Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Найвища нагорода юних танцюристів

Найвища нагорода юних танцюристів

 Нещодавно вихованці Будинку дитячої творчості взяли участь у Всеукраїнському багатожанровому фестивалі- конкурсі "ЗІРКОВИЙ СЕРПАНТИН" у м. Вінниці. Нашій радості немає меж, адже наш колектив- ансамбль танцю  "ШАРМ" ( керівник Мирослава Олійник)  здобув дві найвищі нагороди з хореографії: - Гран- Прі за танець "Невгамовні пінгвінята" ( естрадна хореографія); - Гран- Прі за танець "Ангели" ( сучасна хореографія) . Маємо також два перших місця, які здобули наші солістки ансамблю : - Марійка Олійник із танцем "Боротьба внутрішнього Я" - Іринка Слободянюк із танцем "Мої страхи".

15:34 17.12.2019

Про скликання 40 чергової сесії селищної ради 8 скликання

Про скликання 40 чергової сесії селищної ради 8 скликання

Відповідно до розпорядження Томашпільського селищного голови №240 від 10.12.2019 року "Про скликання 40 чергової сесії селищної ради 8 скликання", частини 7 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», регламенту селищної ради,  24 грудня 2019 року о 10. 00 годині в селищному будинку культури Томашпільської селищної ради відбудеться   засідання 40 чергової сесії  селищної ради 8 скликання.  

15:46 16.12.2019

Новорічні гостинці для захистників

Новорічні гостинці для захистників

З метою підтримки військовослужбовців військових частин, які беруть участь в операції об’єднаних сил із забезпечення національної безпеки та оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях та у зв’язку з наближенням різдвяних та новорічних свят Томашпільська селищна ОТГ звернулася до небайдужих з проханням долучитися до збору гуманітарної допомоги (цукру, яблук, цукерків,печива та інших солодощів, мінеральної та солодкої води). На заклик відгукнулися селищна рада, Раківська, Яланецька, Томашпільська, Нетребівська, Вилянська школи, Томашпільський селищний центр первинної медико-санітарної допомоги, Томашпільський дитячий садочок «Сонечко», Горишківський, Жолоб’янський, Пилипи-Борівський, Вилянський, Рожнатівський, Пеньківський, Кислицький, Нетребівський  старостати, КП «Томашпільський водоканал», селищна дитячо-юнацька спортивна школа, бібліотека, будинок культури та музична школа. Зібрані подарунки напередодні свят вирушать на передову, аби подарувати святковий настрій та домашній затишок нашим захистникам. 

15:48 13.12.2019

Вихідні у грудні: коли будемо відпочивати, а коли відпрацьовувати?

Вихідні у грудні: коли будемо відпочивати, а коли відпрацьовувати?

 Нагадаємо, що у 2017 році 25 грудня (Різдво за Григоріанським календарем) визнано офіційним святковим днем в Україні. Тож з цього часу у грудні маємо додатковий вихідний день. Цього року - це середа.  Водночас у грудні будемо мати дві робочі суботи  - 21 і 28 грудня. Звісно, якщо ваш роботодавець дослухається рекомендацій Кабміну (розпорядження від 10.01.2019 р. № 7-р) та перенесе робочі дні: •    з понеділка 30 грудня на суботу 21 грудня; •    з вівторка 31 грудня на суботу 28 грудня. У такому випадку в період новорічних свят будемо мати чотири вихідні - з 29 грудня по 1 січня.  

08:27 12.12.2019

Щоб ялинка не стала причиною пожежі

Щоб ялинка не стала причиною пожежі

Незабаром Новорічні та Різдвяні свята, що принесуть до кожного будинку радість і надію, зміни на краще в житті. Але на жаль буває й так, що найменша необережність , порушення правил пожежної безпеки можуть перетворити новорічне свято на велику біду. Щоб наслідки від пожежі нікому не затьмарили свята, необхідно дотримуватися певних вимог пожежної безпеки. Такі вимоги є і до новорічних ялинок, ялинкових прикрас та інших виробів, які використовуються під час святкування Нового Року і Різдва.

15:22 11.12.2019

Ансамбль «ШАРМ» виборов звання «зразковий»

Ансамбль «ШАРМ» виборов звання «зразковий»

До такого мистецького визнання танцювальний колектив «ШАРМ», що діє при будинку дитячої творчості, йшов не один рік. Вихованці Мирослави Олійник виборювали нагороди різного рівня на Міжнародних, Всеукраїнських та обласних фестивалях. Жодне свято в Томашполі не обходиться без виступів талановитих танцюристів.

11:01 11.12.2019

Про використання субвенції на розвиток інфраструктури ОТГ

Про використання субвенції на розвиток інфраструктури ОТГ

Законом України "Про Державний бюджет України на 2019 рік" було передбачено субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об`єднаних територіальних громад в обсязі 2,1 млрд. грн. Саме з них наша ОТГ отримала 1190,6 тис.грн., які направила на проект "Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Центральна в с.Горишківка Томашпільського району Вінницької області (коригування 2)". Відтак було відремонтовано 2330 метрів квадратних дорожнього покриття загальною вартістю майже 1500 тис.грн.

15:29 10.12.2019

Відбулася 39 позачергова сесія селищної ради 8 скликання

Відбулася 39 позачергова сесія селищної ради 8 скликання

Позачергова 39 сесія селищної ради 8 скликання зібрала народних обранців 10 грудня в селищному будинку культури. На розгляд депутатів винесено 40 питань порядку денного. Одноголосно внесли зміни до бюджетів Жолоб’янської, Кислицької, Пилипи-Борівської, Рожнятівської, Антонівської, Паланської сільських рад. Надано також дозвіл на виготовлення проектно-кошторисної документації з реконструкції селищного стадіону та капітального ремонту Томашпільської амбулаторії загальної практики сімейної медицини. Сесією затверджено фінансовий план КНП «Томашпільський центр ПМСД» на 2020 рік, План діяльності Томашпільської селищної ради з підготовки проектів регуляторних актів та Перспективний план роботи Томашпільської ради на 2020 рік. Також депутати внесли зміни до рішення 1 сесії селищної ради 8 скликання №14 «Про затвердження структури апарату селищної ради» (стосується працівників старостатів, що приєдналися до Томашпільської ОТГ), а також до бюджету селищної об’єднаної громади на 2019 рік.

13:44 10.12.2019

Про скликання позачергової 39 сесії селищної ради 8 скликання

Про скликання позачергової 39 сесії селищної ради 8 скликання

Відповідно до розпорядження Томашпільського селищного голови №234 від 04.12.2019 року "Про скликання позачергової 39 сесії селищної ради 8 скликання", частини 7 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», регламенту селищної ради,  10 грудня 2019 року о 09-00 годині в селищному будинку культури Томашпільської селищної ради відбудеться   засідання позачергової 39 сесії  селищної ради 8 скликання.    

13:34 05.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь