Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Шановні жителі оновленої Томашпільської територіальної громади!

Шановні жителі оновленої Томашпільської територіальної громади!

Прийміть найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай разом із чудовими новорічними святами увійдуть у ваш дім щастя, радість і любов, а яскраві вогники новорічної ялинки дарують добрі надії на майбутнє. Бажаю з новими силами та при доброму здоров’ї досягнути вагомих успіхів у всіх починаннях, здійснити найсокровенніші задуми і плани. І нехай прийдешній рік і Різдво Богодитяти – вісники оновлення, віри у диво та в здійснення мрій – будуть щасливими для кожного і для всієї України, принесуть мир, злагоду, спокій, незалежний розвиток країни за європейськими стандартами. З Новим роком! З Різдвом Христовим!

14:50 31.12.2020

Нові зупинки для жителів Томашполя, Липівки та Олександрівки

Нові зупинки для жителів Томашполя, Липівки та Олександрівки

Гарними передноворічними подарунками для жителів Томашполя, Олександрівки та Липівки стали нещодавно встановлені при в'їзді до селища та сіл громадські зупинки. Завдяки підтримці депутатки Верховної Ради України Лариси Білозір та ПрАТ "Зернопродукт МХП" для мешканців та гостей сіл облаштовано сучасні зупинки. Вони зможуть зробити очікування транспорту комфортним та захистять від дощу чи снігу в негоду. Голова Томашпільської територіальної громади Валерій Немировський, старости Липівського старостинського округу Юрій Криворука та Олександрівського округу - Сергій Барчак адресують щиру вдячність народній депутатці Ларисі Білозір та керівництву ПрАТ "Зернопродукт МХП" за допомогу у поліпшенні умов проживання мешканців Томашпільської громади.

13:40 31.12.2020

Вітали з Новим роком дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування

Вітали з Новим роком дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування

Новорічні свята - це зимова казка для всіх, а особливо для дітей. Напередодні нового 2021-го року з новорічними вітаннями та щирими побажаннями щастя, здоров’я та святкового настрою працівники служби у справах дітей та центру соціальних служб  відвідали сім’ї, в яких виховуються діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, а також діти, які перебувають в складних життєвих обставинах.  

13:23 30.12.2020

Про підсумки діяльності Томашпільської районної філії Вінницького ОЦЗ за 2020 рік

Про підсумки діяльності Томашпільської районної філії Вінницького ОЦЗ за 2020 рік

Добігає кінця 2020 рік, який видався нелегким для усіх нас, бо уже з березня живемо в облозі пандемії коронавірусної інфекції COVID-19. Через виникнення ситуації з пандемією Томашпільська районна філія Вінницького ОЦЗ частково використовує дистанційну форму надання послуг із застосуванням онлайн-сервісів Skype, Zoom, Viber.Нові підходи у роботі, яка не припинялася під час дії карантину та високий фаховий рівень працівників  районної філії  сприяли пом’якшенню негативних тенденцій на ринку праці району, що склалися під впливом пандемії та показали гарний результат.

16:49 28.12.2020

Томашпільська районна філія опікується збереженням  кадрового потенціалу.

Томашпільська районна філія опікується збереженням кадрового потенціалу.

Державна служба зайнятості України вкотре долучилась до виконання поставлених Урядом завдань щодо підтримки роботодавців в умовах карантину. Виплата службою зайнятості одноразової матеріальної допомоги суб’єктам господарювання дозволить зберегти на території Томашпільської та Вапнярської ОТГ 148 робочих місць.

14:14 28.12.2020

Насиченим на роботу виявилось І-ше пленарне засідання 2-ї позачергової сесії 8 скликання

Насиченим на роботу виявилось І-ше пленарне засідання 2-ї позачергової сесії 8 скликання

21 грудня 2020 року у селищному будинку культури розпочала свою роботу друга позачергова сесія селищної ради 8 скликання під головуванням селищного голови Валерія Немировського. У пленарному засіданні взяли участь 21 із 26-ти депутатів. На сесії планується розглянути більше 180 питань.

12:25 22.12.2020

З Днем Святого Миколая!

З Днем Святого Миколая!

19 грудня православні християни святкують День Угодника та Чудотворця - Святого Миколая. Це найсвітліше та найрадісніше свято, яке з нетерпінням чекають всі, - і дорослі і діти. Цього дня наші оселі сповнюються радістю, світлом, теплом і добрими сподіваннями.

07:45 19.12.2020

Томашпіллям з краю в край іде святий Миколай

Томашпіллям з краю в край іде святий Миколай

Не секрет, що день Святого Миколая чекають не лише малята, а й дорослі. Адже це свято вселяє в нас любов, милосердя і натхнення на добрі справи. Наближення свята Чудотворця дарує нам віру у виконання наших найзаповітніших бажань.

17:47 18.12.2020

Солодкий вантаж для військовослужбовців

Солодкий вантаж для військовослужбовців

Напередодні новорічно-різдвяних свят з Томашполя на збірний пункт до Вінниці відправився солодкий вантаж – більше півтора тонни подарунків від жителів Томашпільської ОТГ, зібраних  для воїнів, які беруть участь в операції об’єднаних сил із стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях. Це вода – солодка та мінеральна, різні види печива, різноманітні цукерки, чай та кава, домашнє варення, мед, яблука, мандарини – все, чим можемо порадувати бійців, що стоять на рубежі, охороняючи наш спокій і мирне життя.

17:29 18.12.2020

Для збереження робочих місць держава пропонує одноразову матеріальну допомогу суб'єктам господарювання – юридичним особам в період обмежувальних протиепідемічних заходів.

Для збереження робочих місць держава пропонує одноразову матеріальну допомогу суб'єктам господарювання – юридичним особам в період обмежувальних протиепідемічних заходів.

Отримання допомоги регламентується Порядком надання одноразової матеріальної допомоги суб’єктам господарювання, розрахунку її розміру, стягнення, повернення невикористаної її суми, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 09.12.2020р. № 1231. 

09:39 17.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь