Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Запрошуємо на свято «Мої роки-моє багатство»

Запрошуємо на свято «Мої роки-моє багатство»

Шановні жителі Томашполя, гості селища! Запрошуємо вас на свято «Мої роки-моє багатство», приурочене Дню ветерана, Міжнародному дню людей похилого віку. У програмі: вітання ветеранів – працівників установ, організацій селища, концертна програма; брейк – кава. Чекаємо на зустріч з вами 1 жовтня 2018 р. о 15.00 год. у селищному будинку культури.                                                                                 Оргкомітет

09:55 27.09.2018

Всеукраїнська акція-флешмоб «Усиновлення – це любов назавжди»

Всеукраїнська акція-флешмоб «Усиновлення – це любов назавжди»

28 вересня о 14 год у Томашполі на площі біля будинку дитячої творчості відбудеться Всеукраїнська акція-флешмоб «Усиновлення – це любов назавжди». Мета акції – привернення уваги до дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, подолання стереотипів та інформування громадян про дітей різного віку, які виховуються в інтернатних закладах і очікують на усиновлення. Запрошуємо усіх мешканців селища, представників закладів, установ, громадських та благодійних організацій, усиновлювачів, опікунів, піклувальників, прийомних батьків, батьків-вихователів, вихованців дитячих будинків сімейного типу взяти участь у акції.

09:37 27.09.2018

Осіння кампанія з імунізації диких мясоїдних тварин

Осіння кампанія з імунізації диких мясоїдних тварин

Томашпільське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій  області повідомляє, що з метою збереження стабільної епізоотичної ситуації зі сказу на території Вінницької області та зідно із розпорядженням Головного державного ветеринарного інспектора України від 03.09.2018 № 100 «Щодо організації заходів з проведення осінньої кампанії з пероральної імунізації диких м'ясоїдних тварин в Україні» впродовж першої декади жовтня 2018 року буде проводитися планова пероральна імунізація диких та бродячих м’ясоїдних тварин. Розповсюдження принад, які містять високоімунну безпечну вакцину проти сказу, буде здійснюватися авіатранспортом у лісових та сільськогосподарських угіддях.  Тому велике прохання до жителів Томашпільського району  не хвилюватися, побачивши принаду (розмір із сірникову коробку) або літак, який розкидає принади, у жодному випадку не чіпати брикети та не переносити з місця. Брикети є безпечними. Збудник сказу у вакцині є, але він ослаблений, тобто захворіти на сказ від контакту з брикетом і вакциною неможливо. У звязку з погодними умовами терміни вакцинації можуть змінюватися.  

13:14 25.09.2018

Про проведення Місячника цивільного захисту в Томашпільській об’єднаній територіальній громаді

Про проведення Місячника цивільного захисту в Томашпільській об’єднаній територіальній громаді

  Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання Кодексу цивільного захисту України, постанови Кабінету Міністрів України від 09.01.2014 № 11 «Про затвердження Положення про єдину державну систему цивільного захисту», згідно розпоряджень голови обласної державної адміністрації від 17.01.2018 № 20 «Про затвердження плану основних заходів цивільного захисту Вінницької територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту на 2018 рік», та голови районної державної адміністрації від 26.01.2018 № 27 «Про затвердження плану основних заходів цивільного захисту Томашпільської районної ланки територіальної підсистеми державної системи цивільного захисту на 2018 рік», враховуючи лист Департаменту цивільного захисту обласної державної адміністрації від 07.09.2018 № 02.1-04-950 «Щодо проведення Місячника Цивільного захисту», з метою роз’яснення державної політики, спрямованої на забезпечення безпеки та захисту населення і територій, матеріальних і культурних цінностей та довкілля від негативних наслідків надзвичайних ситуацій прийнято розпорядження Томашпільського селищного голови Валерія Немировського №173 від 19 вересня 2018року "Про проведення Місячника цивільного захисту в Томашпільській об’єднаній територіальній громаді" в період з 19 вересня по 17 жовтня 2018 року та затверджено План проведення Місячника цивільного захисту в Томашпільській об’єднаній територіальній громаді, що додається.

11:02 24.09.2018

У Міжнародний день миру діти Томашпільської громади під час флешмобу створили символічного голуба миру

У Міжнародний день миру діти Томашпільської громади під час флешмобу створили символічного голуба миру

Сьогодні на центральній площі Томашполя відбулося свято «Хай живе мир у всьому світі», учасниками якого стали гуртківці будинку дитячої творчості, учні Томашпільської школи-гімназії та Раківської школи, а також маленькі вихованці дитячого садочка «Сонечко».

14:35 21.09.2018

«Маршрути успіху» у Томашполі: громада ділиться досвідом

«Маршрути успіху» у Томашполі: громада ділиться досвідом

Децентралізаційна реформа є однією з найбільш успішних та перспективних в Україні. Її подальший розвиток – одне з найважливіших завдань на сьогодні, яке ставлять перед собою не лише Асоціація міст України, а й громади, що вже стали на шлях об’єднання, та ті, які цього лише прагнуть. Саме тому в 2017 році була започаткована загальнонаціональна Програма обмінних візитів «Маршрути успіхів». У рамках Програми 18 вересня  до Томашпільської селищної об’єднаної територіальної громади завітала делегація с. Агрономічного та сусідніх з ним сіл Вінницького району, які теж мріють створити свою об’єднану громаду.

11:28 19.09.2018

ПРИВІТАЛИ РЯТУВАЛЬНИКІВ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

ПРИВІТАЛИ РЯТУВАЛЬНИКІВ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

Щорічно 17 вересня відзначається День рятівника. Це свято об’єднує людей мужніх професій – пожежників, працівників аварійно-рятувальних формувань і служб,  які несуть відповідальність за вирішення питань загальнодержавної ваги – забезпечення надійного захисту національного багатства,  життя людей від вогню та стихії.  З нагоди професійного свята до Томашпільського районного сектору Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій №28 завітали голова селищної ради Валерій Немировський, його заступник Іван Німерчук та керуюча справами виконкому Інна Шклярук. Вітаючи мужніх рятувальників зі святом, очільник об’єднаної громади подякував їм за професійність, сумлінне виконання службових обов’язків. «Робота рятувальників – людей справді героїчної професії – завжди пов’язана з ризиком, потребує постійної концентрації сил, повної віддачі та мужності. Дозвольте, шановні, цього святкового дня побажати усім вам міцного здоров’я, всіляких гараздів та побільше життєвих благ і якомога менше тривожних викликів. Нехай мир і злагода панують у ваших домівках, а Господь Бог оберігає вас від біди».

13:58 17.09.2018

Затверджено містобудівну документацію

Затверджено містобудівну документацію

 Томашпільська селищна рада повідомляє, що розпорядженням Томашпільської районної адміністрації №232 від 10 вересня 2018 року затверджено містобудівну документацію, а саме "Детальний план території для будівництва та обслуговування будівель та закладів комунального обслуговування (реконструкція системи водовідведення смт. Томашпіль (будівництво очисних споруд) за межами смт. Томашпіль на території Томашпільської селищної ради (із земель державної власності сільськогосподарського призначення - ріллі загальною площею 1,6 га)». Надалі пройде наступний етап – відведення земельної ділянки.

08:52 17.09.2018

Відбулася 25 чергова сесія Томашпільської селищної ради

Відбулася 25 чергова сесія Томашпільської селищної ради

Відповідно до розпорядження Томашпільського селищного голови №165 від 31.08.2018 року «Про скликання  25 чергової сесії селищної ради 8 скликання», частини 7 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», регламенту селищної ради,  14 вересня 2018 року о 10.00 годині в кабінеті Томашпільського  селищного голови відбулося засідання 25 чергової сесії селищної ради 8 скликання, яке провела секретар селищної ради Валентина Залюбівська. Під час зібрання було розглянуто всі питання порядку денного та прийнято ряд важливих для розвитку Томашпільської об’єднаної територіальної громади рішень.

15:20 14.09.2018

Детінізація ринку праці є одним з головних завдань на шляху розвитку економіки України та захисту прав людей!

Детінізація ринку праці є одним з головних завдань на шляху розвитку економіки України та захисту прав людей!

5 вересня Уряд ухвалив розпорядження „Про заходи, спрямовані на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення”, яким передбачено проведення Державною службою України з питань праці, Державною фіскальною службою України, Пенсійним фондом України, Національною поліцією України, іншими центральними органами виконавчої влади спільно з органами місцевого самоврядування ряд заходів, спрямованих на детінізацію ринку праці та вдосконалення контролю за оформленням трудових відносин із найманими працівниками. Цей нормативний акт розроблено Міністерством соціальної політики за результатами наради з питань детінізації ринку праці, яку провів Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

14:20 14.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь