Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

На Вінниччині стартує прийом заявок щодо фінансової підтримки сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів

На Вінниччині стартує прийом заявок щодо фінансової підтримки сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів

Регіональна комісія з питань надання фінансової підтримки сільськогосподарським обслуговуючим кооперативам оголошує про початок прийому заявок та документів для отримання фінансової підтримки сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів молочарського, м’ясного, плодово-ягідного, овочевого напрямів діяльності, а також із заготівлі та переробки продукції бджільництва, дикорослих ягід, грибів і рослин для придбання обладнання із зберігання та переробки сільськогосподарської продукції.

13:08 20.05.2019

В Томашполі відзначили День Європи

В Томашполі відзначили День Європи

Традиційно в другу суботу травня українці відзначають День Європи, свято спільних цінностей, спільної історії всіх націй континенту. Слово "Європа" для кожного українця вже стало знаковим і означає значно більше, ніж частина світу, в якій ми живемо.  А тому з квітами та прапорцями України та Євросоюзу зібралися сьогодні на центральній площі Томашполя працівники установ та організацій селища, учнівська молодь.І стало символічно, що під час урочистостей з нагоди Дня Європи,державний стяг піднімали захисники України - учасники бойових дій в зоні АТО, а прапор Євросоюзу - майбутнє країни - учні НВК "Томашпільська ЗОШ І-ІІІ ступенів - гімназія". Привітав учасників урочистостей зі святом перший заступник Томашпільського селищного голови Віталій Годний, наголосивши, що українці завжди були європейцями: і в часи Київської Русі доньки Ярослава Мудрого ставали королевами європейських країн, і в часи Козаччини мали відносини з ними, а тому й не дивно, що в часи незалежності, пролитою кров’ю на сході держави, виборюють свою мрію бути в Європейській спільноті. Також присутні поклали квіти до пам’ятного знака Борцям за свободу та незалежність України та до підніжжя памятника Тарасу Шевченку.

13:30 17.05.2019

Всесвітній день боротьби з артеріальною гіпертонією

Всесвітній день боротьби з артеріальною гіпертонією

Артеріальну гіпертензію (АГ) часто називають "таємничим і мовчазним вбивцею". Таємничим - тому, що у більшості випадків причини розвитку захворювання залишаються невідомими, мовчазним - тому, що у багатьох хворих захворювання протікає безсимптомно і вони не знають про наявність у них підвищеного артеріального тиску (АТ) до появи якого-небудь ускладнення. Саме сьогодні міжнарожна спільнота відзначає День боротьби з артеріальною гіпертонією.

10:32 17.05.2019

Шановні платники податків! Сплачуйте ЄСВ за новими рахунками

Шановні платники податків! Сплачуйте ЄСВ за новими рахунками

Доводимо до відома, що з 02 травня 2019 року Державною казначейською службою України забезпечено відкриття нових рахунків 3719 на балансі центрального апарату Казначейства (код банку — 899998, банк отримувача — Казначейство України (ЕАП): -  для органів Державної фіскальної служби України (для сплати єдиного внеску) та органів Пенсійного фонду України (для стягнення заборгованості зі сплати ЄСВ станом на 01.10.2013 в частині завершення процедур адміністрування ЄСВ).

09:35 17.05.2019

З 1 липня підвищиться вартість оформлення паспорта громадянина України (ID-картки) та паспорта громадянина України для виїзду за кордон

З 1 липня підвищиться вартість оформлення паспорта громадянина України (ID-картки) та паспорта громадянина України для виїзду за кордон

Управління ДМС  у Вінницькій області повідомляє, що з 1 липня в Україні підвищиться вартість адміністративних послуг при оформленні паспорта громадянина України (ID-картки) та паспорта громадянина України для виїзду за кордон (згідно постанови КМУ №371 від 24 квітня 2019 року).

16:50 15.05.2019

Освіта з молодіжного підприємництва у сфері гостинності та туризму

Освіта з молодіжного підприємництва у сфері гостинності та туризму

В 2019 році на території Вінницької області ГО «Пангея Ультіма» разом з партнерами із шести країн: Грузія, Вірменія, Іспанія, Італія, Латвія та Україна реалізовує проект Youth Entrepreneurship Education in Hospitality and Tourism(Освіта з молодіжного підприємництва у сфері гостинності та туризму). Проектмає на меті забезпечити неформальне навчання з туристичного підприємництва для молоді з сільської місцевості, віком 18-35 років. Молодь дізнається, як пов’язати підприємництво з туризмом, і отримати можливість перетворити місцевий туристичний потенціал у бізнес.

16:28 15.05.2019

Відбулося засідання опікунської ради

Відбулося засідання опікунської ради

Сьогодні за участі голови Томашпільської селищної ОТГ Валерія Немировського відбулося засідання опікунської ради. Болем будь-якої громади є сім’ї, де більше дорожать випитою чаркою ніж власними дітьми. Саме з такими горе-батьками і відбулася зустріч членів опікунської ради. Чи візьмуться вони за розум – покаже час. І хочеться вірити, що діти в цих родинах все-таки матимуть щасливе дитинство.  

14:54 15.05.2019

День вишиванки 2019: історія та традиції українського свята

День вишиванки 2019: історія та традиції українського свята

Щорічно у третій четвер травня українці та друзі України в усьому світі відзначають День вишиванки – одне з найбільш самобутніх свят, присвячених розквіту української культури. За традицією, в цей день всі охочі приходять на роботу або навчання у вишиванці. По всьому світу проводяться святкові ходи, акції та флешмоби в підтримку української культури. Всім, хто хоче долучитися до відзначення Дня вишиванки, слід пам'ятати, що за традицією він відзначається в будній день – у третій четвер травня. Цього року День вишиванки припадає на 16 травня.

10:51 15.05.2019

У Томашпільській школі-гімназії відбулась обласна семінар-нарада фізкультурників

У Томашпільській школі-гімназії відбулась обласна семінар-нарада фізкультурників

Сьогодні на базі НВК «Томашпільська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів- гімназія» пройшов семінар організаторів фізичного виховання шкіл Вінницької області «Організація інноваційної діяльності з фізичного виховання учнів, формування ціннісного ставлення до здоров’я учнів, покращення їх фізичного розвитку та спортивної майстерності». 

15:44 14.05.2019

До уваги томашпільчан! Планове відключенння електропостачання

До уваги томашпільчан! Планове відключенння електропостачання

21 травня з 9.30 год до16.45 год буде відключено електропостачання на вулицях Чкалова, Богдана Хмельницького, Садовій, 1 Травня, Лесі українки, Сонячній, Лермонтова, І. Гаврилюка (від пожежної до водоканалу), Івана Франка, Коцюбинського, Молодіжній, Робітничій, Мічуріна. Також буде в цей час відключено електропостачання водо-каналізаційної станції «Русавська».  

09:17 14.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь