Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Підприємці-початківці запрошуються до конкурсу стартапів

Підприємці-початківці запрошуються до конкурсу стартапів

Відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації від 17 квітня 2018 року №315 «Про  затвердження  Положення про організацію та проведення конкурсу бізнес-планів для підприємців-початківців (стартапи)»  та  в рамках реалізації  Стратегії  розвитку малого та середнього підприємництва Вінницької області на період до 2020 року у 2019 році продовжується фінансова підтримка стартапів за рахунок коштів обласного бюджету. Конкурс бізнес-планів для підприємців початківців (стартапів) дає можливість через прозорі процедури отримати бюджетний грант та розпочати власну справу громадянам, реалізувавши власну бізнес-ідею і розширити бізнес.

08:54 12.03.2019

Селищний голова Валерій Немировський провів нараду з керівниками організацій 

Селищний голова Валерій Немировський провів нараду з керівниками організацій 

Буревій, що сьогодні господарює в Україні, не оминув Томашпіль. Сильні пориви вітру повалили дерево по вул. Леонтовича, на щастя обійшлося без жертв.  Комунальники швидко зреагували і ліквідували наслідки вітровію. Під час традиційної  понеділкової наради Томашпільський селищний голова Валерій Немировський дав завдання комунальним службам ОТГ обстежити всі дерева, які можуть не витримати сили вітру і завдати шкоди майну та життю людей.  Керівники підрозділів селищної ради проінформували про плани та завдання на тиждень. Зокрема, завтра о 10 годині в публічній бібліотеці відбудеться районний конкурс читців «Томашпільщина читає Кобзаря».  Вихованці Будинку дитячої творчості готуються до обласних виставок та обласного фестивалю учнівської та вчительської творчості «Проліски надії», а працівники селищного будинку культури – до відзначення 85-річниці визволення Томашпільського району від нацистських загарбників та вшанування комунальників, які скоро святкуватимуть своє професійне свято. Обидва концертних заходи відбудуть 15 березня. Урочистості з нагоди визволення Томашпільщини розпочнуться о 10 годині покладанням квітів до Меморіалу Слави та продовжаться концертом у місцевому будинку культури. Там же о 15 годині будуть вшановувати працівників комунальних підприємств  

14:00 11.03.2019

Томашпільська ОТГ вшанувала Великого Кобзаря

Томашпільська ОТГ вшанувала Великого Кобзаря

Цьогоріч минає 205 років з дня народження Тараса Григоровича Шевченка. У переддень біля пам’ятника українському Генію, Мислителю, Пророку, що в центрі Томашполя,  зібралася громадськість, щоб вшанувати світлу пам'ять про Великого сина України. Дорослі та діти під звуки знаменитої  пісні «Реве та стогне Дніпр широкий» поклали квіти до погруддя Кобзаря.

16:49 07.03.2019

Нетребівка. «Єдине ціле – Жінка і Весна – Найдосконаліше творіння світу»

Нетребівка. «Єдине ціле – Жінка і Весна – Найдосконаліше творіння світу»

Міжнародний жіночий день – одне із свят, яке в Нетребівці відзначають з особливим розмахом. Цьогорічне святкування не стало винятком. Запальні мелодії духового оркестру Томашпільської  музичної школи скликали повну залу глядачів, на яких чекала цікава концертна програма та вітання від очільника ОТГ Валерія Немировського та в.о. старости Нетребівки Валентини Дубчик.  А концерт вдався на славу: віршовані привітання від вихованців дитячого садочка, пісні від учениць Богдани Мілінчук, Марини Мартинюк, Іванки Петриги, виступ вчительського та жіночого ансамблів. А ще виступ артистів із Томашполя – танцювального колективу «Подільські роси»,  зразкового духового оркестру,чоловічого тріо  Томашпільського селищного будинку культури. І кожна з присутніх дам отримала в дарунок квіти. 

12:35 07.03.2019

Горишківка. «Вклоніться матері! Кохану поцілуйте! Бо світ цей Божий жінка береже»

Горишківка. «Вклоніться матері! Кохану поцілуйте! Бо світ цей Божий жінка береже»

Свято весни, жіночності та любові зібрало громаду Горишківки у місцевому будинку культури. На адресу прекрасної половини людства линули вітання від голови Томашпільської ОТГ Валерія Немировського та в.о. старости с.Горишківка Василя Григорця. Порадували своїми виступами присутніх  тріо у складі Віктора Хабла, Олега Куліковського та Олександра Васильківського, учасники танцювального колективу «Подільські роси», практикантка Тульчинського училища культури Інна Воленюк. Шквал оплесків зірвали учні Томашпільської музичної школи – акордеоніст Богдан  Качинський, скрипалька Ольга Божок, дівоче тріо гітаристок та звичайно зразковий духовий оркестр . Всі присутні на святі жінки отримали в дарунок не лише гарний настрій, а й весняні квіти. 

17:03 06.03.2019

Томашпіль. «Кохана. Берегиня. Рятівниця. Ім’я її у вічності святиться…»

Томашпіль. «Кохана. Берегиня. Рятівниця. Ім’я її у вічності святиться…»

Таку милозвучну назву носила концертна програма, що була присвячена Міжнародному жіночому дню. П’ятого  березня зала селищного будинку культури  повнилася чарівними томашпільчаночками. Адже саме для них: люблячих, терплячих, ніжних і всерозуміючих звучали слова вітань від очільника Томашпільської ОТГ Валерія Немировського, його заступника Івана Німерчука, в.о старости Горишківка Василя Григорця. Чималій когорті жінок об’єднаної громади були вручені грамоти та грошові винагороди, а всім присутнім на святі жінкам – квіти. Гучними оплесками та стоячи присутні віншували матерів, сини яких віддали життя, захищаючи єдність країни. 

14:04 06.03.2019

Доступні ліки за електронним рецептом вже з квітня

Доступні ліки за електронним рецептом вже з квітня

Уряд запроваджує новий, більш зручний механізм отримання «доступних ліків» – за електронним рецептом. Вже з квітня лікарі будуть виписувати тільки е-рецепти на ліки, що включені до урядової програми «Доступні ліки». Е-рецепт дозволить пацієнтам отримувати потрібні їм ліки в будь-якій аптеці, що увійшла в програму, незалежно від того, в якому місті чи селищі був виписаний рецепт. Препарат, виписаний лікарем, наприклад, у Львові, можна буде без проблем отримати за е-рецептом в аптеці Києва чи Одеси.

13:58 06.03.2019

Керівництво КЗ"Муніципальна варта" закликає не купувати первоцвітів!

Керівництво КЗ"Муніципальна варта" закликає не купувати первоцвітів!

КЕРІВНИЦТВО КЗ "МУНІЦИПАЛЬНА ВАРТА" ЗАКЛИКАЄ НЕ КУПУВАТИ ПЕРВОЦВІТІВ! З настанням весни починається стихійна торгівля весняними квітами. Вже з 1 березня працівники КЗ «Муніципальна варта» разом з працівниками державної екологічної інспекції у Вінницькій області розпочали перевірки по вулицях та ринках міста для виявлення незаконного продажу ранніх червонокнижних рослин.

13:11 06.03.2019

Ракова. "Вітаймо жінку - матір і кохану, живу, чарівну, ніжну і святу..."

Ракова. "Вітаймо жінку - матір і кохану, живу, чарівну, ніжну і святу..."

Сьогодні звуки духового оркестру скликали раківську родину до місцевого будинку культури, де для найрідніших матусь та бабусь, для прекрасних жінок відбувся святковий концерт «І знову починається весна», присвячений Міжнародному жіночому дню. Чарівних раківчанок, юних і посивілих, привітали зі святом голова Томашпільської ОТГ Валерій Немировський та в.о. старости села Ракова Ніна Пацюк. І як годиться для цього весняного свята були квіти  (їх отримали всі присутні жінки в залі), а ще чудова концертна програма. Старанно підготували вокальні та танцювальні дарунки для найрідніших матусь та бабусь учні Раківської школи, дивували віртуозною грою на духових інструментах вихованці Томашпільської музичної школи, звучали пісні у виконанні  жіночого вокального ансамблю «Забава» та чоловічого тріо Томашпільського будинку культури. За підтримки депутата обласної ради, голови ГО «Життя та розвиток громад » Лариси Білозір та генерального директора ТОВ АК «Зелена долина» на свято завітала поетеса, композитор та виконавиця власних пісень Зоя Красуляк.  

13:55 05.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь