Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

«Ангели пам’яті» нам нагадають…

«Ангели пам’яті» нам нагадають…

20 лютого згідно з Указом Президента України від 11 лютого 2015 року "Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні" по всій країні проходили заходи з вшанування героїв Небесної Сотні та загиблих в АТО, які в боротьбі за свободу та вільний вибір України віддали найцінніше - власне життя, назавжди змінивши хід історії нашої держави. 

12:13 21.02.2020

Запитання-відповіді по Інформаційній кампанії  «Новий тариф та окремий рахунок за розподіл газу»

Запитання-відповіді по Інформаційній кампанії «Новий тариф та окремий рахунок за розподіл газу»

Плата за розподіл газу в новому році буде здійснюватись за окремим рахунком З січня 2020 року рішенням НКРЕПК з рахунків за газ вилучена плата за доставку газу. Саме тому вже за січень всі споживачі газу отримають окремі рахунки: один за газ, другий – за його доставку (розподіл).

09:33 21.02.2020

Селищна рада запрошує:

Селищна рада запрошує:

Томашпільська селищна рада запрошує жителів Томашпільської ОТГ взяти участь в урочистостях, присвячених Дню героїв Небесної сотні та загиблим в АТО, біля пам’ятного знака «Борцям за свободу та незалежність України», що відбудеться 20 лютого 2020 року о 15 год. на центральній площі селища.

16:34 19.02.2020

Працював мамограф

Працював мамограф

Протягом 18-19 лютого 2020 року на центральній площі селища Томашпіль здійснював обстеження жінок виїзний мамограф Вінницького обласного онкологічного центру. Понад 60 жінок протягом 2-х днів пройшли безкоштовне обстеження молочних залоз.

15:34 19.02.2020

Герої не вмирають...

Герої не вмирають...

За  останні роки ми вкотре переконуємося, що історія України пишеться не чорнилом, а кров’ю. Хто з нас міг би подумати, що, вшановуючи пам’ять героїв  різних історичних епох: Героїв  Крут, Голодомору  32-33  рр., Бабиного  Яру,  ми  станемо свідками, учасниками, жертвами схожих подій сьогодні.

09:23 19.02.2020

Свято закоханих

Свято закоханих

День закоханих – свято, сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей та яскравих емоцій. Цього дня чудовий вечір відпочинку подарували всім гостям школи старшокласники Томашпільської ЗОШ І-ІІІ ступенів, гімназії. Дійсно, все відповідало тематиці свята: атмосфера в залі та святково-прикрашена сцена вже задавала піднесений настрій. 

16:41 17.02.2020

15-го лютого 2020 року вшанували учасників бойових дій на території інших держав

15-го лютого 2020 року вшанували учасників бойових дій на території інших держав

Не одним сивим пасмом закосичена дата 15-го лютого – день, коли в далекому 1989 році закінчилася для народів колишнього Радянського Союзу десятирічна кривава трагічна війна в Афганістані. Цього року минув 31 рік з дня виведення обмеженого контингенту радянських військ з Афганістану. 

15:14 17.02.2020

Відбулася 42 позачергова сесія Томашпільської селищної ради 8 скликання

Відбулася 42 позачергова сесія Томашпільської селищної ради 8 скликання

42 позачергова сесія 8 скликання Томашпільської селищної ради відбулася цього тижня під головуванням секретаря ради Валентини Залюбівської. До початку розгляду питань порядку денного з роз'ясненнями щодо питання, яке останнім часом сколихнуло всіх споживачів щодо плати за доставку газу, виступили фахівці АТ «Вінницягаз».

10:50 17.02.2020

«Ефективна співпраця – запорука успіху: спільні кроки до вирішення проблем територіальних громад».

«Ефективна співпраця – запорука успіху: спільні кроки до вирішення проблем територіальних громад».

Нещодавно стартував XVІІ обласний конкурс проєктів розвитку територіальних громад. Спільно з Міжфракційним  депутатським об’єднанням Верховної Ради України «Спроможні громади - успішна Україна!», громадською організацією «Життя та розвиток громад» і народним депутатом України Ларисою Білозір з метою надання допомоги з якісної підготовки проєктів на конкурс 12 лютого 2020 року в Томашполі відбувся щорічний V Регіональний форум  «Кроки до розвитку громад». 

16:12 13.02.2020

Селищний голова завітав до рятувальників

Селищний голова завітав до рятувальників

З маленьких приємностей розпочався нещодавно робочий день особового складу ДПРЧ -28 смт. Томашпіль 2-ДПРЗ ГУДСНС України. До працівників служби завітав селищний голова Валерій Немировський та вручив нові куртки, необхідні особовому складу для несення служби в холодну пору року. За словами селищного голови, на команду рятувальників покладені надзвичайно важливі завдання: забезпечення та підтримання пожежної безпеки, запобігання виникненню та гасіння пожеж, визначення порядку дій та надання допомоги населенню в ході надзвичайних ситуацій. 

09:46 13.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь