Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Продовжується прийом документів на отримання дотації за молодняк ВРХ

Продовжується прийом документів на отримання дотації за молодняк ВРХ

Прийом документів другого етапу нарахування дотацій триватиме до  27 серпня. Для отримання дотації фізичним особам необхідно зробити такі покрокові дії: Крок 1. -    На молодняк народжений в господарстві  потрібно оформити паспорт великої рогатої худоби. Для отримання паспорта звернутись до фахівця ветеринарної медицини за місцем знаходження господарства. У разі утримання 10 і більше голів молодняку великої рогатої худоби необхідно взяти витяг з Єдиного державного реєстру тварин. Для цього необхідно звернутись до державного підприємства «Агентство з ідентифікації і реєстрації тварин». -    Для молодняка набутого шляхом переміщення потрібно звернутись до фахівця ветеринарної медицини за місцем знаходження господарства та зробити переміщення тварини (датою переміщення молодняка вважається дата прибуття тварини в господарство нового власника).

09:25 15.08.2019

Про скликання  34 позачергової сесії селищної ради 8 скликання

Про скликання  34 позачергової сесії селищної ради 8 скликання

Відповідно до розпорядження Томашпільського селищного голови №141 від 05.08.2019 року "Про скликання  34 позачергової сесії селищної ради 8 скликання", частини 7 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», регламенту селищної ради,  15 серпня 2019 року о 10-00 годині в селищному будинку культури Томашпільської селищної ради відбудеться   засідання 34 позачергової сесії селищної ради 8 скликання.  

09:03 14.08.2019

Відбулося перше засідання виконкому в оновленому складі

Відбулося перше засідання виконкому в оновленому складі

Після приєднання до Томашпільської ОТГ ще 8 сільских рад, збільшилася не лише кількість  депутатів, а й стала більшою чисельність виконавчого комітету. Окрім 17 членів виконкому до нього увійшли також виконуючі обов’язки старост Антонівки, Жолобів, Пеньківки, Рожнатівки, Паланки, Пилипів-Борівських, Кислицького та Яланця. Тож сьогодні вже в оновленому складі виконавчий комітет затвердив акт виявлених пошкоджень будівель  та споруд, спричинених надзвичайною ситуацією 2 липня 2019 року, а також звіт заступника начальника фінансового відділу Наталії Щербатої  про виконання бюджету селищної об’єднаної територіальної громади за ІІ квартал 2019 року.

13:08 08.08.2019

УВАГА! АМБРОЗІЯ ПОЛИНОЛИСТА НЕБЕЗПЕЧНИЙ КАРАНТИННИЙ БУР'ЯН!

УВАГА! АМБРОЗІЯ ПОЛИНОЛИСТА НЕБЕЗПЕЧНИЙ КАРАНТИННИЙ БУР'ЯН!

Амброзія полинолиста - однорічна яра рослина, за зовнішнім виглядом схожа на коноплі, а за розміром і формою нагадує полин гіркий (звідки і назва - полинолиста). За сприятливих умов стебло рослини досягає висоти 2-2,5 метрів, а коріння заглиблюється до 4 метрів. Стебло і листя опушені. Квітки жовтого кольору, зібрані в колосоподібні суцвіття на вершинах гілок. Насіння амброзії -несправжній плід обернено яйцеподібної форми з 5-10 шипами навколо верхньої частини і одним більшим в центрі. Розмножується амброзія насінням, яке утворюється у великій кількості. Одна рослина може давати до 80-100 тис. насінин. Насіння амброзії зберігає схожість в ґрунті до 40 років. Проростає амброзія в травні – червні. Період цвітіння-з серпня до настання заморозків.      

16:18 06.08.2019

Окреслили завдання на серпень

Окреслили завдання на серпень

От і розпочався останній літній місяць. Він багатий не лише на найбільше державне свято – День Незалежності України, до якого потрібно старанно підготуватися, а й передує початку нового навчального року. Тому під час першої серпневої наради з керівниками установ селищної ради голова Томашпільської ОТГ Валерій Немировський наголосив на важливості якісної підготовки закладів освіти до роботи в новому 2019-2020 році. Про необхідність проходження медогляду та вакцинацію працівників освіти повідомив директор КНП «Томашпільский ЦПМСД» Андрій Щербатий. Заступник голови селищної ради Іван Німерчук проінформував про заходи з підготовки до осінньо-зимового періоду в усіх закладах, що є в підпорядкуванні ОТГ . Також під час наради йшлося про необхідність прибирання селища, аби Томашпіль зустрів День Незалежності ошатним, та фарбування дитячого майданчика. Сподіваємося, що цього року більше батьків, малеча яких з радістю грається на майданчику, долучаться до такої необхідної толоки (дату повідомимо пізніше). 

11:22 05.08.2019

Позицію Асоціації міст України щодо недоцільності проведення дострокових місцевих було почуто і враховано! 

Позицію Асоціації міст України щодо недоцільності проведення дострокових місцевих було почуто і враховано! 

Під час брифінгу керівник Офісу Президента України Андрій Богдан зазначив, що необхідно завершити реформу місцевого самоврядування та формування ОТГ, і лише після цього проводити місцеві вибори. Андрій Йосифович наголосив, що децентралізаційна реформа має бути завершена у тому ж вигляді, в якому вона була запланована.

09:10 02.08.2019

«Віійськова» відпустка – додатковий соціальний захист наших захисників

«Віійськова» відпустка – додатковий соціальний захист наших захисників

Статус учасників бойових дій та інвалідів війни визначено Законом України від 22.10.1993 р. № 3551-XII «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту». Якщо демобілізований працівник отримав посвідчення учасника бойових дій (особи з інвалідністю внаслідок війни), то після його надання роботодавцю він матиме право на «військову» відпустку. Причому неважливо, працює він за основним місцем роботи чи за сумісництвом. Право на таку відпустку передбачене ст. 77-2 КЗпП України і ст. 16-2 Закону України від 15.11.96 р. № 504/96-ВР «Про відпустки» (далі – Закон про відпустки). Тривалість такої відпустки становить 14 календарних днів на рік.

14:53 29.07.2019

До уваги жителів cмт Томашпіль!

До уваги жителів cмт Томашпіль!

З 1 січня 2018 року укладення договору на вивіз сміття є обов’язковим! Згідно з Правилами благоустрою території смт Томашпіль до порушень цих Правил відноситься відсутність у підприємств, установ, організацій, підприємців, громадян, які мають у власності або користуванні приміщення(будівлі,споруди), договору на вивіз твердих побутових відходів. Відповідно до Правил благоустрою, при виявлені фактів порушення Правил благоустрою уповноваженні на те органи мають право складати протоколи, в  яких фіксуватимуть дані порушення і на підставі яких буде відкриватись  адміністративне провадження.

11:55 23.07.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь