Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

По досягненню 14-річного віку кожен громадянин України зобов`язаний отримати паспорт громадянина України

По досягненню 14-річного віку кожен громадянин України зобов`язаний отримати паспорт громадянина України

Згідно нового законодавства по досягненню 14-річного віку кожен громадянин України зобов`язаний отримати паспорт громадянина України. Паспорт виготовляється у формі картки, що містить безконтактний електронний носій. Для цього необхідно протягом одного місяця особі, яка досягла 14-річного віку, звернутися особисто до міграційної служби з відповідними документами.

11:42 20.09.2019

РЕЄСТАЦІЯ МОЛОЛІТНІХ ДІТЕЙ Є ОБОВЯЗКОВОЮ!

РЕЄСТАЦІЯ МОЛОЛІТНІХ ДІТЕЙ Є ОБОВЯЗКОВОЮ!

Діти є повноправними громадянами України і законом прописані їхні права. Одне з них - це обов’язкова прописка і оформлення документів. Щоб мати можливість отримувати соціальні виплати на малюка, а також щоб він міг в подальшому скористатися безкоштовною медициною, відвідувати дитсадок, необхідно оформити документи, які б підтверджували той факт, що дитина народилася і живе в певному місці. Для цього варто потурбуватися про реєстрацію і прописку дитини.

11:39 20.09.2019

До уваги всіх пільговиків селища Томашпіль

До уваги всіх пільговиків селища Томашпіль

До уваги всіх пільговиків селища Томашпіль (діти війни, багатодітні родини, ветерани військової служби, «чорнобильці», міліціонери, особи з інвалідністю в наслідок війни, учасники бойових дій, учасники війни, члени сімей загиблих, пенсіонери освітяни та медики)! Просимо негайно до 1 жовтня подати до відділу пільг Управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації  або до Томашпільської  селищної ради документи (копія паспорта та ідентифікаційного коду, посвідчення пільговика, а також вказати контактний номер телефону) для нарахування пільг на зимовий період. Нарахування пільг розпочнеться з 15 жовтня 2019 року.

14:20 19.09.2019

МІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ КОНСУЛЬТУЄ В РАМКАХ ПРОЄКТУ «Я МАЮ ПРАВО!»: як отримати статус особи з інвалідністю військовослужбовцю, який отримав поранення під час участі в АТО?

МІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ КОНСУЛЬТУЄ В РАМКАХ ПРОЄКТУ «Я МАЮ ПРАВО!»: як отримати статус особи з інвалідністю військовослужбовцю, який отримав поранення під час участі в АТО?

Статус особи з інвалідністю внаслідок війни надається особам, які отримали інвалідність внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, одержаних під час безпосередньої участі в АТО, здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх проведення, перебуваючи безпосередньо в районах та у період зазначених заходів або в районах проведення АТО у період її проведення.

16:32 18.09.2019

Про скликання  36 чергової сесії селищної ради 8 скликання

Про скликання  36 чергової сесії селищної ради 8 скликання

Відповідно до розпорядження Томашпільського селищного голови №166 від 16.09.2019 року "Про скликання  36 чергової сесії селищної ради 8 скликання", частини 7 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», регламенту селищної ради,  27 вересня 2019 року о 10-00 годині в селищному будинку культури Томашпільської селищної ради відбудеться   засідання 36 чергової сесії  селищної ради 8 скликання.  

10:11 17.09.2019

“Е-пенсія”– призначення пенсії в “один дотик”

“Е-пенсія”– призначення пенсії в “один дотик”

Пенсійний фонд України запровадив принципово нову модель звернення через вебпортал за призначенням пенсії за принципом “одне відвідування”. Сервіс призначення пенсії в “один дотик” є однією зі складових частин системи надання послуг у сфері пенсійного забезпечення в електронній формі (“Е-ПЕНСІЯ”). Цей проект реалізується Пенсійним фондом України і включає заходи з переведення в електронну форму надання послуг та організації обміну даними з державними реєстрами для зменшення паперового документообігу при наданні послуг. Така форма відносин передбачає подання документів для призначення пенсії виключно в електронному вигляді зі зверненням до сервісного центру тільки за отриманням пенсійного посвідчення.

09:08 17.09.2019

Понеділкова нарада голови Томашпільської ОТГ

Понеділкова нарада голови Томашпільської ОТГ

Вже стали традиційними наради голови Томашпільської ОТГ Валерія Немировського з керівниками підвідомчих установ селищної ради. От і сьогодні комунальники, медики, освітяни звітували про роботу, зроблену минулого тижня, та окреслювали плани на тиждень прийдешній. Першочерговими стали завдання з підготовки закладів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період. Робота в цьому напрямку активно триває. Також працівники водоканалу здійснюють перевірку лічильників та виявляють боржників, комунальники грейдерують та «насипають» дороги в Горишківці, Калинці. Найближчими днями (18-19вересня) вихованці Будинку дитячої творчості – фольклорно-етнографічний ансамбль «Вербиченька» та Іринка Кривов’яз братимуть участь у Всеукраїнському фестивалі сучасної пісні та популярної музики «Червона рута», а юні хокеїсти уже завтра вирушають на Чемпіонат України з хокею на траві.

14:20 16.09.2019

Вшанували рятувальників

Вшанували рятувальників

17 вересня вся Україна віддає шану людям, які стоять на сторожі життя та безпеки інших. У День рятівника своє професійне свято відзначають люди кількох професій - аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, спеціальних підрозділів. Це день ми вшановуємо співвітчизників, які зробили вагомий внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру. Вітаючи томашпільских рятувальників, голова Томашпільської ОТГ Валерій Немировський зазначив: "Люди, які вибирають професію рятівника, відзначаються особливими рисами характеру: самовідданістю, мужністю, сміливістю, силою волі та дисциплінованістю. Ви рятуєте чужі життя та здоров'я, при цьому забуваєте про себе. Ваша робота - це справжня місія. Бути рятівником - це покликання!" Грамотами з врученням грошової винагороди з нагоди професійного були нагороджені капітан служби цивільного захисту, заступник начальника ДПРЧ-28 Олександр Цуркан, лейтенант служби ЦЗ, інспектор Томашпільського РС Дмитро Якубовський, рядові служби, радіотелефоністки Леся Цюпака та Мирослава Стрілець. 

11:09 16.09.2019

Старт Всеукраїнського тижня з протидії булінгу!

Старт Всеукраїнського тижня з протидії булінгу!

З метою формування нульової толерантності до явища булінгу у суспільстві, Міністерство юстиції ініціювало проведення Всеукраїнського тижня з протидії булінгу, що стартував уже сьогодні! Протягом тижня у закладах загальної середньої, професійно-технічної освіти, спортивних секціях та інтернатах проводитимуться уроки, лекції, квести, правові інформування, круглі столи, семінари та інших правопросвітницькі заходи превентивного характеру для батьків, дітей, керівників навчальних закладів та соціальних педагогів про поняття булінгу, його ознаки та види, відповідальність за вчинення булінгу та можливі механізми реагування на випадки булінгу і захист постраждалих осіб  

09:17 16.09.2019

Набирають чинності зміни до Порядку призначення житлових субсидій

Набирають чинності зміни до Порядку призначення житлових субсидій

З 1 жовтня 2019р. набирає чинності постанова Кабінету Міністрів України № 807  від 14.08.2019р. «Зміни, що вносяться до постанов Кабінету Міністрів України». Кабінет Міністрів України вніс зміни до Порядку призначення житлових субсидій.  Критерії для нарахування субсидій залишилися колишніми. А ось в порядку виплат монетизованих субсидій відбудутся деякі зміни. По-перше, тепер отримати грошовий переказ (субсидію) можна не тільки в “Ощадбанку”, а в одному з уповноважених банків.          По-друге, відповідно до нового порядку, невикористані гроші на рахунках субсидіантів можуть лежати довше. Раніше було визначено, що одержувач субсидії повинен звернутися за грошовим переказом протягом місяця, інакше його повернуть на рахунок Мінсоцполітики. Тепер цю норму вилучили. Але уточнили, що залишки коштів, які були на рахунках, відкритих спеціально для отримання субсидій, станом на 1 червня, можуть там лежати до 20 грудня. Якщо ж протягом цього часу люди не звернуться за ними, протягом двох робочих днів вся невикористана сума буде повернута на рахунок Мінсоцполітики.

08:14 16.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь