Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Громадяни, що мають паспорти у вигляді книжечки, або ж у вигляді ID-картки мають абсолютно рівні права у день голосування

Громадяни, що мають паспорти у вигляді книжечки, або ж у вигляді ID-картки мають абсолютно рівні права у день голосування

Паспорт громадянина України – є основним документом для реалізації права голосу  у  виборах.  Відповідно до роз’яснень Центральної виборчої комісії України (Постанова ЦВК № 268 від 27 грудня 2018 року), виборець включений до списку виборців, має можливість реалізувати право голосу на виборах Президента України шляхом отримання виборчого бюлетеня за умови пред'явлення, зокрема, паспорта громадянина України. У громадянина України може бути паспорт у вигляді паспортної книжечки або у вигляді картки (ID-картки).    

08:24 25.03.2019

Встановлено розміри та порядок виплати щорічної разової грошової допомоги до 5 травня у 2019 році

Встановлено розміри та порядок виплати щорічної разової грошової допомоги до 5 травня у 2019 році

20 березня 2019 року Кабінет Міністрів прийняв постанову „Деякі питання виплати у 2019 році разової грошової допомоги, передбаченої законами України „Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” і „Про жертви нацистських переслідувань”. Ухваленим документом встановлюються розміри та порядок виплати щорічної разової грошової допомоги до 5 травня учасникам бойових дій, постраждалим учасникам Революції Гідності, особам з інвалідністю внаслідок війни, учасникам війни, особам, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, та особам, на яких поширюється чинність Закону України „Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”, а також жертвам нацистських переслідувань.

08:16 21.03.2019

Година Землі 2019 року

Година Землі 2019 року

У суботу, 30 березня 2019 року, о 20:30 люди по всьому світі вимкнуть світло на одну годину, Годину Землі, щоб показати необхідність об’єднаних дій для збереження природи нашої Планети. Година Землі була розпочата у 2007 році Всесвітнім фондом природи WWF в Австралії з метою привернути увагу до проблеми зміни клімату. У 2008 році ця успішна акція поширилася світом, у ній взяли участь більше 50 мільйонів людей у 35 країнах світу. Україна приєдналася до всесвітньої кампанії у 2009 році.

14:31 19.03.2019

Оголошення про засідання 31 чергової сесії Томашпільської селищної ради 8 скликання

Оголошення про засідання 31 чергової сесії Томашпільської селищної ради 8 скликання

Відповідно до розпорядження Томашпільського селищного голови №44 від 15.03.2019 року "Про скликання  31 чергової сесії селищної ради 8 скликання", частини 7 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», регламенту селищної ради,  27 березня 2019 року о 10.00 годині в кабінеті Томашпільського  селищного голови відбудеться   засідання 31 чергової сесії селищної ради 8 скликання.  

13:59 19.03.2019

Прохання до громадян, юридичних осіб, підприємців, які не уклали договір на вивезення побутових відходів

Прохання до громадян, юридичних осіб, підприємців, які не уклали договір на вивезення побутових відходів

Шановні мешканці! Адміністрація Томашпільського Комунального Підприємства інформує вас про те, що згідно з чинним законодавством України, а саме ч.2 ст.35-1 Закону України «Про відходи» власники, наймачі або користувачі, у тому числі орендарі джерел утворення побутових відходів, земельних ділянок укладають договори з юридичною особою, яка визначена виконавцем послуг на вивезення побутових відходів та здійснюють оплату таких послуг. Згідно розпорядження Томашпільського селищного голови №55 від 22.06.2016 яким було введено в дію Рішення конкурсної комісії від 15.06.2016 року виконавцем послуг з вивезення твердих побутових відходів на території смт Томашпіль визнано Томашпільське комунальне підприємство.

11:36 19.03.2019

Вшанували працівників житлово-комунального господарства

Вшанували працівників житлово-комунального господарства

Щорічно у третю неділю березня святкують своє професійне свято працівники житлово-комунального господарства України. Напередодні у селищному будинку культури відбулися урочистості із вшанування людей, які дбають про чистоту наших вулиць, стабільне водопостачання та надання інших комунальних послуг. А їх в комунальних підприємствах ОТГ трудиться 75 осіб.

12:03 18.03.2019

Оформлення електронного пенсійного посвідчення

Оформлення електронного пенсійного посвідчення

Усі пенсіонери, які отримують пенсійні виплати через АТ «Ощадбанк», мають можливість отримати електронне пенсійне посвідчення. Донедавна пенсійне посвідчення виконувало виключно функцію документу, який засвідчує факт призначення пенсії, тобто підтверджує статус пенсіонера. Запровадження електронного посвідчення значно розширює можливості його користувача. Насамперед, документ поєднує в собі одночасно функції звичного для нас пенсійного посвідчення та банківської платіжної картки, що забезпечує чимало переваг для його власника.

10:25 18.03.2019

Голова Держенергоефективності закликав українські сім’ї вже сьогодні звертатися за «теплими кредитами»

Голова Держенергоефективності закликав українські сім’ї вже сьогодні звертатися за «теплими кредитами»

У Прес-центрі Будинку Уряду Голова Держенергоефективності Сергій Савчук із керівництвом Ощадбанку, Укргазбанку та ПриватБанку оголосили про старт популярної та вигідної Урядової програми «теплих кредитів» у цьому році.

10:20 18.03.2019

Гідрометеорологічні умови на період з 15 по 19 березня

Гідрометеорологічні умови на період з 15 по 19 березня

Гідрометеорологічні умови на період з 15 по 19 березня Метеорологічна обстановка: На Вінниччині температурний режим близький норми.  Часом невеликі опади, місцями посилення вітру. 15 березня вдень:      Мінлива хмарність, без істотних опадів.                                            Вітер південний, 5-10 м/с.                                            Температура 6-11° тепла. 16-17 березня:              Мінлива хмарність,16.03 вночі місцями невеликі опади, вдень дощ,  17.03 без істотних опадів.              Вітер  16.03 північно-західний, 7-12 м/с, вдень пориви 15-20 м/с, 17.03 південно-західний, 5-10 м/с.  Температура вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 7-12° тепла.                                  

14:18 15.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь