Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Назавжди у наших серцях залишиться пам'ять…

Назавжди у наших серцях залишиться пам'ять…

Згідно з Указом Президента від 2009 року 28 жовтня визначено днем всенародного відзначення визволення України від фашистських загарбників, вшанування героїчного подвигу і жертовності українського народу у Другій світовій війні. Цьогоріч відзначаємо 76-ту річницю з Дня визволення України від німецько – фашистських загарбників. Ми традиційно вшановуємо пам’ять воїнів, які загинули в боях за визволення України, та мирного населення, яке постраждало від дій фашистських окупантів.

11:28 28.10.2020

В об’єднаній громаді відбулися урочистості до Дня захисника України

В об’єднаній громаді відбулися урочистості до Дня захисника України

14 жовтня - день, коли ми засвідчуємо свою повагу та вдячність відважним землякам, хто на різних етапах української історії боронив рідну землю від ворога. Так до Дня захисника України в Томашпільській об’єднаній територіальній громаді відбулися урочисті заходи з врахуванням вимог карантину.

13:19 14.10.2020

Забезпечення пожежної безпеки приміщень виборчих дільниць

Забезпечення пожежної безпеки приміщень виборчих дільниць

Відповідальність за забезпечення пожежної безпеки приміщень виборчих дільниць несуть голови виборчих комісій та керівники установ, підприємств, організацій, в будівлях яких вони розташовані. На керівників цих об’єктів покладаються обов’язки з утримання приміщень виборчих дільниць, як і будинків у цілому, у яких вони розташовані, у безпечному протипожежному стані; забезпечення їх первинними засобами пожежогасіння, а також своєчасне і повне виконання протипожежних заходів.

10:09 09.10.2020

Томашпільська ТВК інформує

Томашпільська ТВК інформує

Розглянувши заяву кандидата у депутати до селищної ради Томашпільської ОТГ Тульчинського району  Вінницької області Гаврилюка Володимира Андрійовича, про виключення із списку депутата від політичної партії Всеукраїнського об’єднання «БАТЬКІВЩИНА». Постановляє: Виключити із списку кандидатів у депутати до селищної ради Томашпільської ОТГ Тульчинського району Вінницької області, Гаврилюка  Володимира Андрійовича від політичної партії Всеукраїнського об’єднання «БАТЬКІВЩИНА».

11:57 05.10.2020

Ті, що пронесли любов крізь роки…

Ті, що пронесли любов крізь роки…

 Перше жовтня – це день, який нагадує нам про наймудріших, досвідчених та натруджених, тих, хто в серцях молодих викликає зворушливі, теплі почуття – людей похилого віку. Саме в цей день ми маємо ще одну можливість адресувати слова подяки батькам, бабусям, дідусям та просто літнім людям.

18:17 01.10.2020

Робочий візит

Робочий візит

Днями аби перевірити хід виконання робіт по капітальному ремонту дорожнього покриття по вулиці Данила Нечая, що в Томашполі з робочим візитом завітав начальник ДП «Вінницький облавтодор» Ігор Шаповал.

11:48 01.10.2020

Привітали з професійним святом

Привітали з професійним святом

З нагоди відзначення Всеукраїнського дня бібліотек 30 вересня бібліотечних працівників вітали шановані гості: Валерій Немировський, Ігор Шаповал та Василь Чорний, які завітали до Публічної бібліотеки Томашпільської селищної ради. Валерій Немировський зазначив, що необхідність ролі бібліотек беззаперечна. Це ланка, що пов’язує читача з безмежним світом інформації, несе високу просвітницьку місію, дає відповіді на багато хвилюючих питань. Вітальні слова та найкращі побажання працівникам книгозбірні також адресували Ігор Шаповал та Василь Чорний.

09:37 01.10.2020

Вітали зі святом

Вітали зі святом

30-те вересня в Україні відзначається як День усиновлення.  З нагоди цього свята та аби відзначити та подякувати за людяність, милосердя та великодушність людям, що зважились усиновити дитину, стати прийомними батьками або ж через якісь життєві обставини стати опікунами чи піклувальниками начальник Служби у справах дітей Томашпільської селищної ради Оксана Ярош здійснила візит до сімей такої категорії, які проживають на території об’єднаної громади.

18:17 30.09.2020

До Дня усиновлення

До Дня усиновлення

Спостерігаючи за життям людей, що відважились усиновити дитину, стати прийомними батьками або ж через якісь життєві обставини стати опікунами чи піклувальниками чиїхось дітей, розуміємо, що всі вони здійснюють життєвий подвиг. Виховання рідної дитини по крові – це беззаперечно складно, а чужої складніше в кілька раз. 

18:12 30.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь