Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Річниці  завершення Другої світової війни присвячено

Річниці  завершення Другої світової війни присвячено

2 вересня минає 75 років, як закінчилась наймасштабніша і найкривавіша в історії людства, Друга світова війна.  У  глобальному збройному конфлікті, що розпочався 1 вересня 1939 року, взяли участь понад 60 країн. Великі держави  утворили два протилежні військові табори: блок країн Осі  (Німеччина, Італія, Японія) та антигітлерівську коаліцію («союзники»). Безпосередню участь у бойових діях брали понад 100 мільйонів осіб.

16:20 02.09.2020

Вшанувати пам'ять, полеглих українських військових в боротьбі за незалежність і територіальну цілісність України

Вшанувати пам'ять, полеглих українських військових в боротьбі за незалежність і територіальну цілісність України

Із дня виходу українських військ з Іловайська минає 6 років. Те, що називали «зеленим коридором», всупереч домовленостям із російським Генштабом, перетворилося на «дорогу смерті», на якій розстріляли українських військових і добровольців. У боях, що відбулися з  7 по 31 серпня 2014 року полягло 368 українських бійців, 18 з яких вважають зниклими безвісти. 

16:44 29.08.2020

Відбулася 48  сесія Томашпільської селищної ради 8 скликання

Відбулася 48  сесія Томашпільської селищної ради 8 скликання

28 червня 2020 року в селищному будинку культури відбулася 48 позачергова сесія Томашпільської селищної ради 8 скликання, в якій взяли участь 21 депутат із 38 та запрошені в.о. старост сіл ОТГ. Для участі в сесії зареєструвалися прихожани римо-католицької парафії Пресвятої Діви Марії з гори Кармель, а також власники та представники власників земельних паїв, які орендує депутат селищної ради Присяжний В.М.

18:47 28.08.2020

ВІЗИТ ЛАРИСИ БІЛОЗІР

ВІЗИТ ЛАРИСИ БІЛОЗІР

З робочим візитом до Томашпільської ОТГ завітала народна депутатка України, відповідальна й активна народна обраниця Лариса Білозір.

16:50 28.08.2020

«Не для себе чи когось, а для – всіх!»

«Не для себе чи когось, а для – всіх!»

Саме з такими думками ініціювали прибирання та розчищення місцевості біля Задньої криниці та  двох містків жителі вулиці Івана Франка в Томашполі. Сміття, що накопичувалось певний час забруднювало всю територію та потрапляло туди, де напувають худобу. Тому днями за ініціативи  Валентини Полякової, небайдужі Геннадій, Віктор та Зінаїда Слободянюки, Валентина Новицька, Віталій Барашенко і Зінаїда Щербакова зібралися навести лад.

19:06 27.08.2020

Проблема вирішується, але не одразу

Проблема вирішується, але не одразу

Вже не на одних загальних зборах громадян питання необхідності розчистки Вилянського ставу від мулових наносів, було номером один у порядку денному. Останнє десятиліття ця проблема турбувала вилян все більше й більше. Адже захаращеність прибережної зони рослинністю та замуленість водойми прирекла село на втрату незамінного місця для риболовлі, купання чи просто зони відпочинку. А ще стан водойми значно впливав на те, що у сільських криницях стала пропадати вода.

18:50 27.08.2020

Про скликання 48  сесії селищної ради 8 скликання

Про скликання 48 сесії селищної ради 8 скликання

Відповідно до розпорядження Томашпільського селищного голови № 210 від 25.08.2020 року "Про скликання  48 сесії селищної ради 8 скликання", частини 7 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», регламенту селищної ради, 28 серпня 2020 року о 10-00 годині в селищному будинку культури Томашпільської селищної ради відбудеться засідання 48  сесії селищної ради 8 скликання. 

18:21 27.08.2020

План роботи у новому навчальному році обговорювали освітяни Томашпільської ОТГ на щорічній колегії

План роботи у новому навчальному році обговорювали освітяни Томашпільської ОТГ на щорічній колегії

До початку навчального року залишився один тиждень. І сьогодні, аби обговорити план роботи на прийдешній рік у залі будинку культури Томашпільської селищної ради зібралися педагогічні колективи дошкільних, шкільних та позашкільних закладів освіти об’єднаної громади.

17:30 25.08.2020

Перевірено готовність освітніх закладів до навчального 2020-2021 року

Перевірено готовність освітніх закладів до навчального 2020-2021 року

Як правило, літніх канікул для шкільної громади ніколи не буває забагато. Однак, цьогоріч через карантин, пов'язаний з коронавірусом, під час якого школи не працювали, - учнівський та педагогічний колективи з нетерпінням очікують на початок нового навчального року.

16:27 25.08.2020

В об’єднаній громаді відбулися урочистості до Дня Незалежності України.

В об’єднаній громаді відбулися урочистості до Дня Незалежності України.

Цьогоріч 29-ту річницю Незалежності України Томашпільська селищна об’єднана територіальна громада відзначила урочистими заходами згідно Указу Президента України «Про відзначенння 29-ї річниці Незалежності України», забезпечивши дотримання вимог Постанови Уряду «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19».

17:13 24.08.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь