Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Вітаємо бронзових призерів!

Вітаємо бронзових призерів!

17 листопада у Вінниці відбулися змагання чоловічих команд на Кубок області з гандболу та Кубок області з волейболу. Наші команди продемонтрували чудову гру та зайняли почесні ІІІ-і місця. 

13:19 20.11.2018

Валерій Немировський взяв участь в нараді вчителів ОТГ

Валерій Немировський взяв участь в нараді вчителів ОТГ

«Якість навченості учнів та рекомендації щодо її покращення» - такою була тема наради освітян, що відбулася вчора в НВК «Томашпільська ЗОШ І-ІІІ ст.. - гімназія». Присутні на зібрані педагоги Томашпільської, Раківської та Нетребівської  шкіл мали змогу проаналізувати стан успішності своїх випускників після здачі зовнішнього незалежного оцінювання, дізнатися позицію в рейтингу районів...  Ситуація, що склалася, бажає бути кращою, а тому всім педагогічним працівникам та учням  варто докласти чимало зусиль. 

15:55 16.11.2018

Справжнім святом танцю та української народної пісні стало віншування талановитих гуртківців Будинку дитячої творчості

Справжнім святом танцю та української народної пісні стало віншування талановитих гуртківців Будинку дитячої творчості

Останні дні жовтня та початок листопада стали особливими для вихованців Будинку дитячої творчості. Наші юні танцюристи, співаки та художники поповнили свою скарбничку численними дипломами та кубками.

14:10 16.11.2018

Відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради

Відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради

Сьогодні під час засідання виконкому, що пройшло під головуванням очільника Томашпільської ОТГ Валерія Немировського, було виділено кошти для придбання подарунків для 135 осіб з інвалідністю та 5 дітей, позбавлених батьківського піклування, що проживають на території об’єднаної територіальної громади. Рішенням членів виконкому дано дозвіл на виготовлення проектно-кошторисної документації для капітального ремонту Меморіалу Слави в Томашполі та капітального ремонту приміщення Горишківського старостату. Також присутні заслухали звіт директора Нетребівського сільського будинку культури Марії Колодій про роботу закладу  в 2018 році та затвердили план розвитку установи на наступний рік.

13:32 15.11.2018

Сьогодні вшанували хліборобів Томашпілля

Сьогодні вшанували хліборобів Томашпілля

Перший заступник голови Томашпільської ОТГ Віталій Годний привітав працівників сільського господарства під час районних урочистостей з нагоди їх професійного свята. «З давніх-давен Україна славиться добрими, талановитими та працьовитими людьми, які понад усе шанують славні традиції свого народу та постійно дбають про землю. Саме ви, ті хто обрали для себе професію в аграрній сфері, становите міцний осередок трудівників, які забезпечують людей найнеобхіднішим для життя.   Нехай же ваша природна мудрість і досвідченість, невтомність і наполегливість стануть запорукою добрих засівів, рясних сходів та щедрих ужинків, а вміле господарювання та постійне вдосконалення своєї роботи забезпечать вигідний збут вирощеної продукції».     Грамотою Томашпільської селищної ради з врученням грошової винагороди було відзначено фермера Сергія Галушу,  а гарний настрій аграріям дарували аматори народного мистецтва Томашпільщини.

15:59 14.11.2018

481 млн. грн. власних коштів направили лісівники Вінниччини на ведення лісового та мисливського господарства за 9 місяців 2018 року

481 млн. грн. власних коштів направили лісівники Вінниччини на ведення лісового та мисливського господарства за 9 місяців 2018 року

На цьому красномовному факті наголосив начальник Вінницького обласного управління лісового та мисливського господарства А.О. Бондар на листопадовій колегії ВОУЛМГ, на якому розглянуто питання господарсько-фінансової діяльності держпідприємств лісового господарства області за 9 місяців 2018 року.

11:29 12.11.2018

Нетребівка відзначила храмове свято та День села

Нетребівка відзначила храмове свято та День села

 У Томашпільському районі є три храми, названі іменем великомучениці Параскеви. І найдавніший з них – у Нетребівці. Збудована більше 150 років тому, церква в селі  завжди функціонувала. У це намолене місце навіть в роки радянських гонінь приходили люди із сусідніх сіл, і навіть районів. От і цього річ, на престольний празник, який святкується 10 листопада, можна було побачити в храмі  жителів Гнаткова та Яланця. Завітав у цей день до святині і голова Томашпільської ОТГ Валерій Немировський. Він привітав настоятеля храму о. Анатолія та прихожан зі святом, побажавши всім ніколи не втрачати віри у краще майбутнє.

10:53 12.11.2018

Відбулася 27 позачергова сесія Томашпільської селищної ради 8 скликання

Відбулася 27 позачергова сесія Томашпільської селищної ради 8 скликання

На 27 позачергову  сесію селищної ради 8 скликання, що відбулася 7 листопада, було винесено    46  питань, які стосувалися різних сторін життєдіяльності Томашпільської  селищної об’єднаної  територіальної громади.   В сесії взяли участь 20 депутатів  із 26-ти. 

15:12 08.11.2018

Оголошення про засідання 27 позачергової сесії Томашпільської селищної ради 8 скликання

Оголошення про засідання 27 позачергової сесії Томашпільської селищної ради 8 скликання

Відповідно до розпорядження Томашпільського селищного голови №213 від 01.11.2018 року "Про скликання  27 позачергової сесії селищної ради 8 скликання", частини 7 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», регламенту селищної ради,  7 листопада 2018 року о 10.00 годині в кабінеті Томашпільського  селищного голови відбудеться   засідання 27 позачергової сесії селищної ради 8 скликання.

14:33 05.11.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь