Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Кубок чемпіонів – у томашпільчан

Кубок чемпіонів – у томашпільчан

Напружена і видовищна гра  чемпіонату Вінницької області з футболу у першій лізі, що відбулася у неділю 2 червня в м. Шаргороді, поклала фінальну крапку у тривалих випробуваннях команд-учасниць із груп «Схід» і «Захід». На нейтральному полі зустрілися переможці груп – ФК «Томашпіль», який фінансується з бюджету Томашпільської ОТГ,  та ФК «Горизонт» с. Хоньківці Могилів –Подільського району. Дві найсильніші команди на чужому полі продемонстрували справжній футбол – азартний, високотехнічний, вишукано інтелектуальний. Саме ці якості оцінили й численні глядачі – вболівальники обох команд, підтримка яких була такою доречною.   Завершилася гра перемогою томашпільчан. Забитий Максимом Яремою у першій половині першого тайму гол, а під кінець гри другий гол Андрія Білоконя встановив остаточний результат -  2: 0 на користь ФК «Томашпіль».

08:55 03.06.2019

Відбулося засідання виконавчого комітету

Відбулося засідання виконавчого комітету

Сьогодні відбулося засідання виконавчого комітету Томашпільської селищної ради, під час якого були внесені зміни до рішення 29 сесії 8 скликання від 21.12.2018 №986 «Про бюджет селищної об’єднаної територіальної громади на 2019 рік». Про заходи з попередження бездоглядності, профілактику правопорушень серед неповнолітніх на території селищної ради доповіла  головний спеціаліст відділу культури Інна Карпин. За її інформацією спільно з районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, службою у справах дітей та працівниками поліції систематично проводяться профілактичні рейди «Діти вулиці», «Вокзал», «Нічне місто»,під час яких було виявлено 12 неповнолітніх, що розпивали слабоалкогольні напої в громадських місцях. На постійному контролі служб, які відповідають за соціальну роботу на території Томашпільської ОТГ, перебувають 11 сімей, що опинилися в складних життєвих обставинах. Члени виконкому розглянули також питання доцільності позбавлення батьківських прав гр.. С стосовно двох її неповнолітніх дітей. Рішенням виконкому було присвоєно адресні номери об’єктам торгівлі, а також надано допомогу на лікування 5 жителям об’єднаної територіальної громади. 

11:11 30.05.2019

До уваги громадян! Нові штрафні санкції за порушення при переміщенні транспортних засобів почнуть діяти з 22 серпня 2019 року

До уваги громадян! Нові штрафні санкції за порушення при переміщенні транспортних засобів почнуть діяти з 22 серпня 2019 року

Власники автомобілів з іноземними номерами отримали додатковий час для митного оформлення своїх автівок без посилених штрафних санкцій. Нові штрафні санкції за порушення при переміщенні транспортних засобів почнуть діяти з 22 серпня 2019 року. Верховна Рада України відтермінувала до 22 серпня 2019 року введення в дію норм щодо посилення адміністративної відповідальності за порушення при переміщенні транспортних засобів у митних режимах тимчасового ввезення і транзиту.

11:30 29.05.2019

Всеукраїнський фотоконкурс: «Руйнуючи стереотипи: Сильні жінки моєї громади»

Всеукраїнський фотоконкурс: «Руйнуючи стереотипи: Сильні жінки моєї громади»

21 травня стартував всеукраїнський фотоконкурс «Руйнуючи стереотипи: Сильні жінки моєї громади», який триватиме до 11 червня 2019 року. Цей фотоконкурс має на меті встановити тенденції та сприяти розширенню можливостей жінок у розвитку життя громади. Він сприятиме підвищенню обізнаності про широкий спектр ролей, які жінки відіграють у нинішньому житті, що повинні бути визнані і враховані при прийнятті рішень на місцевому рівні. Фотоконкурс сприятиме створенню нових рольових моделей, особливо для молодого покоління та молодих жінок, які зможуть брати активну участь у економічному та політичному житті та нестимуть відповідальність.

14:46 23.05.2019

Томашпільчани стоячи аплодували акторам «Маленького театру»

Томашпільчани стоячи аплодували акторам «Маленького театру»

Уже й важко пригадати той час, коли на томашпільській сцені можна було побачити справжню театральну виставу. А тому, коли на запрошення депутат обласної ради, голови ГО «Життя та розвиток громад» Лариси Білозір приїхав «Маленький театр» - студентський та викладацький колектив Тульчинського коледжу культури – то в глядацькій залі селищного будинку культури не вистачили сидячих місць і довелося докладати стільці та лави, а чимало театральних поціновувавчів просто стояли. Це був надзвичайний вечір в компанії героїв твору Миколи Куліша «Мина Мазайло».

10:18 23.05.2019

Державна виконавча служба допомагає знайти роботу фінансовим боржникам

Державна виконавча служба допомагає знайти роботу фінансовим боржникам

21 січня 2019 року між Міністерством юстиції України, Державною службою зайнятості та Державною службою України з питань праці було підписано 2 Меморандуми. Вони передбачають тісну співпрацю зазначених органів державної виконавчої служби у напрямі сприяння зайнятості осіб, які мають майнові зобов’язання за рішеннями суду, в тому числі осіб, які мають заборгованість зі сплати аліментів та стосовно яких відкрито виконавче провадження в органах державної виконавчої служби.

09:13 23.05.2019

Обережно! Блискавка!

Обережно! Блискавка!

Блискавка - це гігантський електричний розряд, що виникає внаслідок електризації атмосфери під час грози. Електричні розряди під час грози несуть постійну загрозу людям. Про¬ходження заряду блискавки через людину найчастіше закінчується миттєвою смертю у зв’язку з термічним ураженням внутрішніх органів. У деяких випадках можливе короткочасне припинення дихання. Існують прості правила поведінки, виконання яких практично унеможливить трагічне зіткнення з грозовим розрядом.

09:47 22.05.2019

До відома керівників фермерських господарств

До відома керівників фермерських господарств

Томашпільська селищна рада інформує про те, що регіональною комісією Вінницького відділення Укрдержфонду підтримки фермерських господарств з 06 травня 2019 р. розпочинається прийом заявок та документів від фермерських господарств Вінницької області для участі у конкурсі на одержання в 2019 році фінансової підтримки на поворотній основі за бюджетною програмою «Надання кредитів фермерським господарствам». Заявки та документи приймаються по 04 червня 2019 р. включно. Заявки, що надійшли після закінчення строку їх подання, не розглядаються.

09:40 22.05.2019

Стартує IV Всеукраїнський конкурс «Неймовірні села України 2019»

Стартує IV Всеукраїнський конкурс «Неймовірні села України 2019»

Онлайн-ресурс AgroPortal.ua оголошує про старт IV Всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України 2019». Конкурс проходитиме за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України, Посольства Королівства Нідерланди в Україні, компанії «Бейкер Тіллі Україна», Освітнього проекту «Агрокебети», журналу Agroexpert.

09:30 22.05.2019

Про свято Останнього дзвоника, ліквідацію проривів водогону, підготовку до «Одвічної Русави»  і не тільки йшлося на нараді голови Томашпільської ОТГ

Про свято Останнього дзвоника, ліквідацію проривів водогону, підготовку до «Одвічної Русави»  і не тільки йшлося на нараді голови Томашпільської ОТГ

Традиційна понеділкова нарада, яку провів голова Томашпільської ОТГ Валерій Немировський з керівниками установ селищної ради, розпочалася з приємного – із славним золотим ювілеєм присутні привітали директора селищного будинку культури Віктора Хабла. Також були представлені новопризначені керівники – директор КНП «Томашпільський ЦПМСД» Андрій Миколайович Щербатий та директор КП «Томашпільводоканал» Наталя Олександрівна Пшенична.   Стосовно зробленої минулого тижня роботи, керівник водоканалу повідомила, що лише останніми днями довелося ліквідовувати прориви водогону на Робітничо-Селянській та Черняховського, також проливні дощі затопили Тепличину… Добавила сильна гроза роботи і комунальникам, які розчищають містки та вулиці від нанесеного сміття та поламаного гілля.   Під час акції до дня боротьби з артеріальною гіпертензією, що проводилася в п’ятницю на центральній площі Томашполя, медиками селищної «первинки» було обстежено 150 осіб. 

14:22 20.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь