Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Графік  виїзних прийомів громадян

Графік виїзних прийомів громадян

Графік виїзних прийомів громадян головою та заступниками голови Тульчинської районної державної адміністрації  в територіальних громадах  у другому півріччі 2021 року

16:29 15.07.2021

Засідання виконкому: вирішували робочі питання

Засідання виконкому: вирішували робочі питання

 У засіданні виконкому Томашпільської селищної ради, яке відбулося 15 липня, взяли участь 16 членів виконкому із 26. На засіданні головував селищний голова Валерій Немировський. Порядок денний  складався    з 8-и питань. По першому питанню, що стосувалося затвердження звіту про виконання бюджету Томашпільської селищної територіальної   громади у І півріччі 2021 року, присутніх інформувала начальник фінансового управління селищної ради Наталія Щербата.

14:01 15.07.2021

Оперний фестиваль під відкритим небом OPERAFEST TULCHYN вже вчетверте в Тульчині

Оперний фестиваль під відкритим небом OPERAFEST TULCHYN вже вчетверте в Тульчині

Нарешті ми знову проведемо Оперний фестиваль під відкритим небом OPERAFEST TULCHYN вже вчетверте в Тульчині, що на нашому 15-ому окрузі. Саме завдяки цій знаковій події, яку ми разом з Миколою Кучером підтримали ще в 2017 році і яка за три роки зібрала більше 170 тис глядачів, вдалось привернути увагу до порятунку унікальної історичної пам’ятки національного значення – Палацу Потоцького, на території якого відбувається OPERAFEST TULCHYN. Ми почати залучати державне та грантове фінансування на відновлення головної окраси області. Два останні роки завдяки залученим з Державного фонду регіонального розвитку коштам проводиться реконструкція території палацу на загальну вартість 32 млн. грн., а також будуються дороги, які ведуть до Тульчина, розбудовують і реалізовуються важливі для розвитку громади проєкти.

10:41 14.07.2021

Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця» під гаслом «Здорові немовлята»

Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця» під гаслом «Здорові немовлята»

По всіх регіонах України вже 16 років поспіль проходить Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця» під гаслом «Здорові немовлята». 11 липня 2021 року Комунальною установою «Центр надання соціальних послуг»  було проведено захід в рамках  Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця» у Томашпільській ТГ, до проведення акції також долучився «Центр культури і дозвілля» Томашпільської селищної ради, та наші талановиті дівчатка Іринка Кривов’яз і Алінка Слободянюк, які супроводжували акцію своїми співочими голосами .

11:29 12.07.2021

Герої не вмирають!

Герої не вмирають!

 Сьогодні, 9 липня, минає 7 років, як на східному фронті україно- російської війни ( тоді ще АТО)  біля с. Муратове Луганської області від рук ворога загинув наш земляк родом із с. Яланець Віктор Саванчук, люблячий син і брат, вірний товариш і побратим, який прожив усього 20 років. Не встиг він нажитися, налюбитися, намилуватися білим світом, ясним сонечком, чистим небом. Але встиг пізнати, що таке війна, кров і рани, встиг виконати свій синівський обов’язок перед родиною і Батьківщиною. Він був першим у нашому районі і 13 – тим в області воїном, що загинули  тоді на східному фронті…

16:38 09.07.2021

Завдяки «Великому будівництву» оновлюється і Томашпілля

Завдяки «Великому будівництву» оновлюється і Томашпілля

Нині, коли погодні умови особливо сприяють у роботі дорожникам, маємо можливість спостерігати за тим, як активно впроваджується Національний проєкт «Велике будівництво» з капітального ремонту доріг державного значення на 2021 рік у нас на Томашпільщині.   

16:12 09.07.2021

Сектор містобудування та архітектури Томашпільської селищної ради  розпочав свою роботу

Сектор містобудування та архітектури Томашпільської селищної ради розпочав свою роботу

Сектор містобудування та архітектури Томашпільської селищної ради, який очолив Валерій Луцишен, розпочав свою роботу. Сектор є юридичною особою, має свою печатку. Функціонування його здійснюється за рахунок коштів бюджету селищної ради, адміністративні послуги надаватиме через Центр надання адмінпослуг. А надаватимуть працівники сектору такі послуги:

12:16 09.07.2021

Аналіз виконання бюджету Томашпільської селищної територіальної громади за 6 місяців 2021 року

Аналіз виконання бюджету Томашпільської селищної територіальної громади за 6 місяців 2021 року

Станом на 1 липня 2021 року до загального фонду бюджету Томашпільської селищної територіальної громади надійшло 45 778 385 грн. власних доходів (без врахування міжбюджетних трансфертів), що становить 123,6 % виконання до уточненого плану на 6 місяців в сумі 37 051 814 грн. та 50,8 % виконання до уточненого плану на рік в сумі 90 045 790 грн. В порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження доходів загального фонду бюджету в абсолютній сумі збільшились на 22 297 056 грн., або на 95,0 %, а у співставних умовах надходження збільшились на 10 485 867 грн., або на 29,7  %.

09:50 09.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь