльність, знімаються з обліку після припинення або зупинення незалежної професійної діяльності або зміни організаційної форми відповідної діяльності з незалежної (індивідуальної) на іншу, за наявності документально підтвердженої інформації відповідного реєстру чи уповноваженого органу, що реєструє таку діяльність або видає документи про право на заняття такою діяльністю (свідоцтва, дозволи, сертифікати тощо), та/або поданої до контролюючого органу за основним місцем обліку заяви про ліквідацію або реорганізацію платника податків за формою № 8-ОПП.

11:05 18.02.2022

Пам’яті воїна –захисника присвячується

Пам’яті воїна –захисника присвячується

  Сьогодні, 17 лютого, минає сім років, як чорним вороном увірвалася в родину Марії та Володимира Гаврилюків з Томашполя страшна звістка: під м. Дебальцеве, захищаючи східні рубежі України від російського агресора, загинув їхній син Ігор Гаврилюк – молодший лейтенант, заступник командира роти по роботі з особовим складом 15-ої механізованої роти 5 механізованого батальйону. Сім років туга і сум  незагойною раною живуть у серцях рідних, друзів, всіх, хто знав Ігоря -  люблячого сина і брата, щирого і вірного друга – товариша, справжнього воїна-захисника Батьківщини.

08:48 17.02.2022

Не панікувати!  Але бути готовими!

Не панікувати! Але бути готовими!

  500 тис. грн. виділили депутати селищної ради із місцевого бюджету на першочергові потреби з мобілізації, підготовки територіальної оборони, матеріально- технічного забезпечення суб’єктів територіальної оборони на 23-ій позачерговій сесії селищної ради, яка відбулася 15 лютого. У засіданні сесії взяли участь 24 депутати із 26.

08:23 17.02.2022

Об’єднаймось разом, обнімімось усі, щоб примножитичесть нашу й славу!     Коли спільна є думка і плани ясні – є велика єдина Держава!

Об’єднаймось разом, обнімімось усі, щоб примножитичесть нашу й славу! Коли спільна є думка і плани ясні – є велика єдина Держава!

    Відповідно до Указу Президента України «Про невідкладні заходи щодо консолідації українського  суспільства» від 14 лютого  2022 року в Україні  16-те лютого, починаючи з 2022 року, офіційно встановлене як День єдності. Свято встановлено з метою згуртування українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно – пропагандистського, морально- психологічного тиску на суспільну свідомість. Нинішні події, що складаються у світі щодо  ситуації в України, яка опинилася перед загрозою військового вторгнення Росії, вимагають від кожного з нас відповідальності, впевненості та конкретних дій. Ми – українці, чітко розуміємо всі виклики, які стоять перед нами, і знаємо, що з ними робити. Ми впевнені в собі і готуємося достойно відповісти на всі можливі агресивні дії Росії.  

13:16 16.02.2022

Вічна пам'ять герою

Вічна пам'ять герою

16 лютого 2019 року відійшов у вічність учасник АТО, воїн-захисник України, солдат обслуги першого гаубичного самохідно-артилерійського взводу 6 гаубичної САБ Володимир Миколайович Бабій з Гнаткова.

11:02 16.02.2022

Вячеслав Соколовий: Спрямовуємо додатково 3 млн грн на забезпечення територіальної оборони Вінниччини

Вячеслав Соколовий: Спрямовуємо додатково 3 млн грн на забезпечення територіальної оборони Вінниччини

15 лютого на позачерговій 18 сесії депутати обласної Ради своїм рішенням спрямували додаткові кошти на забезпечення територіальної оборони Вінниччини. – Всі ми знаємо, що за останні тижні боєготовність розташованих на кордоні з Україною російських підрозділів значно посилилась. Ситуація дуже складна, накопичення військ навколо України триває. У медійному просторі поширюється інформація про ймовірність повномасштабного російського вторгнення з дня на день, – зазначив голова обласної Ради Вячеслав Соколовий, розпочинаючи засідання 18 позачергової сесії. – 11 лютого в Харкові відбулося засідання Президії Конгресу місцевих та регіональних влад. І перші питання, які там розглядалися, стосувалися стану виконання Закону України «Про основи національного спротиву» та  забезпечення фінансової та енергетичної стабільності в Україні. 

09:38 16.02.2022

Увага, важлива інформація!

Увага, важлива інформація!

Шановні мешканці та гості Томашпільської громади! На даному етапі життя країни, спокій – головна зброя та підтримка один одного. Ми продовжуємо вести звичайний спосіб життя, працюємо, навчаємось. Лише в єдності ми зможемо захистити Україну, нашу цілісність та свободу. Закликаємо не вестись на провокативну інформацію та дії. «Гаряча лінія» територіальної оборони Вінниччини 0 800 50 70 28 У разі виявлення підозрілих осіб, техніки чи предметів просимо повідомляти правоохоронні органи.

09:19 16.02.2022

15 лютого в Україні  вшановували учасників бойових дій на території інших держав

15 лютого в Україні вшановували учасників бойових дій на території інших держав

  З кожним роком все далі історія відділяє нас від вогняних років афганської війни. Але час не владний викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади мужності і вірності військовому обов’язку, які продемонстрували тисячі відданих синів і дочок України, волею долі одягнених у солдатські шинелі.

15:39 15.02.2022

15 лютого в Україні – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

15 лютого в Україні – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

                                  Шановні  воїни-афганці, члени ваших родин                              та учасники бойових дій на території інших держав!   З кожним роком все далі історія відділяє нас від вогняних років афганської війни. Але час не владний викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади мужності і вірності військовому обов’язку, які продемонстрували тисячі відданих синів і дочок України, волею долі одягнених у солдатські шинелі. На сьогодні в Україні загін учасників афганської війни, інших локальних конфліктів, і в тому числі тих, кого Україна направляла як миротворчі контингенти за роки своєї незалежності, нараховує понад 200 тисяч. В більшості - це люди, життя яких є невичерпним джерелом мужності, любові до рідної землі та сили духу, яскравим взірцем служіння народові.

08:18 15.02.2022

Про скликання 23 сесії Томашпільської селищної ради

Про скликання 23 сесії Томашпільської селищної ради

Відповідно до розпорядження селищного голови від 14лютого 2022 року №56 "Про скликання 23 позачергової сесії Томашпільської селищної ради" 15 лютого 2022 року відбудеться засідання 23 сесії селищної ради в залі засідань селищної ради за адресою площа Тараса Шевченка 4. Початок о 10 год.

14:35 14.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь