Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Як отримати пенсії та грошову допомогу у період дії воєнного стану

Як отримати пенсії та грошову допомогу у період дії воєнного стану

За вибором людини пенсію або грошову допомогу виплачують Укрпошта або уповноважені банки. Люди, які перебувають за своїм місцем постійного проживання: -    очікують доставку Укрпоштою пенсії та грошової допомоги додому; -    за наявності безпечних умов для життя -можливо отримати самостійно в найближчому поштовому відділенні Укрпошта.

14:43 22.03.2022

Про внесення змін до наказу Начальника обласної військової адміністрації та військового командування від 26 лютого 2022 року № З

Про внесення змін до наказу Начальника обласної військової адміністрації та військового командування від 26 лютого 2022 року № З

Відповідно до указів Президента України 24 лютого 2022 року № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», від 14 березня 2022 року № 133/2022 «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні», пункту 13 частини першої статті 8 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», Порядку заборони торгівлі зброєю, сильнодіючими хімічними і отруйними речовинами, а також алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі, в умовах правового режиму воєнного стану в Україні або окремих її місцевостях, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 29 грудня 2021 року № 1457

14:13 22.03.2022

Святкові вітання з Днем комунальника

Святкові вітання з Днем комунальника

                          Шановні працівники житлово-комунального господарства,                             сфери побутового обслуговування, ветерани служби!  Щиро і сердечно вітаю вас із професійним святом – Днем комунальника, яке відзначається в Україні в третю неділю березня. Ваше свято – це визнання державою, всіма нами значимості вашої праці.

04:34 20.03.2022

Звернення Асоціації правників України (АПУ) та Міжнародної асоціації юристів (МАЮ)

Звернення Асоціації правників України (АПУ) та Міжнародної асоціації юристів (МАЮ)

Від імені Асоціації правників України (АПУ) та Міжнародної асоціації юристів (МАЮ) дозвольте висловити Вам наше захоплення Вашою діяльністю, спрямованою на захист населення і території України. АПУ та МАЮ працюють у сфері збирання та документування злочинів, які вчиняються в Україні. Зараз все населення України є свідками таких злочинів, і надзвичайно важливо документувати ці докази, що дозволить притягнути винних осіб до відповідальності в межах судових проваджень на національному та міжнародному рівнях.

14:11 18.03.2022

ІНФОРМАЦІЙНА ДОВІДКА для евакуйованих з територій, де відбуваються бойові дії

ІНФОРМАЦІЙНА ДОВІДКА для евакуйованих з територій, де відбуваються бойові дії

Для обліку евакуйованих з територій, де відбуваються бойові дії необхідно: -    звернутися до старости села (уповноваженої особи), до ЦНАП; -    подати документи, які засвідчують особу (паспорт, код, свідоцтво народження дитини); -    номер телефону. Старости або ЦНАП: -    проводять реєстрацію особи в окремому журналі (обов'язково реєстрація і фактичне проживання); -    з'ясовують потребу (продукти харчування, одяг, медикаменти, тощо); -    з'ясовують, які види адресних державних допомог отримували за місцем проживання; -    надають необхідну інформацію де можна отримати медичну допомогу, де стати на військовий облік, куди звернутися для працевлаштування або статусу безробітного.

15:53 17.03.2022

Шановні жителі Томашпільської територіальної громади!

Шановні жителі Томашпільської територіальної громади!

Сьогодні минає 78 років, як військами ІІ-го Українського фронту під керівництвом маршала Конєва, було звільнено нашу територію від німецько-фашистських загарбників. 971 день тривала принизлива окупація ворогом нашого краю. У двобої з фашистськими окупантами за перемогу у другій світовій війні віддали своє життя 5600 жителів Томашпілля. Той весняний визвольний березень, тих, хто виніс на своїх плечах всі труднощі війни, ми пам’ятаємо, як  пам’ятаємо і те, якою ціною виборювався мир. Ми вшановуємо їхній подвиг заради життя на землі.

10:55 16.03.2022

ВЕСНА ПАМ’ЯТІ

ВЕСНА ПАМ’ЯТІ

   16 березня - 78-а  РІЧНИЦЯ  ВИЗВОЛЕННЯ ТОМАШПІЛЬЩИНИ  ВІД  НІМЕЦЬКИХ  ЗАГАРБНИКІВ     Весна. Березень. Сорок четвертий. Зітхнула звільнена земля, здригнулася від болю за синами і мирним житом впала на поля. Вже в 78 раз те жито сходить і правнуків благословляє на життя, але той день у переможний березень вовіки не зазнає забуття.

10:52 16.03.2022

Міністерство соціальної політики інформує

Міністерство соціальної політики інформує

Українська компанія ТОВ „Економіка довіри" від імені світових небайдужих об'єднань та громадян з усього світу організувала та запускає програму щодо надання прямої допомоги жителям України шляхом фінансування українських товаровиробників на місцях.

15:38 15.03.2022

Евакуйовані працівники можуть отримати лікарняні та декретні допомоги напряму від ФССУ

Евакуйовані працівники можуть отримати лікарняні та декретні допомоги напряму від ФССУ

Працівники, чиї роботодавці не змогли опрацювати їхній лікарняний та подати за ним заяву-розрахунок у зв’язку із бойовими діями за місцем їх розташування, можуть самостійно звернутись до Фонду соціального страхування України для отримання лікарняних і декретних допомог. Куди звернутись працівнику? Для цього застраховані особи мають звернутись до будь-якого зручного відділення Фонду – за місцем тимчасового перебування внаслідок евакуації, за місцем реєстрації тощо. 

15:33 15.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь