Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Підприємці-початківці запрошуються до конкурсу стартапів

Дата: 12.03.2019 08:54
Кількість переглядів: 527

Відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації від 17 квітня 2018 року №315 «Про  затвердження  Положення про організацію та проведення конкурсу бізнес-планів для підприємців-початківців (стартапи)»  та  в рамках реалізації  Стратегії  розвитку малого та середнього підприємництва Вінницької області на період до 2020 року у 2019 році продовжується фінансова підтримка стартапів за рахунок коштів обласного бюджету. Конкурс бізнес-планів для підприємців початківців (стартапів) дає можливість через прозорі процедури отримати бюджетний грант та розпочати власну справу громадянам, реалізувавши власну бізнес-ідею і розширити бізнес.

У конкурсі бізнес-планів для підприємців-початківців можуть прийняти участь:

юридичні особи та фізичні особи-підприємці, які зареєстровані та здійснюють підприємницьку   діяльність у Вінницькій області не більше  двох років;
громадяни України віком від 18 років, зареєстровані у Вінницькій області, які  мають  намір розпочати підприємницьку діяльність.
Конкурс проводиться в 3 етапи:

І етап Конкурсу - з 11 березня  по 19 квітня 2019 року проведення реєстрації он-лайн заявок Учасників Конкурсу.

ІІ етап Конкурсу - з 22 квітня по 17 травня 2019 року проведення для учасників Конкурсу семінарів-консультацій з підготовки, написання та оформлення бізнес-планів та  прийом бізнес-планів на участь у Конкурсі.

ІІІ етап Конкурсу - з 20 травня по 31 травня 2019 року проведення  засідання Конкурсної комісії та визначення  переможців.

Детальна інформація про конкурс бізнес-планів для підприємців-початківців та умови участі у ньому розміщені  на сайті облдержадміністрації www.vin.gov.ua у розділі  «Новини та оголошення/ Оголошення» та на сайті Виконавчого адміністратора  конкурсу stina.org.ua

Виконавчий адміністратор  конкурсу: Громадська  організація «Вінницька обласна організація «Спілка підприємців «Стіна».   

Контактна особа – Печалін Олександр Валентинович,

тел. (063) 778-16-16,  e-mail: [email protected]

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь