Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Аналіз виконання бюджету Томашпільської ОТГ за 10 місяців2020 року

Аналіз виконання бюджету Томашпільської ОТГ за 10 місяців2020 року

Станом на 1 листопада 2020 року до бюджету Томашпільської селищної об`єднаної територіальної громади надійшло 49 336 009 грн. доходів (без врахування міжбюджетних трансфертів), що становить 95,7 % виконання до уточненого плану на 10 місяців в сумі 51 557 266 грн. та 80,6 % виконання до уточненого плану на рік в сумі 61 208 616 грн.

09:30 10.11.2020

Подання і реєстрація декларації

Подання і реєстрація декларації

Томашпільський РС ГУ ДСНС України у Вінницькій області доводить до Вашого відома те, що можливе подання і реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки через Єдиний державний портал адміністративних послуг (https://e-services.dsns.gov.ua/.)

15:17 06.11.2020

Томашпільська ТВК інформує: "ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ З  ВИБОРІВ ТОМАШПІЛЬСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ"

Томашпільська ТВК інформує: "ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ З ВИБОРІВ ТОМАШПІЛЬСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ"

Відповідно до пункту 1 частини першої, частин другої – п’ятої статті 268 Виборчого кодексу України територіальна виборча комісія на підставі протоколів (у тому числі з позначкою "Уточнений") дільничних виборчих комісій про підрахунок голосів виборців на виборчих дільницях, а в разі повторного підрахунку голосів виборців – протоколів територіальної виборчої комісії про повторний підрахунок голосів виборців на відповідній виборчій дільниці  в с т а н о в и л а:

11:15 06.11.2020

Соціальний працівник – це поклик долі (до Дня соціального працівника)

Соціальний працівник – це поклик долі (до Дня соціального працівника)

Соціально-правовий захист малозахищених верств населення є одним із пріоритетних напрямів роботи Томашпільської селищної об’єднаної територіальної громади. Реалізовуючи соціальну політику задля забезпечення прав громадян похилого віку (особливо одиноких осіб), людей з інвалідністю, хворих, які не здатні до самообслуговування і потребують постійної сторонньої допомоги, та осіб (сімей), які перебувають в складних життєвих обставинах, ряд соціальних послуг, визначених законодавством, надає комунальна установа «Центр надання соціальних послуг» Томашпільської селищної ради (далі – ЦНСП). Для виконання завдань, покладених на установу, працюють відділення соціальної допомоги вдома та відділення соціальної роботи для сім’ї, дітей та молоді.

13:20 30.10.2020

Відбулося засідання виконавчого комітету

Відбулося засідання виконавчого комітету

Перше питання, яке сьогодні заслухали члени виконавчого комітету Томашпільської селищної ради на засіданні під головуванням селищного голови Валерія Немировського, - про виконання законодавства щодо соціально-правового захисту  ветеранів війни та праці, одиноких громадян похилого віку, які потребують сторонньої допомоги на території Томашпільської ОТГ.

14:25 29.10.2020

З нагоди 76-ї річниці Дня визволення України від німецько – фашистських загарбників

З нагоди 76-ї річниці Дня визволення України від німецько – фашистських загарбників

З нагоди Дня визволення України від німецько – фашистських загарбників в об’єднаній громаді відбувся урочистий мітинг. Хвилиною мовчання та квітами, покладеними до підніжжя Меморалу слави в Томашполі, селищний голова Валерій Немировський, працівники селищної ради та підзвітних  установ вшанували полеглих співвітчизників у Другій світовій війні – загиблих томашпільчан та воїнів армії визволительки, які померли від ран, отриманих під час боїв за звільнення селища від німецько-фашистських окупантів у березні 1944 року. З метою вшанування пам’яті загиблих воїнів, урочисті квіти до пам’ятних знаків піднесено в усіх селах Томашпільської об’єднаної територіальної громади.

12:00 28.10.2020

Відбулося перше засідання комісії з питань захисту прав дитини Томашпільської селищної ради

Відбулося перше засідання комісії з питань захисту прав дитини Томашпільської селищної ради

24.09.2020 року рішенням виконавчого комітету Томашпільської селищної ради затверджено склад комісії з питань захисту прав дитини, перше засідання якої відбулося 20 жовтня. Комісією розглянуто стан утримання та виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються  в сім’ях опікунів та піклувальників на території об’єднаної громади.

11:34 28.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь