Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Благовіщенням Пресвятої Богородиці

Благовіщенням Пресвятої Богородиці

Шановні земляки! Вітаю Вас з  святковим днем, одним з найбільших християнських свят – Благовіщенням Пресвятої Богородиці. В його основі — повідомлення ангела Гавриїла Діві Марії «благої вісті» про народження у неї божественного немовляти, Спасителя роду людського. Благовіщення називають святом весни і загального благоденства в природі. Я вітаю Вас з величним і світлим святом Благовіщення та щиро бажаю любові у душі, віри у серці, злагоди у суспільстві, світлих помислів та намірів. Миру, злагоди, здоров’я Вам і вашим родинам!

09:51 07.04.2022

Привітали ювілярку

Привітали ювілярку

У непростий для України час прийшов до Ганни Михайлівни Меєчко, жительки села Антонівка нашої територіальної громади, її поважний 90-річний ювілей. Чи  думалося їй , що доведеться знову, як і колись у дитинстві, почути звуки  та переживати страхіття війни – нинішньої, нещадної, сповненої небаченої жорстокості, незбагненної розумом звичайної порядної людини?!  Не думалося й не гадалося навіть у найстрашніших снах.

09:06 05.04.2022

Створено чат-бот для пошуку зниклих під час війни „Знайди рідних”

Створено чат-бот для пошуку зниклих під час війни „Знайди рідних”

У зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в Україну в країні триває процес переміщення мешканців з місць постійного проживання. Заданими ООН наразі понад 3,8 млн українців перетнули кордон України з сусідніми державами, 13 млн осіб змінили місце проживання. Для пошуку зниклих рідних під час війни в Україні створено чат-бот „Знайди рідних”, який дозволяє знайти тих, із ким втрачений зв’язок, незважаючи на країну їхнього теперішнього перебування.

11:34 04.04.2022

Вічна Слава Герою ЗАХИСНИКУ України Ковальчуку Вадиму Віталійовичу!

Вічна Слава Герою ЗАХИСНИКУ України Ковальчуку Вадиму Віталійовичу!

Захищаючи Батьківщину у російсько- українській війні, загинув житель села Гнатків Ковальчук Вадим Віталійович. 1 квітня Вадима зустрічали "живим коридором " всі жителі громади, побратими та односельчани. Народився Вадим 30 квітня 2000 року. Був призваний в 2021 році Новоайдарським РЦ ТЦК, службу проходив у військовій частині А 3821. Важко усвідомити, що такого світлого та доброго юнака, який поклав свою душу і тіло за рідну землю, вже немає серед нас... Схиляємо голови перед цим Героєм. Він назавжди залишиться в нашій пам’яті та наших серцях. Томашпільська селищна рада висловлює щирі слова вдячності за виховання ПАТРІОТА та мужнього Сина - матері Надії Вікторівні та всім рідним і близьким загиблого. Розділяємо ваше горе та сумуємо разом з вами. Герої не вмирають, а стають янголами, вони і надалі будуть захищати наш спокій з небес. Ми знаємо, якою дорогою ціною дістається кожна хвилина мирного життя. Вічна пам'ять і Царство Небесне нашому мужньому ЗАХИСНИКУ.

11:09 04.04.2022

ЗМУШЕНИЙ ПОКИНУТИ ДОМІВКУ ЧЕРЕЗ ВІЙНУ РОСІЙСЬКОЇ ФЕДЕРАЦІЇ ПРОТИ УКРАЇНИ ТА ШУКАЄШ РОБОТУ!!!

ЗМУШЕНИЙ ПОКИНУТИ ДОМІВКУ ЧЕРЕЗ ВІЙНУ РОСІЙСЬКОЇ ФЕДЕРАЦІЇ ПРОТИ УКРАЇНИ ТА ШУКАЄШ РОБОТУ!!!

НЕ ПОГОДЖУЙСЯ НА РОБОТУ, ЯКЩО -    на вас давлять і вимагають дати згоду негайно (бажаючих багато, чекати не будемо); - вам пропонують працювати нелегально (не треба платити податки, тому зарплатня більша); - не повідомляють назву або ім’я роботодавця та його реквізити (яке це має значення); - вимагають віддати паспорт або інші документи (це треба для одержання дозволу, оформлення договору і т.д.);

14:18 31.03.2022

Dopomagai.org - сервіс пошуку безкоштовного житла для тимчасових переселенців

Dopomagai.org - сервіс пошуку безкоштовного житла для тимчасових переселенців

Волонтери ІТ-спільноти України створили сервіс пошуку безкоштовного житла у безпечних містах України та за кордоном та презентують його за підтримки Міністерства розвитку громад та територій разом з Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України. Цей сервіс допомагає людям, що готові надати безкоштовне житло та прихисток тимчасовим переселенцям з регіонів, уражених війною, додати своє оголошення та вказати усі деталі щодо поселення. Вже прямо зараз на сайті можна знайти понад 3000 активних ліжко-місць безкоштовного житла.

14:26 30.03.2022

Томашпільські електромережі повідомляють

Томашпільські електромережі повідомляють

У зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт на підстанціях та повітряних лініях електропередач, буде здійснюватися вимкнення електроенергії з 09.30 год до 15.30 год:

16:21 28.03.2022

Міністерство соціальної політики інформує

Міністерство соціальної політики інформує

З метою сприяння у захисті та забезпеченні прав цивільного населення, постраждалого внаслідок військової агресії Російської Федерація проти України, Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України інформує про сервіс (чат-бот) «Юридичний порадник для ВПО», розробленого швейцарсько-українською Програмою EGAP та командою БФ «Право на захист» за підтримки Мінреінтеграції та Мінцифри.

13:39 28.03.2022

Відділ організації пожежно-профілактичної роботи та заходів цивільного захисту Тульчинського РУ доводить до відома:

Відділ організації пожежно-профілактичної роботи та заходів цивільного захисту Тульчинського РУ доводить до відома:

З початку року в Тульчинському районі відбулося 128 пожеж, під час яких загинуло  п’ять людей, травмовано чотири людини, матеріальні збитки від яких становлять 1млн. 150 тис. гривень .

10:25 23.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь