Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Про свято Останнього дзвоника, ліквідацію проривів водогону, підготовку до «Одвічної Русави»  і не тільки йшлося на нараді голови Томашпільської ОТГ

Дата: 20.05.2019 14:22
Кількість переглядів: 1477

Традиційна понеділкова нарада, яку провів голова Томашпільської ОТГ Валерій Немировський з керівниками установ селищної ради, розпочалася з приємного – із славним золотим ювілеєм присутні привітали директора селищного будинку культури Віктора Хабла. Також були представлені новопризначені керівники – директор КНП «Томашпільський ЦПМСД» Андрій Миколайович Щербатий та директор КП «Томашпільводоканал» Наталя Олександрівна Пшенична. 
 Стосовно зробленої минулого тижня роботи, керівник водоканалу повідомила, що лише останніми днями довелося ліквідовувати прориви водогону на Робітничо-Селянській та Черняховського, також проливні дощі затопили Тепличину… Добавила сильна гроза роботи і комунальникам, які розчищають містки та вулиці від нанесеного сміття та поламаного гілля. 
 Під час акції до дня боротьби з артеріальною гіпертензією, що проводилася в п’ятницю на центральній площі Томашполя, медиками селищної «первинки» було обстежено 150 осіб. 


Директор закладу дошкільної освіти «Сонечко» Олена Годна розповіла про співпрацю колективу з батьками, які спільно здійснили ремонт дитячих майданчиків, встановили нову гойдалку, пофарбували ігрові елементи. Також було висаджено дерева та кущі. Також завтрашні першокласники готуються до випускного, які  відбудуться в садочку 29 та 30 травня.
Завтра, 21 травня, о 13 годині у селищному будинку культури відбудеться звітний концерт Томашпільської музичної школи, а в середу 22 травня – за сприяння депутата Вінницької обласної ради Лариси Білозір о 16 годині тут усі бажаючі зможуть безкоштовно переглянути  цікаву виставу «Мина Мазайло», яку презентують студенти Тульчинського коледжу культури та мистецтв. Також бажаючі можуть придбати білети на концерт братів Яремчуків, який запланований на 10 червня і розпочнеться о 19 год. Вартість білетів 100-140 грн. Працівники ж селищного будинку культури спільно із колективом будинку дитячої творчості готуються до святкування Міжнародного дня захисту дітей, який пройде у п’ятницю 31 травня, а також   до участі у районному культурно-мистецькому фестивалі «Одвічна Русава», що відбудеться 6 червня у Пеньківці.
У школах району розпочався останній навчальний тиждень. Свято Останнього дзвоника в школах Томашпільської ОТГ за словами начальника селищного відділу освіти відбудеться 24 травня і розпочнуться о 9 годині. 21 та 23 травня на базі Тульчинських шкіл пройде зовнішнє незалежне оцінювання учнів 11 класу Томашпільської школи-гімназії.
У спортсменів дуже активний спортивний період: вони беруть участь  в численних обласних та Всеукраїнських змаганнях.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь