Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

До уваги жителів селища:

До уваги жителів селища:

17 лютого 2020 року з 9.00 до 16.45 год. у зв’язку з плановими роботами буде відімкнене електропостачання в смт. Томашпіль по вулицях: Лесі Українки, Солов’їна, Вишнева, Томашпільська, 40-річчя Перемоги, Космонавтів, Ігоря Гаврилюка (біля лікарні), Лермонтова та пров. Щасливий. 

13:22 11.02.2020

Про скликання 42 позачергової сесії селищної ради

Про скликання 42 позачергової сесії селищної ради

Відповідно до розпорядження Томашпільського селищного голови № 26 від 03.02.2020 року "Про скликання  42 позачергової сесії селищної ради 8 скликання", частини 7 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», регламенту селищної ради, 13 лютого 2020 року о 10-00 годині в селищному будинку культури Томашпільської селищної ради відбудеться   засідання 42 позачергової сесії селищної ради 8 скликання. 

10:28 11.02.2020

Пісенно-поетичні роздуми Василя Кізки

Пісенно-поетичні роздуми Василя Кізки

Сьогодні у читальному залі Публічної бібліотеки Томашпільської селищної ради відбулася презентація пісенно-поетичної збірки заслуженого журналіста України, автора кількох прозових художньо-публіцистичних книг, активного волонтера з перших днів російсько-української війни, нашого земляка (родом з с. Велика Русава) Василя Кізки під назвою «Сокровенне» (пісенно-поетичні роздуми власкора).

16:02 06.02.2020

Увага! 5-6 лютого на Вінниччині очікується ускладнення погодних умов. Рівень загрози – жовтий

Увага! 5-6 лютого на Вінниччині очікується ускладнення погодних умов. Рівень загрози – жовтий

За  інформацією Вінницького обласного центру з гідрометеорології 5-6 лютого очікується ускладнення погодних умов: 5 лютого помірний мокрий сніг, місцями значний мокрий сніг, налипання мокрого снігу; 6 лютого сніг, утворення снігового покриву 10-15 см, пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини, на дорогах ожеледиця. Існує висока ймовірність порушення та припинення руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць (І рівень загрози, жовтий), ускладнення роботи підприємств енергетики та комунального господарства.

10:41 05.02.2020

Долучись до важливої справи – стань донором!

Долучись до важливої справи – стань донором!

Відповідно до плану заходів Стратегії розвитку системи крові Вінницького регіону, затвердженого наказом ДОЗ ВОДА від 16 травня 2019 р. № 926 «Про впровадження національної стратегії розвитку системи крові на період до 2022 року у Вінницькій області», для заповнення лікарняного банку крові КНП «Вінницького обласного центру служби крові Вінницької обласної ради», в якому закуповує препарати крові та її компонентів КНП «Томашпільська ЦРЛ» для забезпечення потреби крові для пацієнтів нашого району на 2020 рік у Томашпільському районі працюватиме виїзна бригада центру.

10:06 05.02.2020

Відбулася 41 позачергова сесія Томашпільської селищної ради 8 скликання

Відбулася 41 позачергова сесія Томашпільської селищної ради 8 скликання

Сьогодні в селищному будинку культури відбулася 41 позачергова сесія селищної ради 8 скликання. Перед початком сесії селищний голова Валерій Немировський та директор дитячого садочка «Сонечко» Олена Годна разом з маленькими вихованцями висловили щиру подяку Анатолію Маркітану - депутату селищної ради, який ніколи не залишається осторонь потреб дошкільного закладу та завжди надає садочку різноманітну допомогу. Наявність кворуму, необхідного для голосування, дозволила селищному голові Валерію Немировському розпочати сесію.

14:12 04.02.2020

Безкоштовна гаряча лінія для постраждалих від збройної агресії Російської Федерації та тимчасової окупації    окремих територій держави.

Безкоштовна гаряча лінія для постраждалих від збройної агресії Російської Федерації та тимчасової окупації    окремих територій держави.

З метою покращення інформування осіб, постраждалих від збройної агресії Російської Федерації та тимчасової окупації окремих територій держави, в тому числі внутрішньо переміщених осіб та цивільного населення, яке проживає на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей та Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, щодо широкого кола питань стосовно реалізації та захисту прав, свобод та інтересів громадян  Громадська організація  «Донбас СОС» надає консультаційні послуги інформаційного та правового характеру.   Зокрема телефонні консультації надаються з питань соціального та пенсійного забезпечення, перетину лінії розмежування, доступу до освітніх, медичних та житлових програм, а також програм працевлаштування тощо. Номер безкоштовної «гарячої лінії» 0-800-309-110. 

09:37 04.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь