Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

На Вінниччині заборонена торгівля алкоголем

На Вінниччині заборонена торгівля алкоголем

Наказом начальника Вінницької ОВА Сергія Борзова від 25 вересня 2023 року №1232/21 з 27 вересня 2023 року до закінчення воєнного стану на території Вінницької області заборонена торгівля алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі:

11:56 26.09.2023

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 26 вересня, під головуванням першого заступника голови Томашпільської селищної ради Віталія Годного відбулось чергове засідання виконавчого комітету селищної ради. В ньому взяли участь 17 членів виконавчого комітету із 26 обраних, запрошені.

11:29 26.09.2023

Про затвердження Порядку  складання і виконання розпису  бюджету Томашпільської селищної територіальної громади

Про затвердження Порядку складання і виконання розпису бюджету Томашпільської селищної територіальної громади

Н А К А З начальника фінансового управління Томашпільської селищної ради від 25.09.2023 року № 25 Про затвердження Порядку складання і виконання розпису бюджету Томашпільської селищної територіальної громади 

16:51 25.09.2023

З 2 жовтня розпочинається виплата відшкодування за закуплені установки індивідуального  доїння та/або холодильного обладнання

З 2 жовтня розпочинається виплата відшкодування за закуплені установки індивідуального доїння та/або холодильного обладнання

Виплата часткового відшкодування витрат за закуплені установку індивідуального доїння або (та) холодильну установку для зберігання і охолодження молока (далі - часткове відшкодування витрат на установку) здійснюється у межах фактичних витрат за закуплену фізичною особо для власного користування нову установку індивідуального доїння або (та) холодильну установку (ларі) вітчизняного виробництва, за умови утримання у власному домогосподарстві 3 (три) і більше голів корів молочного напряму продуктивності, ідентифікованих та зареєстрованих в установленому порядку, в розмірі 50 % вартості.

15:18 25.09.2023

25 вересня – День працівників позашкільної освіти

25 вересня – День працівників позашкільної освіти

Шановні працівники та ветерани праці закладів позашкільної освіти Томашпільської  територіальної громади! Прийміть щирі вітання із вашим професійним святом. Кожен педагог-позашкільник - це неповторна особистість, яка має свій особливий талант, який заохочує дітей до навчання та творчості, здійснює виховання засобами високої культури, науки, мистецтва та спорту.

13:30 25.09.2023

ЩИРО ВІТАЄМО ІЗ ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

ЩИРО ВІТАЄМО ІЗ ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Теплого, сонячного осіннього дня, 24 вересня, свій день народження святкує чарівна жінка, прекрасна людина, народна депутатка Верховної Ради України Лариса Миколаївна Білозір.

08:00 24.09.2023

24 вересня – День вихователя і всіх дошкільних працівників

24 вересня – День вихователя і всіх дошкільних працівників

Шановні вихователі, працівники, ветерани закладів дошкільної освіти Томашпільської територіальної громади! Щиро вітаємо вас із професійним святом! Професія вихователя вимагає глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи. Адже на ваші плечі покладене одне з найважливіших і найвідповідальніших завдань – виховання наймолодших громадян нашої держави. Бо сьогодні, у час війни, саме ви формуєте нові сучасні особистості, закладаючи у душі дітей усе те добре, від чого залежить завтрашній день України. Спільно з батьками та рідними дітей гідно тримаєте своєрідний фронт нашого спільного майбутнього, всебічно допомагаєте воїнам ЗСУ.

08:00 24.09.2023

Оголошення. Набір на службу до Національної поліції

Оголошення. Набір на службу до Національної поліції

Відділення поліції No2 Тульчинського районного відділу поліції інформує про те, що по 27 вересня 2023 року проводиться набір на службу в поліцію на вакантні посади в ГУНП у Вінницькій області для подальшого призначення в підрозділи поліції особливого призначення «Сафарі», «Цунамі», «Луганськ» в складі ДПОП  ОШБ НПУ «Лють» чоловіків та жінок віком до 55 років. Вимоги: громадянство України, вік від 18 років, середня або вища освіта, вільне володіння українською мовою, фізична підготовка, знання Конституції України, ЗУ «Про Національну поліцію», ЗУ «Про запобігання корупції», високий рівень фізичної підготовки. Для участі у конкурсі майбутнім кандидатам необхідно заповнити онлайн-анкету на сайті nabir.np.gov.ua (заробітня плата від 18500 тис. грн.)  Довідки за тел. (097)7653931, (067)430-52-67, (095)280-22-20 або за адресою: смт. Томашпіль, вул. Ігоря Гаврилюка, 51

14:49 22.09.2023

22 вересня – День партизанської слави

22 вересня – День партизанської слави

Шановні жителі Томашпільської громади! Згідно Указу Президента від 30.10.2001 року 22 вересня в Україні відзначається День партизанської слави. Цей день, як данина всенародної поваги до тих, хто наближав Велику Перемогу у часи Другої світової війни, здійснюючи героїчну боротьбу у ворожому тилу.

08:00 22.09.2023

Томашпільська громада продовжує підтримувати захисників

Томашпільська громада продовжує підтримувати захисників

Нещодавно на адресу ГО «Надія Томашпілля» звернулася дружина військовослужбовця з нашої громади Наталія Костюк з письмовим проханням придбати автівку, продукти харчування швидкого приготування та засоби гігієни для воїнів 1-ої роти, 1-го взводу 120 бригади 169 батальйону, у якій разом з побратимами зараз захищає країну на передовійїї чоловік Сергій Костюк.

15:44 20.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь