Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Останній тиждень червня буде багатим на події

Останній тиждень червня буде багатим на події

Добігає до завершення червень. Останній його тиждень стане багатим на події. Саме про них і йшлося на традиційній понеділковій нараді голови Томашпільської ОТГ Валерія Немировського з керівниками структурних підрозділів селищної ради. Більшість організацій розпочали ремонти своїх приміщень, а в Будинку дитячої творчості роботи вийшли уже на фінішну пряму. Окрім того заклади культури готуються до урочистостей з нагоди Дня Конституції України, що відбудуться 27 червня в селищному будинку культури і розпочнуться о 14 годині. Також 27 червня в рамках Міжнародного проекту «ПУЛЬС» молодь Томашполя завітає на «Каву з селищним головою». А от 28 червня о 18 годині НВК «Томашпільська ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія» випустить у доросле життя 46 своїх учнів-випускників. Також цього дня учні Томашпільської  музичної школи візьмуть участь в обласному фестивалі духової музики,що відбудеться в Крижополі.

13:36 24.06.2019

ВОГОНЬ  СКОРБОТИ В СЕРЦІ   НАВІКИ 

ВОГОНЬ  СКОРБОТИ В СЕРЦІ   НАВІКИ 

Недільний ранок 22 червня 1941 року трагічною сторінкою увійшов у життя мільйонів українців. У цей день розпочалася найжахливіша війна в історії нашого народу — Велика Вітчизняна, яка забрала життя кожного п'ятого співвітчизника.   День початку війни став в Україні історичним днем глибокої скорботи. Сьогодні навіть важко уявити масштаб випробувань, болю і горя, що випали на долю минулих поколінь.   Ось чому в День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні ми згадуємо усіх тих, хто впав на полі брані, кого замучили у концентраційних таборах, кого розстріляли у в'язницях НКВД, хто жертвував найдорожчим задля того, аби наша Вітчизна була вільною від будь-якого завойовника. 

16:13 21.06.2019

Відбулася 32 чергова сесія селищної ради

Відбулася 32 чергова сесія селищної ради

Сьогодні в селищному будинку культури відбулося засідання 32 чергової сесії селищної ради 8 скликання, участь у якому взяли 19 із 26 обраних депутатів. Кворум дозволив розглянути 172 питання порядку денного. «Про виконання бюджету селищної об’єднаної територіальної громади за І квартал 2019 року» прозвітувала заступник начальника фінансового відділу селищної ради Наталя Щербата, про роботу відділу освіти Томашпільської ОТГ у 2018-2019 н.р. та завдання на наступний навчальний рік інформувала головний спеціаліст відділу освіти селищної ради Юлія Лозінська.

16:06 21.06.2019

Агенція регіонального розвитку Вінницької області проводить моніторинг потреб підприємств мікро-, малого та середнього бізнесу

Агенція регіонального розвитку Вінницької області проводить моніторинг потреб підприємств мікро-, малого та середнього бізнесу

Агенція регіонального розвитку Вінницької області проводить моніторинг потреб підприємств мікро-, малого та середнього бізнесу у здійсненні зовнішньоекономічної діяльності (імпорт, експорт продукції і послуг, залучення іноземних партнерів). 

15:55 19.06.2019

МОН розглядає можливість збільшення освітньої субвенції у 2019 році

МОН розглядає можливість збільшення освітньої субвенції у 2019 році

На виконання доручення Кабінету Міністрів України від 11.04.2019 року № 12021/1/1-19 до листа Асоціації міст України від 01.04.2019 року № 5-168 про перегляд обсягу освітньої субвенції на 2019 рік Міністерство освіти і науки України, як головний розпорядник цих коштів, надіслало Асоціації міст України  відповідь від 07.06.2019 року № 1/11-4331 «Щодо виконання доручення Кабінету Міністрів України».

10:51 14.06.2019

Завдяки співпраці АМУ з Урядом малі міста отримають авто для перевезення осіб з інвалідністю

Завдяки співпраці АМУ з Урядом малі міста отримають авто для перевезення осіб з інвалідністю

12 червня Кабінет Міністрів України вніс зміни до Постанови від 14.03.2018  №189, якою затверджено Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для придбання спеціально обладнаних автомобілів для перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату.  Завантажити порівняльну таблицю .  Відповідно до внесених змін малі міста з чисельністю населення до 50 тис. осіб мають можливість отримати від Уряду спеціально обладнані автомобілі для перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю

10:50 14.06.2019

Оголошення про засідання 32 чергової сесії Томашпільської селищної ради 8 скликання

Оголошення про засідання 32 чергової сесії Томашпільської селищної ради 8 скликання

Відповідно до розпорядження Томашпільського селищного голови №103 від 07.06.2019 року "Про скликання  32 чергової сесії селищної ради 8 скликання", частини 7 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», регламенту селищної ради,  21 червня 2019 року о 09-00 годині в селищному будинку культури Томашпільської селищної ради відбудеться   засідання 32 чергової сесії селищної ради 8 скликання.  

10:08 10.06.2019

Вивчаємо досвід сусідів

Вивчаємо досвід сусідів

У рамках проекту ПУЛЬС «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» група підтримки реформи децентралізації в Україні  побувала з візитом в Тульчинській ОТГ, де ознайомилася з досвідом роботи сусідньої громади. Голова Тульчинської ОТГ Валерій Михайлович Весняний розповів про позитивні зміни в житті громади в умовах децентралізації, проблеми та плани на майбутнє. Відмітив, що децентралізація дала потужний поштовх розвитку сільських населених пунктів і отримала підтримку громадян. Секретар ОТГ Оксана Миколаївна Трач ознайомила присутніх із роботою структурних підрозділів ОТГ та сільських старостатів.

10:11 06.06.2019

До уваги осіб з інвалідністю

До уваги осіб з інвалідністю

У Вінницькій областi вiдкрилась та функцiонує комунальна установа «Обласний центр комплексноi• реабiлiтацй' для осiб з iнвалiднiстю внаслiдок iнтелектуальних порушень», який розташований  за адресою: Вiнницька область, Тульчинський район, с.  Крищинцi,  вул. Шкiльна, 41. Зазначений    Центр    створений    з    метою    здiйснення    комплексу реабiлiтацiйних заходiв, спрямованих на створення умов для всебiчного розвитку осiб з iнвалiднiстю внаслiдок iнтелектуальних порушень (вiком вiд 18 до 35 рокiв з легкою та помiрною розумовою вiдсталiстю), засвоення ними знань, умiнь, навичок, досягнення i збереження 'iхньо'i максимально'i незалежностi, фiзичних розумових, соцiальних, професiйних здiбностей для максимально'i реалiзацi'i особистого потенцiалу. Центр може забезпечувати тимчасове або постiйне проживання/перебування осiб з iнвалiднiстю.

09:53 06.06.2019

До відома сільгоспвиробників та експортерів сільськогосподарської продукції!

До відома сільгоспвиробників та експортерів сільськогосподарської продукції!

Головне управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області інформує: низка країн світу, зокрема країни ЄС, Євразійського Економічного Союзу, Індонезії, Кенії, КНР, Туреччина висувають фітосанітарні вимоги щодо експорту деяких рослин та продуктів рослинного походження виключно із зон, ділянок та місць виробництва вільних від регульованих шкідливих організмів. В інших випадках експорт рослин та продуктів рослинного походження до таких країн неможливий. З метою надання можливостей вітчизняному сільгоспвиробнику вдало реалізувати свою продукцію, Головне управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області пропонує завчасно звертатись до фахівців Управління фітосанітарної безпеки для проведення процедури офіційного встановлення статусу місця виробництва або виробничої ділянки, вільних від регульованих шкідливих організмів.

14:10 03.06.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь