Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

РОЗІРВИ КОЛО – ЗУПИНИ НАСИЛЬСТВО!

РОЗІРВИ КОЛО – ЗУПИНИ НАСИЛЬСТВО!

Сьогодні дуже часто ми говоримо про те, що насильства в сім’ї не повинно бути. Проте, майже так само часто чуємо про випадки вчинення насильства чоловіка над жінкою, батьків над дітьми. Телефони безкоштовної національної “гарячої лінії” – 8 800 500 335 або 116 123  ( з мобільного – безкоштовно)

11:50 12.12.2018

Відбулася 28 позачергова сесія Томашпільської селищної ради

Відбулася 28 позачергова сесія Томашпільської селищної ради

Сьогодні під головуванням очільника Томашпільської ОТГ Валерія Немировського відбулося засідання 28 позачергової сесії селищної ради 8 скликання.  Перед відкриттям сесії, Валерій Федорович привітав депутатів із днем місцевого самоврядування, що святкувався минулої п’ятниці, побажав усім успіхів у розвитку об’єднаної територіальної громади. Від імені депутата обласної ради Лариси Білозір  привітала присутніх самоврядців і її помічник Валентина Сутика, яка зачитала вітальну листівку та передала подарунок для Томашпільської  селищної ради – кольоровий принтер. Під час засідання позачергової сесії депутати не лише внесли зміни до Програми соціально-економічного розвитку Томашпільської селищної об’єднаної територіальної громади та бюджету на 2018 рік, а й затвердили План діяльності селищної ради з підготовки регуляторних актів, надали дозвіл на виготовлення технічної документації та її затвердження  13 жителям громади.  

11:25 10.12.2018

Самоврядців Томашпільської ОТГ привітали з професійним святом

Самоврядців Томашпільської ОТГ привітали з професійним святом

7 грудня працівники місцевого самоврядування святкували своє професійне свято. З цієї нагоди на адресу Томашпільської селищної об’єднаної територіальної громади та її очільника Валерія Немировського надійшли вітальні листівки від Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана та депутата Вінницької обласної ради, голови постійної комісії з питань місцевого самоврядування та адмінстративно-територіального устрою Лариси Білозір.

13:38 08.12.2018

Шановні депутати, працівники місцевих рад району, ветерани органів місцевого самоврядування!

Шановні депутати, працівники місцевих рад району, ветерани органів місцевого самоврядування!

Прийміть щирі і сердечні вітання з нагоди державного свята – Дня місцевого самоврядування! Самоврядні органи в демократичному суспільстві є важливим інститутом реального народовладдя та засобом реалізації інтересів територіальної громади. Тож нехай День місцевого самоврядування об'єднає нас у спільному прагненні зробити наші територіальні громади і всю Україну щасливою і багатою! Бажаємо наполегливості, мужності і нових здобутків у Вашій нелегкій і відповідальній праці, міцного здоров’я, щастя, родинного благополуччя та здійснення всіх Ваших життєвих планів і сподівань.

11:57 07.12.2018

Оголошення про засідання 28 позачергової сесії Томашпільської селищної ради 8 скликання

Оголошення про засідання 28 позачергової сесії Томашпільської селищної ради 8 скликання

Відповідно до розпорядження Томашпільського селищного голови №236 від 29.11.2018 року "Про скликання  28 позачергової сесії селищної ради 8 скликання", частини 7 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», регламенту селищної ради,  10 грудня 2018 року о 10.00 годині в кабінеті Томашпільського  селищного голови відбудеться   засідання 28 позачергової сесії селищної ради 8 скликання. З проектом порядку денного можна ознайомитись за посиланням

10:51 07.12.2018

Голова ОТГ провів нараду з керівниками організацій

Голова ОТГ провів нараду з керівниками організацій

Сьогодні голова Томашпільської об’єднаної територіальної громади Валерій Немировський провів традиційну понеділкову нараду з керівниками підвідомчих установ. Під час зустрічі було обговорено функціонування установ у зимовий період, забезпечення теплового режиму в медичних та освітніх закладах, підготовку та проведення новорічно-різдвяних святкувань.

11:07 03.12.2018

Безкоштовний навчальний семінар на тему "Електронна торгівля для бізнесу"!

Безкоштовний навчальний семінар на тему "Електронна торгівля для бізнесу"!

В рамках виконання плану заходів Програми економічного і соціального розвитку Вінницької області на 2018 рік, Департаментом міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації  07 грудня 2018 року буде проведено навчальний семінар на тему: «Електронна торгівля для бізнесу». Учасники заходу ознайомляться з перевагами та недоліками електронної торгівлі, принципами розподілу потенційних клієнтів по стадії всього процесу від першого контакту до продажу товару або послуги, системою зовнішньої і внутрішньої комунікації в діяльності підприємств, особливостями створення продуктів для просування в Інтернеті, а також приймуть участь в обговоренні проблемних питань.  

19:00 30.11.2018

Дії населення в надзвичайних ситуаціях

Дії населення в надзвичайних ситуаціях

З метою підвищення рівня захисту цивільного населення області від непередбачуваних надзвичайних ситуацій та попередження можливих людських втрат пропонуємо ознайомитись з пам`ятками "Дії за сигналом "УВАГА ВСІМ" та  "УВАГА! ОПОВІЩЕННЯ НАСЕЛЕННЯ".

11:34 30.11.2018

Сьогодні Україна і світ вшановує пам’ять жертв Голодомору 1932—1933 років

Сьогодні Україна і світ вшановує пам’ять жертв Голодомору 1932—1933 років

Мільйони загиблих, тисячі ненароджених, понівечені людські долі, виснажена душа українського народу — це безпрецедентний злочин у світовій історії. Масштаб цієї трагедії важко осягнути і неможливо зрозуміти. Ім’я їй — Голодомор. Її суть — геноцид.  Вчора, напередодні так званої «чорної суботи», керівники району, представники Томашпільської об’єднаної територіальної громади, громадськість селища з квітами, лампадками та свічами, вінками із колосків  пройшли скорботною ходою з центральної площі  Томашполя до пам’ятного знаку Жертвам голодоморів 1932-1933  та 1947 років. Саме там відбулася жалобна церемонія: лунала молитва, всі завмерли в хвилині мовчання, а голова районної ради Дмитро Коритчук та секретар Томашпільської селищної ради Валентина Залюбівська звернулися до присутніх із закликом: жити так, щоб ніколи не повторилися ті страшні роки голодомору. 

09:25 24.11.2018

Томашпільска ОТГ вшaнувaлa пам’ять полеглих учaсникiв Революцiї Гiдностi 

Томашпільска ОТГ вшaнувaлa пам’ять полеглих учaсникiв Революцiї Гiдностi 

21 листопaдa, у день Гідності та Свободи, громадськість Томашполя, учасники ООС, ветерани АТО, представники влади поклали квiти до пaм’ятного знaку «Борцям за незалежність та свободу України». Під час урочистих заходів, що також пройшли в цей день у селищному будинку культури, до жителів громади, воїнів-захисників та волонтерів звернулася секретар селищної ради Валентина Залюбівська. «Свій виступ хочу розпочати словами великого сина України, просвітителя, філософа 18 століття, поета і письменника Григорія Сковороди, який так сказав про значення волі в житті людини: Що є свобода? Добро в ній якеє? Кажуть, неначе воно золотеє? Ні ж бо, не злотне: зрівнявши все злото,. Проти свободи воно лиш болото.    Тому в  усі віки і часи воля була і залишається найбільшим  багатством людини, найвищою суспільною цінністю. 

09:21 22.11.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь