Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Проходження е-лікарняного на підприємстві для призначення матеріального забезпечення застрахованій особі

Проходження е-лікарняного на підприємстві для призначення матеріального забезпечення застрахованій особі

Листок непрацездатності, що формується у Електронному реєстрі листків непрацездатності, є такою ж підставою для звільнення від роботи, оплати перших п’яти днів тимчасової непрацездатності, призначення матеріального забезпечення, як і його паперова версія. Сформований листок непрацездатності у день створення стає доступним для перегляду в кабінетах страхувальника та застрахованої особи на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України, але до дати закінчення періоду його дії не може бути використаний страхувальником як підстава для нарахування матеріального забезпечення.

15:55 08.07.2021

Роз’яснення для страхувальників щодо поетапного впровадження електронної форми листків непрацездатності

Роз’яснення для страхувальників щодо поетапного впровадження електронної форми листків непрацездатності

Доводимо до вашого відома, що  набув чинності наказ Міністерства охорони здоров’я України від 01.06.2021 № 1066 «Деякі питання формування медичних висновків про тимчасову непрацездатність та проведення їхньої перевірки», яким затверджено ряд документів: 1) Порядок формування медичних висновків про тимчасову непрацездатність в Реєстрі медичних висновків в електронній системі охорони здоров’я;

15:50 08.07.2021

ТВІЙ ГАЗ РІВНОМІРНИЙ ПЛАТІЖ

ТВІЙ ГАЗ РІВНОМІРНИЙ ПЛАТІЖ

Липнева ціна газу у тарифі «ТВІЙ ГАЗ РІВНОМІРНИЙ ПЛАТІЖ» залишається на рівні 7,99 грн за кубометр Незважаючи на здорожчання газу як на вітчизняних, так і світових енергобіржах, ТОВ «Вінницягаз Збут» пропонує своїм клієнтам скористатись тарифом «ТВІЙ ГАЗ РІВНОМІРНИЙ ПЛАТІЖ»  із фіксованою ціною на газ 7.99 грн за кубометр.

15:46 08.07.2021

Повідомлення про необхідністьукладеннядоговорів на технічнеобслуговуваннявнутрішньобудинкових  систем  газопостачання

Повідомлення про необхідністьукладеннядоговорів на технічнеобслуговуваннявнутрішньобудинкових систем газопостачання

АТ «Вінницягаз» доводить до відома співвласників багатоквартирних будинківнаступне. Верховна Рада України внесла зміни Закону України «Про житлово-комунальні послуги», які набрали чинності 1 травня 2021 року.

15:43 08.07.2021

Легалізація трудових відносин – запорука стабільності

Легалізація трудових відносин – запорука стабільності

Серед головних завдань служби зайнятості є максимальне поєднання інтересів роботодавців та шукачів роботи, а також сприяння легалізації трудових відносин. Служба зайнятості, виконуючи покладені на неї посередницькі функції, має на меті донести до обох сторін трудових відносин, що робота в легальному полі – це зручно й вигідно.

10:12 08.07.2021

Відбулось перше засідання Міжвідомчої ради з питань сім’ї, гендерної рівності, запобігання домашньому насильству

Відбулось перше засідання Міжвідомчої ради з питань сім’ї, гендерної рівності, запобігання домашньому насильству

У зв’язку з тим, що в світі і в Україні зокрема почастішали випадки правопорушень, пов’язаних із забезпеченістю рівних прав і можливостей жінок і чоловіків, з метою запобігання та протидії домашньому насильству, при Томашпільській селищній раді створено міжвідомчу раду з питань сім’ї, гендерної рівності, запобігання домашньому насильству та протидії торгівлі людьми селищної ради Томашпільської територіальної громади. 

10:05 08.07.2021

Повідомлення про оприлюднення проекту документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Повідомлення про оприлюднення проекту документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

1.    Повна назва документа державного планування: Детальний план території для розташування тимчасової мобільної асфальтобетонної установки на земельній ділянці загальною площею 2,0 га, яка розташована на території Томашпільської селищної ради (за межами населеного пункту) Тульчинського району Вінницької області.

15:05 07.07.2021

30-річчю Незалежності України присвячується

30-річчю Незалежності України присвячується

В рамках плеяди культурно – мистецьких  заходів, започаткованих Вінницькою обласною держадміністрацією з нагоди відзначення 30-ої річниці незалежності України,  з 21 червня по 3 липня 2021 року в с. Буша Ямпільської територіальної громади на території державного історико – культурного заповідника «Буша» відбувся Всеукраїнський фестиваль «Подільський оберіг» під гаслом «Ти у мене єдина».

14:01 06.07.2021

Читайте в книзі «Почесні імена України – еліта держави»

Читайте в книзі «Почесні імена України – еліта держави»

     Київське видавництво «Логос», створене ще  у 2006 році,  до 30-річного ювілею незалежності України підготувало нове  6-те видання із серії «Почесні імена України – еліта держави». Книга, видана цьогоріч, охоплює значний пізнавальний пласт з історії українського державотворення від часів Київської Русі до наших днів. Кожна сторінка розповідає про славетні звитяги українського народу в праці, інтелекті, духовності і зброї, про те, що здатне об’єднувати наших людей в їх бажанні творити і розвивати свою державу – вільну, суверенну і незалежну. Книга містить величезний ілюстративний матеріал, який значно доповнює розповіді. 

09:56 06.07.2021

Ти – охоронець порядку, закону вірний страж…

Ти – охоронець порядку, закону вірний страж…

Згідно з Указом Президента України від 4 квітня 2018 року в нашій державі 4 липня відзначається День національної поліції України. Цим Указом держава окреслила й головні завдання Національної поліції – реалізація державної політики в сферах забезпечення охорони прав людини, інтересів держави і суспільства, протидії злочинності, підтримки громадської безпеки і порядку, надання в межах, визначених законом, послуг з допомоги особам, які з особистих, економічних, соціальних причин або через надзвичайні ситуації потребують такої допомоги.

15:29 02.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь