Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Проводити утеплення житлових будинків тепер можна без дозволів

Проводити утеплення житлових будинків тепер можна без дозволів

Кабінет Міністрів України затвердив оновлений Перелік будівельних робіт, які не потребують документів на їх виконання, та після закінчення яких об’єкт не підлягає прийняттю в експлуатацію. Відповідний проект постанови був розроблений Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

08:54 27.12.2018

У зону проведення ООС відправили близько 3 тонн новорічних смаколиків

У зону проведення ООС відправили близько 3 тонн новорічних смаколиків

У передноворічні дні особливо відчувається  дух єдності, сімейного затишку та уваги до ближнього. І так хочеться, щоб і сході України, де вже не перший наші військові протистоять ворожій агресії, відчувався новорічно-різдвяний настрій. А тому, коли Томашпільська селищна рада анонсувала про збір благодійної допомоги для військових в зоні проведення операції об’єднаних сил, відгукнулось чимало небайдужих. 

10:16 26.12.2018

ЩОБ НЕ ТРАВМУВАТИСЯ ПІД ЧАС ОЖЕЛЕДИЦІ

ЩОБ НЕ ТРАВМУВАТИСЯ ПІД ЧАС ОЖЕЛЕДИЦІ

Зима – пора  не лише епідемії гострих респіраторних захворювань, це також час сплеску травматизму. Забої, переломи під час падіння в ожеледицю - звичайна справа. Але наслідком навіть незначного падіння може виявитися важка травма – складний перелом (пошкодження хребта, кісток тазу, шийки стегна).

11:01 22.12.2018

Для перепланування квартири більше не потрібен дозвіл

Для перепланування квартири більше не потрібен дозвіл

18 грудня 2018 року Кабінет Міністрів України затвердив оновлений Перелік будівельних робіт, які не потребують документів, що дають право на їх виконання, та після закінчення яких об’єкт не підлягає прийняттю в експлуатацію. Відповідний проект постанови розроблений Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

10:47 22.12.2018

Маємо зробити вирішальний крок, – Геннадій Зубко про нові амбітні завдання децентралізації

Маємо зробити вирішальний крок, – Геннадій Зубко про нові амбітні завдання децентралізації

Вирішальним кроком 2018 року є потужне продовження реформи децентралізації і визначення горизонту її завершення у 2020 році. Маємо амбітне завдання: вже у 2020 році місцеві вибори мають відбутисz на новій територіальній основі. Тож маємо мобілізувати зусилля всіх учасників процесу – центральної та місцевої влади, Парламенту, органів місцевого самоврядування і всіх міжнародних партнерів. Вже у січні матимемо спільний з міжнародними партнерами операційний план з виконання завдань.

10:43 22.12.2018

В Україні запрацював Електронний кабінет водія

В Україні запрацював Електронний кабінет водія

21 грудня в Україні запрацював Електронний кабінет водія. Відтепер кожен може дізнатися актуальну інформацію про власні авто та посвідчення водія, перевірити й оплатити адміністративні правопорушення, переглянути історію будь-якого автомобіля за VIN-кодом та записатися в електронну чергу до сервісних центрів МВС.

10:28 22.12.2018

Конкурсний проект з освітлення вулиць Томашполя успішно реалізовується

Конкурсний проект з освітлення вулиць Томашполя успішно реалізовується

Проект «Будівництво електричних мереж вуличного освітлення по вулицях Миколи Леонтовича, Мічуріна, Робітничій в смт Томашпіль», що став переможцем у п’ятнадцятому обласному конкурсі проектів розвитку територіальних громад,  успішно реалізовується. Оскільки кошти з бюджету конкурсу надійшли лише зараз, то, не зважаючи на зимовий холод, працівники ФОП «Колісник О. П.» та Томашпільського комунального підприємства активно взялися до роботи. На всіх трьох вулицях встановлені   25 залізобетонних опор та 27 світильників, прокладено 975 метрів кабелю. А це покращить умови проживання населення, освітлить вулиці у вечірній та нічний час,  сприятиме безпеці руху транспорту, запобігатиме злочинності…  Даний проект став реальністю завдяки залученню коштів  обласного бюджету, Томашпільської селищної ради та співфінансування від ГО «Життя та розвиток громад», ГО «Надія Томашпілля», Томашпільського комунального підприємства, Томашпільського комбінату комунальних підприємств. 

09:35 21.12.2018

Відбулося засідання виконавчого комітету.

Відбулося засідання виконавчого комітету.

Сьогодні під головуванням очільника Томащпільської ОТГ Валерія Немировського відбулося засідання виконавчого комітету, під час якого перший заступник голови Віталій Годний проінформував  про реалізацію програм соціально-економічного розвитку на території  Томашпільської об’єднаної територіальної громади. Про прогноз селищного бюджету на 2019-2020 роки доповіла заступник начальника фінансового відділу Наталя Щербата, яка також ознайомила присутніх з проектом рішення селищної ради «Про селищний бюджет на 2019 рік». Про використання коштів для забезпечення населення Томашпільської громади вакцинами проти грипу за пільговою 50% вартістю прозвітувала головний бухгалтер селищного ЦПМСД Світлана Дідур.  Члени виконкому  заслухали звіт голови опікунської ради Тетяни Чоловської,  начальника  військово-облікового столу селищної ради Лесі Сичук, головного спеціаліста з питань культури відділу культури тат туризму, спорту та молоді селищної ради Інни Карпин, заступника голови адміністративної комісії Андрія Щербатого. Вони також затвердили план роботи виконавчого комітету на І квартал 2019 року та прийняли ряд інших важливих рішень.

11:49 20.12.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь