Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

З  нагоди 79-ї річниці з Дня визволення України від фашистських загарбників у Томашпільській громаді  відбулось покладання квітів

З нагоди 79-ї річниці з Дня визволення України від фашистських загарбників у Томашпільській громаді відбулось покладання квітів

27 жовтня, з нагоди 79-ї річниці з Дня визволення України від нацистських загарбників у Томашпільській громаді відбулося покладання квітів до меморіалу Слави загиблим у Другій світовій війні землякам. В заході взяли участь начальник районної Тульчинської військової державної адміністрації Олександр Гаврилюк, голова Томашпільської селищної ради Валерій Немировський, заступник голови селищної ради Борис Наконечний, секретар селищної ради Оксана Потуторовська, керуюча справами виконавчого комітету селищної ради Інна Шклярук, керівники та працівники структурних підрозділів селищної ради, громадськість.

17:01 27.10.2023

Про скликання 43 сесії Томашпільської селищної ради

Про скликання 43 сесії Томашпільської селищної ради

Відповідно до розпорядження селищного голови від 23 жовтня 2023 року № 229 "Про скликання 43 позачергової сесії Томашпільської селищної ради" 27 жовтня 2023 року відбудеться засідання 43 сесії селищної ради в залі засідань селищної ради за адресою площа Тараса Шевченка 4. Початок о 9 год.

13:46 26.10.2023

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Томашпільської селищної ради

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Томашпільської селищної ради

Сьогодні, 24 жовтня, під головування очільника Томашпільської  громади Валерія Немировського відбулося чергове засідання виконавчого комітету селищної ради. Перед початком засідання Валерій Федорович привітав із днем народження членів виконкому Олену Балган, Олену Безган, Юрія Криворуку. Подякував іменинникам за плідну працю, побажав здоров’я, миру, благополуччя та успіхів у роботі.

15:56 24.10.2023

В Томашполі пройшов тиждень навчання «Школи змінотворців» (із фоторепортажем)

В Томашполі пройшов тиждень навчання «Школи змінотворців» (із фоторепортажем)

З 2 по 5 жовтня пройшов черговий тиждень навчання майбутніх проектних менеджерів «Школи змінотворців», яка організована  Агенцією регіонального розвитку Таврійського об’єднання територіальних громад (АРР ТОТГ) в межах проекту «Підвищення економічної стійкості громад, що постраждали від переміщення»  Міжнародного торговельного центру за підтримки Уряду Японії.

13:53 23.10.2023

У центрах обслуговування громадян «Паспортний Сервіс» в Україні та Європі впроваджують нову послугу для українців - відновлення посвідчення водія.

У центрах обслуговування громадян «Паспортний Сервіс» в Україні та Європі впроваджують нову послугу для українців - відновлення посвідчення водія.

Першим відокремленим підрозділом ДП «Документ», де це стало можливим зробити завдяки плідній співпраці Головного сервісного центру МВС та Державної міграційної служби України, є центр обслуговування громадян у місті Стамбул (Туреччина).

15:04 19.10.2023

Томашпільська громада провела в останню життєву дорогу 26-річного захисника з Комаргорода

Томашпільська громада провела в останню життєву дорогу 26-річного захисника з Комаргорода

Страшна війна продовжує приносити горе і смуток в українські родини. Сім’ю Борденюків з Комаргорода вона без жалю двічі торкнулася своїм чорним крилом смерті. Не встигли рідні оговтатися від втрати голови сімейства, як на початку жовтня цього року знову страшне горе фронтовою похоронкою увірвалося у їхнє життя, посіявши вічний смуток у серце і без того згорьованої матері-вдови Оксани Володимирівни. 6 жовтня 2023 року під час виконання бойового завдання загинув її син, її надія і опора - Сергій Миколайович Бойко.

16:24 18.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь