Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Не жартуйте з кором!

Не жартуйте з кором!

Традиційна нарада селищного голови Валерія Немировського, яка щопонеділка збирає керівників підвідомчих організацій селищної ради, розпочалася із повідомлення т.в.о головного лікаря селищного центру первинної медико-санітарної допомоги Алли Білецької, що проінформувала про підтверджений випадок кору у дорослої людини. «Із кором не варто жартувати! - наголосила лікар. - Лише вчасне щеплення може виробити імунітет організму до хвороби. Але чомусь дорослі самі наражають на небезпеку власних дітей, не даючи згоди на вакцинування». «Достукатися» до батьківської свідомості намагатимуться медики та педагоги під час батьківських зборів, які найближчим часом відбудуться в усіх навчальних закладах ОТГ. Також, якщо дозволить погода, 18 квітня в Томашполі відбудеться «чистий четвер» - генеральне прибирання території селища.   

15:06 15.04.2019

«Талановиті  діти Томашпілля»

«Талановиті  діти Томашпілля»

Кажуть, талановиту людину цілував сам Господь. Дітвора Томашполя обцілована Всевишнім, адже демонструє чудові результати на різноманітних творчих фестивалях та повертається із високими відзнаками. І саме переможців численних конкурсів та фестивалів – юних танцюристів та співаків Будинку дитячої творчості віншували нещодавно в селищному будинку культури на творчому заході «Талановиті діти Томашпіллля», що відбувся за участі голови Томашпільської ОТГ Валерія Немировського.

14:52 15.04.2019

«Свято вареників» зібрало друзів та родину

«Свято вареників» зібрало друзів та родину

Без сумніву найулюбленішою стравою українців є вареники. Смачні, із різноманітною начинкою, скупані в сметані… У кожному домі цю, здавалося б, таку звичну страву готують по-своєму, по-особливому… А тому на «Святі українського вареника», що відбулося сьогодні в Томашпільському дитячому садочку «Сонечко» було різноманіття вареників, адже кожна матуся, а той і бабуся, приготували смаколики для своїх синів, донечок, внучат, а також гостей, яких зібралося в цей день чимало. 

16:21 09.04.2019

Кабмін ухвалив концепцію запобігання фальсифікації ліків. На всіх упаковках з'явиться маркування, яке буде гарантією оригінальності ліків

Кабмін ухвалив концепцію запобігання фальсифікації ліків. На всіх упаковках з'явиться маркування, яке буде гарантією оригінальності ліків

3 квітня, Кабінет Міністрів України ухвалив Концепцію реалізації державної політики з запобігання фальсифікації лікарських засобів. Це означає, що поступово на всіх упаковках рецептурних ліків з’явиться спеціальне маркування, яке буде гарантією оригінальності ліків. Така практика боротьби з фальсифікатом вже довела свою ефективність у розвинених країнах світу. Маркування на упаковках ліків буде гарантією якості: пацієнт зможе перевірити, що препарат не є фальсифікований, протермінований чи завезений до країни з порушенням норм.

15:08 05.04.2019

Вінничани мають можливість скористатися новим електронним сервісом міграційної служби

Вінничани мають можливість скористатися новим електронним сервісом міграційної служби

Управління Державної міграційної служби України у Вінницької області в черговий раз інформує громадян про впровадження нового електронного сервісу, за допомогою якого отримати консультацію з оформлення біометричних документів та скористатися офіційними електронними сервісами міграційної служби можливо в інтерактивному режимі – у популярних месенджерах Viber та Telegram. Чат-бот – це вже 12-й електронний сервіс, створений міграційною службою з метою підвищення якості надання адміністративних послуг та зменшення корупційних ризиків у діяльності підрозділів ДМС.

13:33 05.04.2019

Презентація-Ярмарок «Фінансування малого та середнього бізнесу лізинговими компаніями»

Презентація-Ярмарок «Фінансування малого та середнього бізнесу лізинговими компаніями»

Запрошуємо представників малого та середнього бізнесу Вінницької області взяти участь у Презентації-Ярмарку «Фінансування малого та середнього бізнесу лізинговими компаніями».   Дата: 17 квітня 2019 року початок о 10:00. Місце проведення: м. Вінниця, вулиця 600-річчя, 17, ТРЦ Мегамолл,  3-й поверх, конференц-зал.  Час проведення: з 9:30 до 14:00 Для кого? Представників малого та середнього бізнесу,  місцевої влади та територіальних громад Вінницької області 

13:24 05.04.2019

Вклоняємось доземно українському солдату

Вклоняємось доземно українському солдату

Хто вони, захисники України? Яку ціну платять, виконуючи професійний обов’язок? Чому вважається, що день прожитий на війні — це щастя? Саме на ці питання відповідає книга «Вклоняємось доземно українському солдату», презентація якої відбулася сьогодні в НВК «Томашпільська ЗОШ І-ІІІ ступенів - гімназія». 

15:52 03.04.2019

У квітні в українців буде п’ять вихідних поспіль

У квітні в українців буде п’ять вихідних поспіль

Кабінет міністрів України рекомендував перенести робочий день з вівторка, 30 квітня, на суботу 11 травня, що дасть українцям п’ять вихідних поспіль на Великдень та День праці. Згідно з розпорядженням уряду №7 від 10 січня, з огляду на святкування Великодня  та Дня праці у громадян України буде можливість відпочивати п’ять днів поспіль: із суботи, 27 квітня, до середи, 1 травня включно.

14:55 03.04.2019

Уряд схвалив Розподіл коштів, передбачених у державному бюджеті для підтримки галузі тваринництва

Уряд схвалив Розподіл коштів, передбачених у державному бюджеті для підтримки галузі тваринництва

27 березня Кабінет Міністрів України ухвалив розпорядження «Про розподіл коштів, передбачених у державному бюджеті за програмою 2801540 «Державна підтримка тваринництва, зберігання та переробки сільськогосподарської продукції, аквакультури (рибництва)» на 2019 рік». Метою розпорядження є забезпечення спрямування державної підтримки у 2019 році для розвитку галузі тваринництва, стабілізації поголів’я худоби та поліпшення її генетичного потенціалу, стимулювання збільшення обсягів виробництва продукції тваринництва, аквакультури (рибництва), а також залучення інвестицій у створення потужностей із зберігання та переробки сільськогосподарської продукції, зокрема, зерна.

09:51 03.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь