Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Рекомендації по зберіганню насіннєвого матеріалу

Рекомендації по зберіганню насіннєвого матеріалу

Завдання зберігання насіння - зберегти якість насіння певний час від збирання до використання. Насіння, що закладається на зберігання, повинно мати високу життєздатність. Насіння зі зниженою енергією проростання та схожістю, травмоване, проросле, неякісно відсортоване, пошкоджене патогенною мікрофлорою погано зберігається.

16:08 14.12.2021

Спасибі за світ, врятований  від атомної катастрофи

Спасибі за світ, врятований від атомної катастрофи

14 грудня - День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, день пам’яті в Україні. Відзначається щорічно у день закінчення будівництва захисного саркофага над зруйнованим четвертим енергоблоком Чорнобильської АЕС. Це, по суті, була перша серйозна та важлива перемога над зловісним атомом, який вирвався з-під контролю людини після квітневого вибуху 1986 року.

15:50 14.12.2021

Шановні ліквідатори наслідків аварії на Чорнобильській АЕС Томашпільської територіальної  громади!

Шановні ліквідатори наслідків аварії на Чорнобильській АЕС Томашпільської територіальної громади!

Вітаємо усіх  вас та ваші родини з Днем вшанування вашого герїчного подвигу! День 14 грудня 1986 року недарма увійшов до українського календаря памятних дат, адже це саме тоді  завершилося будівництво  саркофага над 4 - тим зруйнованим енергоблоком Чорнобильської АЕС.

13:00 14.12.2021

Завершено голосування за проєкти на конкурс обласної Ради "Комфортні громади" 2021-2022 рр.

Завершено голосування за проєкти на конкурс обласної Ради "Комфортні громади" 2021-2022 рр.

Підрахунком голосів встановлено, що за проєкти проголосувало: 1. «Освітлені вулиці – безпечна громада» с. Гнатків, Велика Русава, Жолоби, Рожнятівка, Стіна» шляхом заповнення бланку в місцях голосування 180 чоловік, шляхом голосування на онлайн на сторінці фейсбук «Новини Томашпільської громади» 1715 чоловік.

11:46 14.12.2021

НАЦІОНАЛЬНИЙ КОНКУРС «БЛАГОДІЙНА УКРАЇНА».

НАЦІОНАЛЬНИЙ КОНКУРС «БЛАГОДІЙНА УКРАЇНА».

Національний конкурс «Благодійна Україна» – щорічний Всеукраїнський конкурс, заснований Всеукраїнською благодійною організацією «Асоціація благодійників України» з метою розвитку ефективного соціально-орієнтованого благодійництва, меценатства та волонтерства в Україні шляхом публічного стимулювання кращих благодійників, меценатів та волонтерів, їхніх організацій та практик.

16:52 13.12.2021

До спілкування з жителями громади готові

До спілкування з жителями громади готові

Згідно з графіком виїзних прийомів громадян керівництвом Тульчинської РДА в територіальних громадах району в ІІ півріччі 2021 року 8 грудня в приміщенні адміністрації селищної ради провели зустрічі з громадянами Томашпільської ТГ голова Тульчинської райдержадміністрації Олександр Гаврилюк, його заступник Володимир Скалій.

15:46 13.12.2021

Вони змушують нас переосмилити своє життя

Вони змушують нас переосмилити своє життя

Щороку, 3 грудня, Україна разом із світовою спільнотою відзначала Міжнародний день людей з інвалідністю, людей, які мають особливі потреби, деякі обмежені можливості, але колосальну жагу до життя і до праці.

15:33 13.12.2021

Голова Вінницької обласної Ради Вячеслав Соколовий запрошує дітей до Садиби Подільського чарівника

Голова Вінницької обласної Ради Вячеслав Соколовий запрошує дітей до Садиби Подільського чарівника

На території Подільського зоопарку (у Вінниці по вул. С. Зулінського, 9) із 19 грудня почне працювати Садиба Подільського чарівника. Для відвідувачів уже сформована святкова новорічно-різдвяна програма, яка діятиме під патронатом голови Вінницької обласної Ради Вячеслава Соколового.

23:01 12.12.2021

17 сесія селищної ради відбулася

17 сесія селищної ради відбулася

У День професійного свята – День місцевого самоврядування, який відзначається 7 грудня, в актовій залі будинку адміністрації територіальної громади відбулася 17-та позачергова сесія селищної ради. Перед початком сесії  головуюча -  секретар селищної ради Оксана Потуторовська привітала депутатів зі святом і вручила депутатам селищної ради Роману Вергелісу та Вячеславу Моставлюку Подяки від голови Вінницької обласної ради за вагомий внесок у розбудову державництва та демократії, відстоювання запитів та інтересів громадян, створення комфортних умов для проживання мешканців сіл і селища.

11:47 09.12.2021

16 днів проти насильства

16 днів проти насильства

 Насильство над дітьми або жорстоке поводження з дітьми - це фізичне, психологічне або відсутність виховання та піклування над дітьми батьками, особами-опікунами чи сторонніми людьми, які займаються доглядом за дітьми. Насильство над дітьми може включати в себе будь-яку дію насильницького характеру, нехтування, зловживання або нездатність, небажання чи невміння виховання і турботи за дітьми від батьків чи інших осіб, що призводить до фактичної або потенційної шкоди дитині. Може мати місце в сім'ї, місці проживання дитини, на вулиці або в організаціях, школах чи громадах, з якими дитина взаємодіє.

11:33 09.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь