Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Томашпільські електромережі повідомляють

Томашпільські електромережі повідомляють

у зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт на підстанціях та повітряних лініях електропередач, буде здійснюватися вимкнення електроенергії з 9.00 год до 16.45 год:

11:13 20.12.2021

18 грудня -  День працівників РАЦСу в Україні

18 грудня - День працівників РАЦСу в Україні

         Шановні працівники відділів запису актів цивільного стану, ветерани служби! Щиро і сердечно вітаємо вас із професійним святом. Ваша робота найтіснішим способом пов’язана з людьми. Функції РАЦСів, здається, гранично прості, проте знаходитися в гущі подій людських доль під час зовсім не просто.

16:17 17.12.2021

З  Днем адвокатури України

З Днем адвокатури України

Шановні адвокати! Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем адвокатури,яке відзначається 19 грудня. За своєю природою адвокатура є одним з інструментів демократичного суспільства, оскільки виконує найважливішу цивільну функцію — захист прав і законних інтересів громадян та юридичних осіб.

16:14 17.12.2021

Українським краєм йде святий Миколай

Українським краєм йде святий Миколай

       Напередодні величного свята – Дня святого Миколая на центральній площі Томашполя  зібралися малеча і дорослі, щоб разом зустріти найулюбленішого гостя  - Миколая Чудотворця та запалити вогні новорічної ялинки.

16:04 17.12.2021

Шановні працівники державної виконавчої служби, ветерани служби!

Шановні працівники державної виконавчої служби, ветерани служби!

Прийміть найщиріші вітання  і побажання з нагоди Вашого професійного свята!     Державна виконавча служба відіграє важливу роль у суспільному житті країни, у питаннях забезпечення виконання судових рішень. Щоденна копітка праця державного виконавця захищає конституційні права та свободи громадян.

10:03 17.12.2021

Томашпільські електромережі повідомляють

Томашпільські електромережі повідомляють

у зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт на підстанціях та повітряних лініях електропередач, буде здійснюватися вимкнення електроенергії з 12.00 год до 17.00 год:

08:49 17.12.2021

Томашпільські електромережі повідомляють

Томашпільські електромережі повідомляють

у зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт на підстанціях та повітряних лініях електропередач, буде здійснюватися вимкнення електроенергії з 9.00 год до 12.00 год:

08:42 16.12.2021

До уваги суб’єктів господарювання!

До уваги суб’єктів господарювання!

Як повідомляє ДСНС,  Кабінетом Міністрів України прийнято постанову від 14 лютого 2018 року № 80 «Про внесення змін до Порядку подання і реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки», розроблену з метою приведення нормативно-правових актів у сфері пожежної безпеки у відповідність з вимогами Законів України «Про адміністративні послуги» та «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо використання печаток юридичними особами та фізичними особами-підприємцями».

13:20 15.12.2021

Сьогодні День працівників суду — професійне свято України, що відзначається щорічно 15 грудня

Сьогодні День працівників суду — професійне свято України, що відзначається щорічно 15 грудня

                                 Шановні судді, працівники апаратів судів!    З нагоди вашого професійного свята  прийміть найщиріші вітання з Днем працівників суду! Колектив кожного суду – це  об’єднані спільною метою,  досвідчені, енергійні і кваліфіковані спеціалісти, які словом і ділом служать Закону, люблять свою справу, виконують її сумлінно і професійно.

09:32 15.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь