Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Вітали з професійним святом

Вітали з професійним святом

Сьогодні селищний голова Валерій Немировський з нагоди професійного свята привітав особовий склад ДПРЧ-28 смт. Томашпіль 2-ДПРЗ ГУДСНС України та вручив Максиму Зіньову начальнику частини грамоту і грошову винагороду, якою відзначено рятувальну команду за високі показники в роботі, мужність, відповідальність у збереженні та захисті людського життя, державного й громадського майна.

11:08 17.09.2020

17 вересня –  День рятівника в Україні

17 вересня –  День рятівника в Україні

Згідно з Указом Президента України з 2008 року в нашій державі відзначається День рятувальники. Вітаємо працівників пожежної охорони, аварійно-рятувальних служб та інших спеціальних формувань, а також громадян, які зробили свій внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров'я людей.

08:16 17.09.2020

Обстежили умови проживання дітей 

Обстежили умови проживання дітей 

 Поняття «складні  життєві обставини» досить широке. Зазвичай до сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах відносяться сім`ї, які повністю або частково втратили свої виховні можливості через ті чи інші причини. У результаті цього в таких сім`ях об’єктивно чи суб’єктивно складаються несприятливі умови для виховання дітей.

15:28 16.09.2020

Пасічники можуть отримати дотацію: скільки саме та за яких умов?

Пасічники можуть отримати дотацію: скільки саме та за яких умов?

25 травня набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 20.05.2020 № 395, якою внесені зміни до постанови КМУ від 07.02.2020 № 107. Відповідно до пункту 7 Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції надається дотація за бджолосім’ї на безповоротній основі фізичним особам та суб’єктам господарювання, які є власниками бджолосімей, за наявні в поточному році від 10 до 300 бджолосімей у розмірі 200 гривень за бджолосім’ю. У разі наявності більше ніж 300 бджолосімей максимальний розмір дотації ставить 60 000 гривень одному отримувачу.

15:18 16.09.2020

Долучайтесь до акції «Дай річці простір"

Долучайтесь до акції «Дай річці простір"

Відповідно до Указу Президента України № 286/2019 від 18 травня 2019 року «Про Стратегію національно-патріотичного виховання», Наказу Міністерства молоді та спорту № 808 від 03.03.2016 р. «Про затвердження реалізації програм проектів та проведення заходів державної політики у молодіжній сфері та сфері національно-патріотичного виховання» (зі змінами), Статуту комунального закладу «ВОМЦ «КВАДРАТ», Наказу № 6 від 02.01.2020 р. про затвердження річного календарного плану заходів реалізує захід – екологічну акцію «Дай річці простір», та у співпраці з Ямпільською районною державною, громадською організацією «Туристична Ямпільщина» та за підтримки Вінницької обласної організації Товариства Червоного Хреста України, що відбудеться 18-20 вересня до Всесвітнього дня прибирання.

15:01 16.09.2020

Звернення Правління АМУ до Президента України. Посилання на відкритий лист:

Звернення Правління АМУ до Президента України. Посилання на відкритий лист:

27 серпня 2020 року відбулось чергове засідання Правління   Асоціації міст України, на якому було прийнято Звернення до Президента України Володимира Зеленського з ініціативою про зустріч для обговорення питання захисту конституційних прав громад.

16:26 14.09.2020

Цього року 12 вересня в Україні відзначається День фізичної культури та спорту

Цього року 12 вересня в Україні відзначається День фізичної культури та спорту

Міцними спортивними традиціями не лише на своїй малій батьківщини, а й за її межами славляться спортсмени та спортивні команди Томашпільської ОТГ. Кваліфіковані та професійні тренери прищепили любов до спорту багатьом вихованцям спортивної школи.

07:36 12.09.2020

Відбулися урочистості з нагоди 404-ї річниці  Дня Томашполя та 4-ї річниці Томашпільської об’єднаної територіальної громади. 

Відбулися урочистості з нагоди 404-ї річниці  Дня Томашполя та 4-ї річниці Томашпільської об’єднаної територіальної громади. 

Цього року святкове дійство з нагоди 404-ї річниці  Дня Томашполя та 4-ї річниці Томашпільської об’єднаної територіальної громади, відбулося на центральній площі селища.Було воно нечисленним із врахуванням вимог карантину. Розпочалося святкування із внесення прапора Томашполя, право надано учасникам антитерористичної операції. Підняли його на флагшток  Володимир Спринчак і Руслан Навроцький.

21:09 11.09.2020

Шановні громадяни нашого селища та об’єднаної територіальної громади!

Шановні громадяни нашого селища та об’єднаної територіальної громади!

За традицією, що склалася нещодавно, у другу суботу вересня ми відзначаємо День селища та Томашпільської об’єднаної територіальної громади. Цьогоріч ми святкуємо 404 річницю першої згадки про наше селище та чотири роки з дня народження нашої громади. Цей день, нагадує нам про нашу маленьку Батьківщину, в якій хтось народився або ж сюди приїхав та залишився тут жити. День селища – це свято, яке єднає всіх, пов’язуючи минуле, сьогодення та майбуття.

13:34 11.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь