Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

З ЮВІЛЕЙНИМ ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ

З ЮВІЛЕЙНИМ ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ

У пору золотої осені у долю прекрасної людини, люблячої матусі, найдобрішої у світі бабусі, прабабусі жительки Томашполя Олександри Петрівни Заболотньої завітав поважний, увінчаний життєвою мудрістю та людською шаною, 90-й ювілейний день народження.

15:50 16.10.2023

15 жовтня  – День працівників харчової промисловості

15 жовтня – День працівників харчової промисловості

Шановні працівники та ветерани харчової промисловості Томашпілля! Щиро вітаємо вас із професійним святом! Щороку у третю неділю жовтня, відзначається День працівників харчової промисловості, яка є однією з основних галузей економіки нашої країни. Адже саме вона в умовах сьогодення має тенденцію дуже швидко розвиватися задля того, щоб відповідати сучасним запитам та смакам споживачів. І саме завдяки вашим зусиллям щодня на полицях магазинів з’являються найбільш необхідні продукти для населення.

08:00 15.10.2023

Опитування в рамках наукового дослідження "Захист прав людини в концепції перехідного правосуддя: українська модель»

Опитування в рамках наукового дослідження "Захист прав людини в концепції перехідного правосуддя: українська модель»

У Науково-дослідному інституті вивчення проблем злочинності ім. акад. В. В. Сташиса НАПрН України за підтримки Національного фонду досліджень України проводиться дослідження в рамках проєкту: «Захист прав людини в концепції перехідного правосуддя: українська модель». Та запрошує охочих взяти участь в опитуванні та надати відповіді на наведені нижче запитання. 

16:53 13.10.2023

Невідкладні ремонтно-колійні роботи

Невідкладні ремонтно-колійні роботи

По ВП Жмеринська дистанція колії будуть виконуватись невідкладні ремонтно-колійні роботи по заміні залізобетонних плит переїзного настилу на залізничному переїзді на напрямку Жмеринка - Вапнярка (с. Бурдеї). Даний переїзд перетинає автомобільну дорогу Т-02-12 Вінниця - Тиврів - Шпиків - Комаргород (1177 км ПК5 перегону Рахни - Юрківка). В зв’язку з цим 16 жовтня 2023 року з 8-00 години до 17 жовтня 2023 року 20-00 години даний переїзд буде закритий для руху автотранспорту.

13:36 13.10.2023

20 000 грн на власну справу ветеранам та їх родичам

20 000 грн на власну справу ветеранам та їх родичам

Український ветеранський фонд запустив програму мікрофінансування бізнесу ветеранів та членів їхніх родин. Відшкодовуємо 20 тисяч гривень на купівлю товарів та обладнання для ведення власної справи. Подавати заявки можуть ветерани, ветеранки, дружина, чоловік, батько, матір, дитина (у тому числі усиновлена) учасника чи учасниці бойових дій, а також загиблих захисників.

09:25 13.10.2023

СЕМІНАР ДЛЯ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ-ВЕТЕРАНІВ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ

СЕМІНАР ДЛЯ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ-ВЕТЕРАНІВ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ

Сьогодні, 12 вересня в Томашпільському управлінні Тульчинської філії Вінницького обласного центру зайнятості відбувся інформаційний семінар для військовослужбовців-ветеранів учасників бойових дій (УБД).  В його роботі взяли участь директор закладу Лариса Полійчук, секретар Томашпільської селищної ради Оксана Потуторовська, начальник Томашпільського сервісного центру головного управління ПФУ у Вінницькій області Валентина Чорногуз. Валентина Анатоліївна у доступній формі надала присутнім роз’яснення щодо пенсійного забезпечення учасників бойових дій та про алгоритм начислення пільг на житлово-комунальні послуги військовослужбовцям та членам їх родин.

16:00 12.10.2023

Оголошено конкурсний набір кандидатів на службу в поліції

Оголошено конкурсний набір кандидатів на службу в поліції

Головним управлінням Національної поліції у Вінницькій області оголошено конкурсний набір кандидатів на службу в поліції із зайняттям вакантних посад для подальшого призначення в підрозділи поліції особливого призначення "Сафарі", "Цунамі", "Луганськ" в складі Департаменту  поліції особливого призначення Об'єднана штурмова бригада НПУ "Лють".

16:34 11.10.2023

Горе спільної втрати об’єднало два села

Горе спільної втрати об’єднало два села

Війна – це спільний біль, спільні думки та переживання для мільйонів українців. Наші хоробрі воїни, об’єднавшись у протидії агресору, показують неймовірну мужність, незламність і витривалість, тому що знають - вони захищають та бережуть. На превеликий жаль у цій жорстокій кровопролитній боротьбі гинуть найкращі сини і доньки України. Ті, кому б ще жити й жити, творити і будувати її майбутнє… Натомість вони стають нашою історією, героїчною пам’яттю та… вічним болем.

16:15 11.10.2023

Можливість одержати пільговий кредит на розвиток сільського господарства від Обласного фонду сприяння інвестиціям та будівництву

Можливість одержати пільговий кредит на розвиток сільського господарства від Обласного фонду сприяння інвестиціям та будівництву

Департамент агропромислового розвитку Вінницької обласної військової адміністрації повідомляє, що відповідно до Програми розвитку особистих селянських, фермерських господарств, кооперативного руху на селі та дорадництва на 2021-2025 роки оголошено прийом документів щодо одержання пільгових кредитів особистими селянськими, фермерськими господарствами, сільськогосподарськими обслуговуючими кооперативами та іншими субʼєктами господарювання в сільській місцевості.

16:48 10.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь