Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

«Мої роки – моє багатство»

Дата: 01.10.2019 16:31
Кількість переглядів: 1152

Свято із такою милозвучною назвою зібрало сьогодні товариство у селищному будинку  культури аби вшанувати людей, чиї скроні посріблила сивина, які мають великий багаж досвіду та мудрості. Вітаючи присутніх із Міжнародним днем людей похилого віку та Днем ветерана, заступник голови Томашпільської селищної ради Іван Німерчук подякував людям, руками яких будувалися села та містечка, які визволяли землю від ворога, виховували дітей та лікували земляків, та були гарним прикладом для наслідування молоді.

Під час святкового дійства можна було побачити світлини та почути цікаві розповіді про томашпільчан, що хоч і вийшли на заслужений відпочинок, але внесли великий вклад у розвиток підприємств та організацій, в яких у свій час працювали. Це - колишній директор музичної школи  Юрій Васильович Вигодянський, вчителі Володимир Кирилович Линько, Петро Михайлович Іллюк, Тетяна Василівна Скаженюк, працівник газового господарства Михайло Павлович Каплун, медики Галина Іванівна Подпонаровська та Олена Лаврентіївна Недомовна, працівник Будинку дитячої творчості Олена Іванівна Штифурко. Також в цей день линули розповіді про технічних працівників школи Галину Григорівну Магаляс та Галину Андріївну Палагнюк, працівників комбінату комунальних підприємств Марію Яківну Гребенюк та Марію Семенівну Зуєву, контролера водоканалу Галину Василівну Цимбалюк, соціального працівника Територіального центру соціального обслуговування Ніну Михайлівну Непорочну… Линули щирі вітання на адресу бібліотекарів Віри Миколаївни Грушевич та Галини Петрівни Чорної, тренера Івана Івановича Спринчака,працівників Пенсійного фонду Катерини Володимирівни Цонкової та Галини Михайлівни Бучовської, а також працівників міліції Анатолія Ілліча Бендовського, Володимира Семеновича Цимбала, Ольги Петрівни Березовської, Сергія Петровича Василенка. Гарний святковий настрій дарували присутнім вихованці дитячого садочка «Сонечко», танцювальні колективи «Імпульс» та «Шарм» Будинку дитячої творчості, музиканти Володимир Віцьков, Тетяна Бойко, Олег Кушнір, Богдан Качинський, а також вокалісти Ірина Кривов’яз, Олег Стебельський, Аліна Слободянюк, Олександр Васильківський. 
По завершенні свята на людей поважного віку чекав святковий фуршет, організований селищною радою.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь